Close
Faqja 13 prej 25 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 249
    i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    un per vete se shoh si ndonje gje te keqe gjithsecili mund te valevis flamurin e ekipit qe simpatizon, nuk shoh ndonje hata te madhe te fakti ne fjale
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Citim Postuar mė parė nga ☆Angie☆ Lexo Postimin
    Unė e di ē'pėrgjigje ishte e jotja. E fshiva sepse ajo mund tė shėrbente si pikėnisje pėr tė devijuar nga tema, do kapej admirali me ty, nei tjetėr qė ka hasmėri me ty, ti me ata e kėshtu me rradhė. Nga ana tjetėr, ashtu si e thua edhe ti, ai e merr pėrgjigjen nga anėtarėt nė lidhje me atė qė hamendėson se po ndodh.

Mua personalisht mė duket argėtuese, kur dikush flet me rrahje gjoksi pėr njė situate qė s'e pėrjeton minimalisht fare

Gjthss diskutimi pėrfundon kėtu shoqe, mos e zgjat mo
    Qė ėshtė argėtuese as e vė njeri nė dyshim, ja ku e ke shembullin qė fillon tė na demoralizojė me hasmėri virtuale jevgjėria dropulliane, ja ku e ke shembullin e freskėt qė tani lol.

Ah, sot nė plazhė njėra alamet kinge i kishte dekoruar thonjėt me ngjyrat e Gjermanisė, dhe i dukeshin bukur, bėje provė ene ti :P
    Meqė ra fjala, kam vėnė re se femrat shqipo qė tifojnė pėr Gjermaninė janė vėrtetė kinge nga pamja, e ke vėnė re edhe ti? lol

Ika ika, s'e zgjas mo, do qeshi pas ekranit tani... puē puē
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fleur Blanche : 24-06-2012 mė 12:25

Citim Postuar mė parė nga Yes* Lexo Postimin
    Aq mė tepėr qė njė cop malok si admirali jo vetėm tė fyejė spordashėsit shkodranė dhe qytetin e shkodrės, por mė pas edhe vetė gjithė shqiptarėt qė e duan futbollin e bukur, duke u shprehur pėr kompleks inferioriteti (qė vė bast qė ky as qė e di se ē'a kuptimi ka) mungesė krenarie, dhe marrėzi shqiptarėsh dhe skandalizim. Ky tip mė duket se ka probleme me veten, se ja si ėshtė shprehur edhe tek tema analoge e tij:

p.s admiralushe, s'e kam lexuar atė kundėpėrgjigjen tėnde se nuk e kaloj fundjavėn bosh si ti, por ma rithuaj sėrish se ti je shumė gango... lol ...meqė ra fjala, ai flamur ėshtė nė lagjen xhabije, e qė kur kjo lagje ėshtė nė mes tė shkodrės lol? Ēfarė maloku…
    Per Mod Angie keto shprehje jane te lejueshme per tu drejtuar nje antari. Nderkohe qe moderon shkrime duke thene qe Mos u merni me antaret por me temen. Ok edhe une po merem me temen. Yes, je vertet nje femer patetike dhe arrogante qe nuk le antar pa ironizuar me mencurin tende primitive qe bazohet ne lexime ne faqet web.

I bashkohem mendimit te Pinkut

Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Cfare gallate e ?! Histeria akuzon per histerizizem. LOL
    Vete fakti qe disa germojne si qente neper tema te viteve te kaluara, sa vete pjesemarrsit aty kane harruar qe kane 'diskutuar' dikur aty, sepse jeta vazhdon dhe vitet kalojne dhe nuk eshte bosh, te mbahen mend dhe keto 'diskutime' neper virtualitete tregon dicka per ato qe e kane PLOT.
    Revolution 1848

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anėtarėsuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    un per vete se shoh si ndonje gje te keqe gjithsecili mund te valevis flamurin e ekipit qe simpatizon, nuk shoh ndonje hata te madhe te fakti ne fjale
    Me te vertete qe nuk eshte hata te besh tifo dhe te ngresh flamurin e nje vendi qe simpatizon, i ketij mendimi jam edhe une.
    Une do te doja qe ndonje nga keta <> te me shpjegoje se ne cilin shtet ndodhet kjo copez harte qe kam mare nga google.......
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Per Mod Angie keto shprehje jane te lejueshme per tu drejtuar nje antari. Nderkohe qe moderon shkrime duke thene qe Mos u merni me antaret por me temen. Ok edhe une po merem me temen.
    I bashkohem mendimit te Pinkut

Sikur t'na japje 100 lekė pėr ēdo moderim qė bėjmė o ti Euro do ishte bėrė billioner stafi tani Sinqerisht unė nuk kam nge e as nerva tė pėrgjigjem 1 mė 1. Duke i thėnė qė diskutimi u mbyll i dhashė tė kuptohej qė s'ka pse e zgjat mė.

POR nqs ta ka e iu ka qejfi tė bėheni si kopėshti padrekė, s'iu bezdis aspak...

E me tė vėrtetė boll tani!!!
    Elegance is an attitude.

LOL!

As per festa nuk vendosim "zbukurime" aq te medha neve ne Shqiperi Cudi si e lejon bashkia nje flamur te atyre permasave ne mes te rruges. Do ishte ndryshe nese do ishte vene ne ndonje ballkon shtepie, po ashtu ne mes te rruges me duket e tepruar!

La vita non si spiega, si VIVE!

Hierark i lartė Maska e Uriel
    Anėtarėsuar
    07-02-2010
    Vendndodhja
    Torre della Fame
    Postime
    1,207
    Citim Postuar mė parė nga prenceedi Lexo Postimin
    Me te vertete qe nuk eshte hata te besh tifo dhe te ngresh flamurin e nje vendi qe simpatizon, i ketij mendimi jam edhe une.
    Une do te doja qe ndonje nga keta <> te me shpjegoje se ne cilin shtet ndodhet kjo copez harte qe kam mare nga google.......
    Xhelal Mzius New Kamza City.
    relata refero

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga prenceedi Lexo Postimin
    ku e ke vjedh ket harten mer daj?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Qenka bere qyteti Babel aty

http://mapcarta.com/18716220

zoom in

i/e larguar Maska e ahmed_tr
    Anėtarėsuar
    23-11-2003
    Vendndodhja
    TIR
    Postime
    98
    Paska edhe emertimet:
    NATO. OSBE, Silvio Berluskoni, Nikolas Sarkozi, Lady Gaga, Shaqirja (Shakira), Messi, Barcelona, Pamela Anderson ;-o, etj ...
    Me siguri banoret qe banojne neper keto rruge duhet te kene ndonje njohuri per mbajtesit e ketyre emertimeve.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ahmed_tr : 25-06-2012 mė 04:37

Faqja 13 prej 25 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •