un per vete se shoh si ndonje gje te keqe gjithsecili mund te valevis flamurin e ekipit qe simpatizon, nuk shoh ndonje hata te madhe te fakti ne fjale
un per vete se shoh si ndonje gje te keqe gjithsecili mund te valevis flamurin e ekipit qe simpatizon, nuk shoh ndonje hata te madhe te fakti ne fjale
Without deviation from the norm, progress is not possible
Qė ėshtė argėtuese as e vė njeri nė dyshim, ja ku e ke shembullin qė fillon tė na demoralizojė me hasmėri virtuale jevgjėria dropulliane, ja ku e ke shembullin e freskėt qė tani lol.
Ah, sot nė plazhė njėra alamet kinge i kishte dekoruar thonjėt me ngjyrat e Gjermanisė, dhe i dukeshin bukur, bėje provė ene ti :P
Meqė ra fjala, kam vėnė re se femrat shqipo qė tifojnė pėr Gjermaninė janė vėrtetė kinge nga pamja, e ke vėnė re edhe ti? lol
Ika ika, s'e zgjas mo, do qeshi pas ekranit tani... puē puē
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fleur Blanche : 24-06-2012 mė 12:25
Per Mod Angie keto shprehje jane te lejueshme per tu drejtuar nje antari. Nderkohe qe moderon shkrime duke thene qe Mos u merni me antaret por me temen. Ok edhe une po merem me temen. Yes, je vertet nje femer patetike dhe arrogante qe nuk le antar pa ironizuar me mencurin tende primitive qe bazohet ne lexime ne faqet web.
I bashkohem mendimit te Pinkut
Revolution 1848
Sikur t'na japje 100 lekė pėr ēdo moderim qė bėjmė o ti Euro do ishte bėrė billioner stafi taniSinqerisht unė nuk kam nge e as nerva tė pėrgjigjem 1 mė 1. Duke i thėnė qė diskutimi u mbyll i dhashė tė kuptohej qė s'ka pse e zgjat mė.
POR nqs ta ka e iu ka qejfi tė bėheni si kopėshti padrekė, s'iu bezdis aspak...
E me tė vėrtetė boll tani!!!
Elegance is an attitude.
LOL!
As per festa nuk vendosim "zbukurime" aq te medha neve ne ShqiperiCudi si e lejon bashkia nje flamur te atyre permasave ne mes te rruges. Do ishte ndryshe nese do ishte vene ne ndonje ballkon shtepie, po ashtu ne mes te rruges me duket e tepruar!
La vita non si spiega, si VIVE!
Qenka bere qyteti Babel aty
http://mapcarta.com/18716220
zoom in
Paska edhe emertimet:
NATO. OSBE, Silvio Berluskoni, Nikolas Sarkozi, Lady Gaga, Shaqirja (Shakira), Messi, Barcelona, Pamela Anderson ;-o, etj ...
Me siguri banoret qe banojne neper keto rruge duhet te kene ndonje njohuri per mbajtesit e ketyre emertimeve.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ahmed_tr : 25-06-2012 mė 04:37
Krijoni Kontakt