Edhe une ndaj mendimin me ty, Admiral.
Edhe une ndaj mendimin me ty, Admiral.
shqiptari duhet te puthe token e vet sa her qe ngrihet ne mengjes, e te punoje per ate toke e per ate kombe qe i perket,me ndershmeri e me vullnet te mire,e jo te shikoj per hava e te rrij gati ti puthe bithen gjithkuj,duke mendu se po i hin ne zemer e shpirt atije tjetrit!
besoj se ju qe flisni me kaq krenari dhe patriotizem nuk jeni ne atdhe apo jo,jeni mergimtare
"Me mire nje dhimbje pa emer,sesa nje emer me dhimbje"
Faktikisht nuk me shqeteson mua kjo gje me shume sesa indiferenca apo mos angazhimi i shqiptareve kur behet fjale per pjesmarrjen e kombetares ne aktivitete sportive.Ne mbushim stadiumet vetem kur vijne ekipe te medha duke harruar qe cdo kundershatr eshte i vlefshem persa kohe luftohet per nje kualifikim.Ne mungese te nje perfaqesimi ne keto aktivitete ne kemi gjetur nje forme alternative e te marrrurit pjese gje e cila tregon as me shume e as me pak nje krize identiteti.
Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre
Shuume e thjesht eshte kjo: popujte tjeter ben feste me flamuj tone!?
ti qenke shume patriot me fal i dashum admiral po per ty qenka vetem shqiperia dhe shtetet e tj as nuk ekzistoken fare..ji me liberal ne mendime
"Me mire nje dhimbje pa emer,sesa nje emer me dhimbje"
Vendosja e flamurit Gjerman ne ate lagje te Shkodres ishte vendosur nga qytetaret Shkodran ne prag ndeshjen GJERMANI-Greqi,ku prisnin me pa durim nje humbje te kombetares greke!
edhe une ketu ne londer gjate kohes qe po luhej ndeshja Gjermani Greqi,ne makinen time kisha vendosur nje flamur Gjerman, pasi perballe shtepis time banojne disa familje greke te cilet edhe
ne rruge kishin vendosur flamujt Greke!!
kur loz kombetarja shqiptare kuptohet valviten flamujt kuq e zi!
Krijoni Kontakt