Close
Faqja 24 prej 55 FillimFillim ... 14222324252634 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 542

Tema: A.C. Milan

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Ndersa kjo ishte nje perle, nga nje tifoz i zjarrte Milanit nga Kosova, ne nje forum per milanistet. Po e sjell ashtu siē e ka shkruar ai, ne dialekt, dhe pa asnje lloj ndryshimi ne forme e permbajtje.

"Mendoj dhe jam i sigurt qe do jete hapi i fundit i imi ketu tek Milani,sepse arrita tek klubi me i titulluar ne bote,kam arritur ne krye,me shume se Milani nuk k aasgje,vetem qielli dhe asgje tjeter.Ky eshte rasti i fundit qe kam,nuk tradhtoj me njerezit qe besojne ne mua.Kan besuar tek une tek Mmilani dhe nuk mund te tradhtoj kush besoi ne mua.Nese gaboj tek Milani,jam nje i qmendur"...

Konferenca per shtyp e prezentimit te Antonio Cassanos tek Milani ne 14 janar 2011.Barezi ben nje tregim te shkurt mbi gjithe ambientin rossoner,flet per rastin jetesor,per klubin me te madh ne bote.

Na godet fraza "Nuk tradhtoj me kurre kush ka besuar tek une" edhe pse pas nje vite e gjysme Cassano duket se ka vendosur te leshoj marveshjen dhe te tradhtoj ate qe e priti,e sheroi dhe e deshi aq shume.Adriano Galliani dje pas trofeut Berlusconi ka zyrtarizuar se Antonio Cassano ka kerkuar zyrtarisht te shitet.Lajmi ben qe te ngryset hunda per te gjithe,sidomos pas kesaj qe kryesia rossonere beri per njeriun Cassano para lojtarit.Cassano mirepo nuk do rikthehet tek Sampdoria,do te shkoj tek Interi dhe per gjithe tifozerine milaneze eshte veshtire te pranohet nje gje e tille.Ne nje vere te komplikuar ku te gjithe po largohen dhe pritej me shume pergjegjesi nga i cili eshte pritur ne momente te veshtira,kujtoni Gallianin ne Janar kur per merkato tha "I kam premtuar Cassanos qe do ta pres,nuk do blejme asnje zevendesim".Barezi u kthye nga pushimet i nervozuar dhe per te gjithe eprgaditjen verore nuk buzeqeshi asnjehere.Cassano foli me teknikun dhe ne fund me Gallianin kui komunikoi vendimin per t'u larguar.Duket shume e veshtire qe FantAntonio te mbes tek Milani tashme.Vera milaniste megjtihate ka nje moral,fjalet e dhena jane te panevojshme nese nuk ndjeken nga faktet.Cassanos mund t'i urojme qdo te mire...Ne Europa League...Sepse ai fliste qe Milani shiti lojtaret kryesor dhe ska ambicie,po qfare ambicie ka ky lojtar,pasi qe Milani ja shpetoj jeten,dhe nga Liga e Kampioneve shkon te luaj Europa League? Ah po,e kuptuam ne fund.Eshte rroga qe i ofron Interi,eshte pak me e madhe se ajo qe merr tek Milani.Eh Acerbi dje pas ndeshjes per MilanChannel leshoi nje fjali te madhe ku tha "Nese nuk buzeqesh tek Milani,ateher nuk e di ku do te mundesh ".Ciao Ciao Cassano,padyshim se nuk do te na mungosh,ndersa ty Milani gjithsesi.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Meqe tema atyre Tottonerove a Lottonerove, thuajini si te doni emrin, osht kthy si me qen noj lokal ordiner pijanecesh, ku pasi dehen te gjithe e bohen spat, fillojne e shahen me njeri-tjetrin, po e sjell ketu nje lajm fantastik per LottoNerot

As Apeli nuk ja ka ulur denimin Conte-s Gjynaf... Kush rri duro Lottonerot tashi, jo na denut trajnjerin, jo knej jo anej.

Konte, Apeli lė nė fuqi pezullim

Gjykata e Apelit la nė fuqi pezullimin 10-mujor pėr Antonio Konten, trajnerin e Juventusit, i cili e kishte apeluar nė shkallė tė dytė tė procesit gjyqėsor vendimin e dhėnė nga Komisioni Disiplinor i FIG-ut pėr manipulimin e disa ndeshjeve nė futbollin italian. Sipas organit tė akuzės, ish-trajneri i Sienės, nė kohėn kur drejtonte kėtė tė fundit, ka qenė nė dijeni tė manipulimit tė dy ndeshjeve, por nuk i ka denoncuar ato, ndaj pėr kėtė gjė ėshtė pezulluar 10 muaj nga tė gjitha aktivitetet sportive. Pasi nuk ka gjetur drejtėsinė e pretenduar prej tij nga Apeli, trajneri i Juventusit tani do ta dėrgojė ēėshtjen nė TNA-s. Edhe kjo hallkė e gjykimit, praktikisht konfirmoi dėnimet e shkallės sė parė, sepse siguroi pafajėsi pėr dy lojtarėt e Juventusit, Bonuci dhe Pepe, ndėrsa konfirmoi zbritjen e njė kategorie pėr Leēen.

ZYRTARE: Pazzini lojtar i Milanit

Lajmi eshte konfirmuar nga klubi, Pazzini do te mbaje te veshur fanellen me numrin 11 dhe pritet qe te Dielen te jete i gatshem per ndeshjen e pare te kampionatit ndaj Sampdorias.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anėtarėsuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Pazzini nė Milanello

Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Sipas Goal.Com, pas zyrtarizimit te Luka Modriē, Reali i ka ofruar Milanit Kaka' dhe Lass Diarra per shifren e 15 milione Eurove, por vetem per t'u blere, e jo per t'i huazuar sic pretendonte Milani.

Shpresojme qe ta beje te pakten kete "sakrifice" Galliani.

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anėtarėsuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Akoma pa filluar kampionati, dėmtohet nė stėrvitje Pato.
    S'ka mundėsi, kėt sikur e kan mallku kur vjen nė Milano.

MILANO - L'AC Milan comunica che nel corso dell'allenamento odierno durante un contrasto di gioco, Alexandre Pato ha riportato un problema all'adduttore sinistro. Nei prossimi giorni verranno effettuati ulteriori controlli medici per stabilire l'entitą del danno.
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

Happy Maska e milanistja_el
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Citim Postuar mė parė nga [PaRTiZoNi] Lexo Postimin
    Akoma pa filluar kampionati, dėmtohet nė stėrvitje Pato.
    S'ka mundėsi, kėt sikur e kan mallku kur vjen nė Milano.
    Pato duhej shitur qe ne janar kur sapo kishte marre veten, ky eshte gabimi me i madh qe ka bere Milani... aq rroge sa merr Pato kot vetem duke luajtur 3 ndeshje ne sezon, kishte marre 2 lojtare te hajrit Milani.
    Mos ua bej te tjereve ē'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anėtarėsuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Ku jeni o miq qe u gezuat qe iku Ibra.Tani si ju duket Pacini mire?Donit qe te ikte te lozi ai kemb porcelani.Tani ta gezoni milanin tuaj plot me byth zi u mbush ja do marri nje Braziljan tjeter na xhenoa do kenaqeni Tre Braziljan ne sulm.Ajo kucka Barbara mbajti Paton ne dhjetor.Do ta kishim shitur 50 Milionė edhe do kishim Tevez ne skuadėr.Edhe 25 Milione ne xhep.Ta gezoni Milanin .Une per vete jam kundra ne te gjitha gjerat qe kane ndodhur sidomos sivjet.Shite skuadren Breluska se na cmende......

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anėtarėsuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Ku jeni o miq qe u gezuat qe iku Ibra.Tani si ju duket Pacini mire?Donit qe te ikte te lozi ai kemb porcelani.Tani ta gezoni milanin tuaj plot me byth zi u mbush ja do marri nje Braziljan tjeter na xhenoa do kenaqeni Tre Braziljan ne sulm.Ajo kucka Barbara mbajti Paton ne dhjetor.Do ta kishim shitur 50 Milionė edhe do kishim Tevez ne skuadėr.Edhe 25 Milione ne xhep.Ta gezoni Milanin .Une per vete jam kundra ne te gjitha gjerat qe kane ndodhur sidomos sivjet.Shite skuadren Breluska se na cmende......

Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Me duket se Pato ka lindur i demtuar
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anėtarėsuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516
    Pato eshte si puna e preshit apo prasit ne dimer,thyhet kollaj.

Vjosa, me gjith ata lojtare me ngjyre Milani duket si ekip francez ku vetem portieri dhe trajneri jane te bardhe.
    MOS I NDY TEMAT no name

Faqja 24 prej 55 FillimFillim ... 14222324252634 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •