Close
Faqja 3 prej 23 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 229
    Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Ky ushtari eshte terrorist e pertej terroristit. Vetem nje njeri i keq e godet femijen keshtu. Cka eshte me e keqja eshte se keta thone se kjo mbeshtetet me Bibel.
    E ke thënë në mënyrë të përkryer, atëher kuptoe edhe ideologjinë e Islamit që e ofendon ti se të gjithë ata që bëjnë ato vepra në emër të Islamit e bëjnë njëjtë si këta tipa që permende ti, tani që ti je i Krishterë nuk dmth që je si ata dhe bën vepra si ata njëjt edhe unë që jam musliman.
    Sui generis

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    08-04-2009
    Postime
    243
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    ahahaha bishat sllave luten nat e dit per shkatrrimin e amerikes

lutjes tyne u bashkohet dhe ky ricky ch me do tjer

"katunaret" tu mjell lula midis udhe ..... mir more va kan ba.
    Këtu s'po shoh askend tjetër më katunar se ty.
    Për të hequr statusin e katunarit, duhet të mësosh
    shkrim e lexim.

Dhe e mirja e së mirës është se kur të vie ajo ditë
    e shkatërrimit, merr edhe të gjithë shërbëtorët
    dhe prap*****icëlëpirësit si shoku yt së bashku me ata.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga ricky_ch Lexo Postimin
    Këtu s'po shoh askend tjetër më katunar se ty.
    Për të hequr statusin e katunarit, duhet të mësosh
    shkrim e lexim.

Dhe e mirja e së mirës është se kur të vie ajo ditë
    e shkatërrimit, merr edhe të gjithë shërbëtorët
    dhe prap*****icëlëpirësit si shoku yt së bashku me ata.
    e di kush asht dita e shkatrrimit per mu?

dita e shkatrrimit te amerikes sepse e di shum mir se at dit shkau ka me festu e te nesermen do jete me tanke e thika neper shpijat tona tu pi gjak shqiptari.

ksaj dite i tutem un qe ishalla nuk vjen kurr.

kurse ne ditet e shkatrrimit imagjinar qe beson ti e talebant e tjer un nuk besoj.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Sa miliona njerez ne bote vret ai "poppy" nga dhuna e droges, pirja, dhe semundja, qe rritet ne Afganistan dhe shperndahet me vone ne mbare boten? Mund te pergjigjet dikush?

Plus, nga cfare "inteligjence" ka dal kjo qe ne ate video ishte dikush i pafajshem, Al-Qaeda, apo Taliban? Mund te pergjigjet dikush sipas inteligjences qe ta shqyrtoj e jo qe te hidhet ne konkluzion nga nje video ku postusi ne Youtube eshte Turk ose Ruse dhe mbahet gjasme sikur eshte Amerikane?
    Nga dihet qe eshte i pafajshem apo jo ne ate video?
    Il Club Più Titolato Al Mondo

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    08-04-2009
    Postime
    243

....edhe kjo ndodh për të ngritur moralin e ushtarëve!

Për detaje më të hollësishme vizitoni faqet:

http://en.wikipedia.org/wiki/Categorynited_States_military_scandals

http://en.wikipedia.org/wiki/Category:War_crimes_committed_by_the_United_States
    Ndryshuar për herë të fundit nga ricky_ch : 08-07-2012 më 12:39

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    po pra, pse duhet me kendu??? fundja po ke per te bombardu, bombardo ne heshtje dreqi e mori
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar Maska e user010
    Anëtarësuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Sa për drogën kam edhe unë shqetësime.. sa lojëra luan CIA me punën e drogës.. sa pisllëqe të tjera ka bërë kur bashkëpunonte me ata që tani i quan terroristë????

Tjetra.. sikur plot me të fajshëm të jetë poshtë aeroplanit kush është ai person-autoritet që korrë jeta njerëzish.. kush e vendos cili i fajshëm vdes dhe cili çohet në gjyq..

Është bukur të tallesh në kurrizin e tjetrit.. por sikur të vinte dikush në Shqipëri dhe të korrte jeta njerëzish me aeroplan me justifikimin se ka Shqiptarë që trafikojnë drogë.. atëherë do na pritej qejfi për të bërë gallatë.

Pastaj ka dhe ca grek që mendojnë ashtu siç flisni disa prej jush.. ata thonë pse nuk futemi nja gjysmë ore brenda e ti shuajmë fare Shqiptarët..

Nejse nuk dua të kundërshtojë me dikë, thjeshtë dua të paraqes edhe anën tjetër.

Sa për Kosovën.. fakti që akuzojmë shtetin amerikan për pisllëqe nuk do të thotë fare se nuk njohim dhe nuk gëzohemi për ç'farë mbështetje ka pasur Kosova nga Amerika, gjërat janë të ndara, kur shteti amerikan bën diçka të mirë, qoftë për interes, nuk kemi pse mos ta njohim dhe ta mbështesim.

Ajo që unë besojë se duhet është të zgjerojmë mendimin tonë më shumë.

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    mendoj qe edhe po te qante kur bombardonte, do ta quanit skanaloze
    po kur vihen bomba dhe thuhet: allahu eshte i madh, si do ja vinit emrin kesaj?
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga FreeByrd Lexo Postimin
    I think you should wait until the dust clears on this video. Remember there is an ongoing propaganda war that parallels the shooting war. Besides I have videos of Big Foot and extraterrestrials. Anybody can create a bogus video.

If American soldiers are guilty of real war crimes they should be prosecuted as common criminals. However, in war there is always collateral damage. Remember the accidental bombing of the Chinese Embassy in Belgrade during the 78 day bombing of the Serbian military and paramilitary targets?

Unë mendoj se ju duhet të prisni deri në pluhur hap në këtë video. Mos harroni nuk është një luftë e vazhdueshme që propaganda paralele luftën qitje. Përveç kësaj unë kam videot e Big këmba dhe jashtëtokësorët. Çdokush mund të krijojë një video fals.

Në qoftë se ushtarët amerikanë janë fajtor për krime lufte të vërtetë ato duhet të ndiqet penalisht si kriminelë të përbashkëta. Megjithatë, në luftë nuk është gjithmonë dëmi kolateral. Mos harroni bombardimet aksidentale e Ambasadës kineze në Beograd gjatë bombardimeve ditën 78 të ushtrisë serbe dhe objektivat paramilitare?
    kurre se harroj

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Mua me beri pershtypje se nder top komentet ne YT ne kete video ishte i nje serbi i shkruar me cirilic.

...(Herdokur ju do vdisni,dhe ne do kendojme).

Ndjeva dhembje kur pashe videon,por mu shua ajo dhembje kur pashe komentin me te votuar te nje serbi.
    Aty e kuptova edhe nje here se propaganda antiamerike,qe eshte e prire nga sllavet nuk ka te ndalur ne boten virtuale.

Rrofte USA,poshte sllavet dhe aleatet e tyre arab.

Faqja 3 prej 23 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •