Ndersa kjo ishte nje perle, nga nje tifoz i zjarrte Milanit nga Kosova, ne nje forum per milanistet. Po e sjell ashtu siē e ka shkruar ai, ne dialekt, dhe pa asnje lloj ndryshimi ne forme e permbajtje.
"Mendoj dhe jam i sigurt qe do jete hapi i fundit i imi ketu tek Milani,sepse arrita tek klubi me i titulluar ne bote,kam arritur ne krye,me shume se Milani nuk k aasgje,vetem qielli dhe asgje tjeter.Ky eshte rasti i fundit qe kam,nuk tradhtoj me njerezit qe besojne ne mua.Kan besuar tek une tek Mmilani dhe nuk mund te tradhtoj kush besoi ne mua.Nese gaboj tek Milani,jam nje i qmendur"...
Konferenca per shtyp e prezentimit te Antonio Cassanos tek Milani ne 14 janar 2011.Barezi ben nje tregim te shkurt mbi gjithe ambientin rossoner,flet per rastin jetesor,per klubin me te madh ne bote.
Na godet fraza "Nuk tradhtoj me kurre kush ka besuar tek une" edhe pse pas nje vite e gjysme Cassano duket se ka vendosur te leshoj marveshjen dhe te tradhtoj ate qe e priti,e sheroi dhe e deshi aq shume.Adriano Galliani dje pas trofeut Berlusconi ka zyrtarizuar se Antonio Cassano ka kerkuar zyrtarisht te shitet.Lajmi ben qe te ngryset hunda per te gjithe,sidomos pas kesaj qe kryesia rossonere beri per njeriun Cassano para lojtarit.Cassano mirepo nuk do rikthehet tek Sampdoria,do te shkoj tek Interi dhe per gjithe tifozerine milaneze eshte veshtire te pranohet nje gje e tille.Ne nje vere te komplikuar ku te gjithe po largohen dhe pritej me shume pergjegjesi nga i cili eshte pritur ne momente te veshtira,kujtoni Gallianin ne Janar kur per merkato tha "I kam premtuar Cassanos qe do ta pres,nuk do blejme asnje zevendesim".Barezi u kthye nga pushimet i nervozuar dhe per te gjithe eprgaditjen verore nuk buzeqeshi asnjehere.Cassano foli me teknikun dhe ne fund me Gallianin kui komunikoi vendimin per t'u larguar.Duket shume e veshtire qe FantAntonio te mbes tek Milani tashme.Vera milaniste megjtihate ka nje moral,fjalet e dhena jane te panevojshme nese nuk ndjeken nga faktet.Cassanos mund t'i urojme qdo te mire...Ne Europa League...Sepse ai fliste qe Milani shiti lojtaret kryesor dhe ska ambicie,po qfare ambicie ka ky lojtar,pasi qe Milani ja shpetoj jeten,dhe nga Liga e Kampioneve shkon te luaj Europa League? Ah po,e kuptuam ne fund.Eshte rroga qe i ofron Interi,eshte pak me e madhe se ajo qe merr tek Milani.Eh Acerbi dje pas ndeshjes per MilanChannel leshoi nje fjali te madhe ku tha "Nese nuk buzeqesh tek Milani,ateher nuk e di ku do te mundesh ".Ciao Ciao Cassano,padyshim se nuk do te na mungosh,ndersa ty Milani gjithsesi.
Krijoni Kontakt