Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 39
    krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar mė parė nga Brari Lexo Postimin
    nga ata te 3 o malsor dmth nga kurt kola e daut gumeni e tosi.. me i mire me duket lubonja..
    kurti eshte shum i felliqur..
    kushedi sa spiunlliqe ka ber ai ne jeten e vet..
    tani eshte antar i rregullt i shtabit te 21 janarit..
    kurse dauti u be zyrtar ne kabinet te mejdanit.. kur qe president.. por dhe ai atje leh..tek seli rozja..
    kurse ki lubonja eshte pak me i pamvarur..

por kontrim.uti i tyre ne 97-ten mbetet nje faqe e zeze e tyre..

mirpo per ceshtje ambjentaliste e ruajtje tradite ne urbanistik etj.. ..lubonja mbetet nji ze i respektuar..

.
    ne fakt keta mjerane u manipuluan nga partite politike brar..i terhoqen per hunde dhe kur arriten qellimin e tyre i lan ne balte..

thua qe lubonja eshte nje ze i rrespektuar..a e ke degjuar kete njeri qe nje here te vetme te thote '' po ky ka te drejte ''..asnjehere..vetem ai ka te drejte..te tjeret e kan gabim..pastaj a e di ate historine e qobanit qe cdo nate bertiste '' ra ujku ne tufe '' dhe o burra ngrihej fshati ne ndihme..u merzit katundi nga por.dhet e tij dhe kur i ra ujku ne te vertete asnje nuk denjoj ti ndihmonte..keshtu eshte bere tos lubonja e muc nana..e andrea bashke me ta..edhe kur e thone nje te vertete nuk jua degjon kush pasi jan bere papagaj qe llomotisin cdo nate te njejtat prabllema..

Citim Postuar mė parė nga Prudence Lexo Postimin
    Pse mua Lubonja me duket sh realist.NOrmal qe te njejtat gjera do thote,se te njejta jane edhe problemet ketu.Per kete s,ben njeri,
    po per ty malesor kush ben
    ?
    per ne shqiptaret asnje nuk ben o prudence..duhet te importojme nga hena apo marsi qenje te tjera qe te na drejtojne neve..kot nuk kan thene '' dy shqiptare , tre parti...

per mua ben cdo njeri qe merr shumicen e votave..shumica perben demokraci..mua mend ne koke mi ka fale zoti si te gjithe te tjereve..ai qe me duket i drejte i jap voten..dhe kur nje njeri ti duket i drejt dhe i afte mbi 50 % te popullsise atehere per mua ben..normal qe njerez te rene nga qielli nuk kemi dhe kur ta shohim qe nuk ben heres tjeter nuk ja japim voten..kete te shkrete kemi ne dore..

nese asnjeri nuk na duket se ben atehere kemi problem me veten..keto njerez kemi..nuk mund te importojme...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anėtarėsuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Ai Ishte lis i Rames dhe si i tille duhej pre

Lulezo lulia ime do mbjelle lisa te rinj pa cka se duhet te pakten 50 vjet te kapa majet e ktij te ndjerit qe u pushkatua ne mes te dites .lol

Nqf se Rama ishte peme pa kokrra ,ky tjetri po na del dru i shtremt komplet.

Ps ..Ate arsyjen e bashkise se mora vesh? Vertet e kishin pre sepse lisi rrezikonte te ishte burim aksidentesh apo kam pi une ilacet e gjyshit :P
    Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Citim Postuar mė parė nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    mire bre vlla a ben me ta bere nje pyetje..themi te gjithe se une nuk bej , ti nuk ben , ai e ajo nuk ben , ne nuk bejme , ju nuk beni , ata / ato nuk bejne ..po kush dreqin ben ne kete shqiperine tone..ky eshte big prabllemi siq thote brari..
    un e di or lum miku .sps te marim shembull jo cdo gje qe ben sala esht e keqe.po ashtu dhe per edi ramen.NENE SHQIPTARE TE BERI TY .NENE SHQIPTARE ME BERI MUA.NJI GJUH FLASIM.ABETAREN E NAIMIT KEMI MESUAR E TE MADHIT AT FISHTES. HISTORIN E BURRAVE TE MEDHEJ ISMAIL BEJ VLORA ,ISA BOLETIN,AHMET ZOGU,etj.por kur hyn ne mes interesi personal te gjith behen si lopet e qerosit.sado i fort e trim te jem un do dal dikush tjeter me i zoti se un. histori keshtu flet.ather perfundimi qe ne te ecim perpara si shoqeri si SHQIPTARduhet meremi vesh me njeri tjetrin,ne baz te disa kushteve te ligjeve qe te jen te pa prekshem per askend.sps vetem interesi personal na ndan ne si komb, mendimi im.thon qe sikur hitleri te kishte pas oficerat italian dhe ushtaret gjerman do kishte pushtuar boten!!un them kete qe sikur sala te kishte pas administraten e majt shqiperia do kishte ecur shum perpara...por lufta e baltes kur filloj? kush esht me anti komunist ?kush esht me anti enver hoxh?kush mund ta hapi fytin me shum i majt apo i djatht qoft.nga do qe ta perdredhesh muhabetin palet duhet te bine dakort the ti apo un me shum duhet te shumzohet me zero.te fillojn nga e para.kush ka program me te besushem per popullin ai te fitoj. nuk e bere ti vjen tjetri me radh.mund te thot dikush ore po salen ku ta cojm cfar te bejm.sala vet eshte shum modest si individ dhe kete merit qe ka se ka politikan shqiptar.ai do ishte shum i kenaqur po te ishte PRESIDENT SA TE ISHTE GJALL.fundja e meriton..u zgjith problemi apo gogoli sipas te majtes.cfar do ti edi rama kryeminister hajde te provojm se bere put qafen.do jozi apo luli apo pollo provoje se beri ku syt kembet ka. sa te duash SHQIPTAR TE AFT PER TE DREJTUAR VENDIN....

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anėtarėsuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Citim Postuar mė parė nga Brari Lexo Postimin
    nga ata te 3 o malsor dmth nga kurt kola e daut gumeni e tosi.. me i mire me duket lubonja..
    kurti eshte shum i felliqur..
    kushedi sa spiunlliqe ka ber ai ne jeten e vet..
    tani eshte antar i rregullt i shtabit te 21 janarit..
    kurse dauti u be zyrtar ne kabinet te mejdanit.. kur qe president.. por dhe ai atje leh..tek seli rozja..
    kurse ki lubonja eshte pak me i pamvarur..

por kontrim.uti i tyre ne 97-ten mbetet nje faqe e zeze e tyre..

mirpo per ceshtje ambjentaliste e ruajtje tradite ne urbanistik etj.. ..lubonja mbetet nji ze i respektuar..

.
    a munesh me na tregue se sa filtra sigurim partie ka kalue ai salijevi (heroi jot ose i vet-vetes) kur hynte ke vila e hysni e vita kapos si ne shtepine e vet, apo kur "engledisej" me fumijet e shokit enver dhe shoqes nexhmije ...

mos te flasim pastaj kur shkonte "incognito" te shoki ramiz pas vitit '90.

te bukur i zgjdhte partia ata komisarat, por shume te repte sekretarat ...

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga Duaje Siveten Lexo Postimin
    a munesh me na tregue se sa filtra sigurim partie ka kalue ai salijevi (heroi jot ose i vet-vetes) kur hynte ke vila e hysni e vita kapos si ne shtepine e vet, apo kur "engledisej" me fumijet e shokit enver dhe shoqes nexhmije ...

mos te flasim pastaj kur shkonte "incognito" te shoki ramiz pas vitit '90.

te bukur i zgjdhte partia ata komisarat, por shume te repte sekretarat ...
    ti me duket se ke ra n'dashni me salen

nuk le teme pa e permen

not exist Maska e skender76
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Ju ftoj te ndiqni emisionin SHQIP, sepse ka lidhje me temen.

.
    paqen, e sjell vetem drejtsia

Citim Postuar mė parė nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    nuk bera ndonje akuze..thjeshte te tregova '' kontributin '' e tij ne vitin 97..meqenese ti nuk e di atehere po ta tregoj kete kontribut..kur kanibalet komuniste rrembyen kallashet dhe bene zap jugun e shqiperise ne shume qytete u krijuan komitetet e shpetimit kombetar ( gjoja do e shpetonin kombin )..ne krye te tyre u vune hajdute e kriminela nga me famekeqet me zan qaushin e gjoleke malajn e shoke te tyre..ne vazhden e ketyre komiteteve ne tirane u krijua organizata '' forumi per demokraci '' i udhehequr nga fatos lubonja , daut gumeni e kurt kola...tre te denuar politik nga baci enver ..e kishin kuptuar tre burgaxhinjt se ishte momenti per te vepruar..ishte momenti me i mire per ti hyre politikes e per te zene nje vend por me kalimin e kohes u sfumuan si sfungjeri..mjaftuan dy-tre konferenca shtypi dhe askujt nuk i ra me ndermend per to..dhe si rrjedhim forumi per demokraci humbi ..e pane si shanc te humbur dhe u ndane..kurti i kolajve hypi ne krye te te perndjekurve dhe filloj te haje ne sahanin e tos nanos e edi rames..dautit i humbi zani fare kurse fatosi i todi lubonjes krisi e iku ne itali ku gjeti nje italjanke qe ta mbante ngrohte..me lindjen e televizioneve private tosi i lubonjeve na u be analist dhe nga 7 dite te javes e gjen 8 here neper televizione sa qe na eshte bere si i shtepise..dhe ate qe e thote sot nuk e thote neser..per te dhe nja dy shoke te tij andrea stefani dhe mustafa nano te gjithe e kan gabim kurse keta e kan drejt..sinqerisht jane bere aq bajat sa ska ku vene me..edhe bakllavane kur e ha shpesh te merzitet jo me te degjosh por.dhet e tos lubonjes e muc nanes...
    Mire o Malesor, po keto jane thash e theme. Nje malesor duhet te bazohet mbi fakte dhe jo kshu kam degjuar apo keshtu e di une. Une per vete e njoh mire historikun e familjes se tije dhe me vjen keq qe bini pre e propagantave qe diskriminojne familjet e ndershme. Per Muc Nanon dhe Andrea Stefanaqin kam edhe une pershtypjet e mija sipas historikut te tyre, por tema nuk eshte per to dhe nuk po shprehem pasi edhe nuk dua te harxhoj kohen me analiste legena
    Revolution 1848

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga skender76 Lexo Postimin
    Ju ftoj te ndiqni emisionin SHQIP, sepse ka lidhje me temen.

.
    pse te kishte mar malli per tan lamen

Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar mė parė nga cincinati5 Lexo Postimin
    .ABETAREN E NAIMIT KEMI MESUAR E TE MADHIT AT FISHTES. HISTORIN E BURRAVE TE MEDHEJ ISMAIL BEJ VLORA ,ISA BOLETIN,AHMET ZOGU ..ka sa te duash SHQIPTAR TE AFT PER TE DREJTUAR VENDIN....
    nje skatesim i dashur..dakort qe me dhe mundesine ta mesoj te madhin naim frasheri por asesi nuk ma dhe mundesine as ta lexoj e le me ta mesoj te madhin fishta sepse ishte verior..mire qe biem ne nje mendje qe ka sa te duash shqiptare per ta drejtuar vendin ..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Mire o Malesor, po keto jane thash e theme. Nje malesor duhet te bazohet mbi fakte dhe jo kshu kam degjuar apo keshtu e di une. Une per vete e njoh mire historikun e familjes se tije dhe me vjen keq qe bini pre e propagantave qe diskriminojne familjet e ndershme. Per Muc Nanon dhe Andrea Stefanaqin kam edhe une pershtypjet e mija sipas historikut te tyre, por tema nuk eshte per to dhe nuk po shprehem pasi edhe nuk dua te harxhoj kohen me analiste legena
    nuk jan thash e theme euro star..interesohu pak per veprimtarine e tosit gjate 6 mujorit te pare te vitit 1997 dhe shihe qe keto qe thash une nuk jan thash e theme...

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •