Close
Faqja 7 prej 25 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 249
    i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Edhe une ndaj mendimin me ty, Admiral.

Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    Gjithmone kam qene kundra veprimeve te tilla dhe i kam lidhur edhe me mungesen e krenarise kombetare apo kompleksin e inferioritetit, por shume me kundershtonin duke thene qe eshte vetem sport.
    Une e ndjek shume futbollin, por nuk arrij te valevis nje flamur qe nuk eshte ai shqiptar.

p.s. kjo foto eshte bere ne shkoder.
    shqiptari duhet te puthe token e vet sa her qe ngrihet ne mengjes, e te punoje per ate toke e per ate kombe qe i perket,me ndershmeri e me vullnet te mire,e jo te shikoj per hava e te rrij gati ti puthe bithen gjithkuj,duke mendu se po i hin ne zemer e shpirt atije tjetrit!

Unike ne stilin tim Maska e ermela sweet
    Anėtarėsuar
    29-03-2012
    Postime
    654
    besoj se ju qe flisni me kaq krenari dhe patriotizem nuk jeni ne atdhe apo jo,jeni mergimtare
    "Me mire nje dhimbje pa emer,sesa nje emer me dhimbje"

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Faktikisht nuk me shqeteson mua kjo gje me shume sesa indiferenca apo mos angazhimi i shqiptareve kur behet fjale per pjesmarrjen e kombetares ne aktivitete sportive.Ne mbushim stadiumet vetem kur vijne ekipe te medha duke harruar qe cdo kundershatr eshte i vlefshem persa kohe luftohet per nje kualifikim.Ne mungese te nje perfaqesimi ne keto aktivitete ne kemi gjetur nje forme alternative e te marrrurit pjese gje e cila tregon as me shume e as me pak nje krize identiteti.
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga ermela sweet Lexo Postimin
    hahaahahah mua nuk me duket kaq gjo terrorizuese eee sa e bet ju thjesht meqe eshte kampjonati tani dhe qe shqiptaret benje tifo nuk do te thote qe ate hedhin poshte kombesine e ture vetem nga fakti se kan vendosur nje flamur te tille ne mes te shkodres apo nje vendi tj
    pra ty te duket dicka normale?

e di ti qe ne 99,9% te qyteteve gjermane nuk e gjen nje flamur te tille tani??? edhe pse eshte kampionati europian.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e roni_s
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    639
    Shuume e thjesht eshte kjo: popujte tjeter ben feste me flamuj tone!?

i/e regjistruar Maska e roni_s
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    639
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    Gjithmone kam qene kundra veprimeve te tilla dhe i kam lidhur edhe me mungesen e krenarise kombetare apo kompleksin e inferioritetit, por shume me kundershtonin duke thene qe eshte vetem sport. Une e ndjek shume futbollin, por nuk arrij te valevis nje flamur qe nuk eshte ai shqiptar.

...se livrit topi. admiral i madh je
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga roni_s : 23-06-2012 mė 08:18

Unike ne stilin tim Maska e ermela sweet
    Anėtarėsuar
    29-03-2012
    Postime
    654
    ti qenke shume patriot me fal i dashum admiral po per ty qenka vetem shqiperia dhe shtetet e tj as nuk ekzistoken fare..ji me liberal ne mendime
    "Me mire nje dhimbje pa emer,sesa nje emer me dhimbje"

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Vendosja e flamurit Gjerman ne ate lagje te Shkodres ishte vendosur nga qytetaret Shkodran ne prag ndeshjen GJERMANI-Greqi,ku prisnin me pa durim nje humbje te kombetares greke!
    edhe une ketu ne londer gjate kohes qe po luhej ndeshja Gjermani Greqi,ne makinen time kisha vendosur nje flamur Gjerman, pasi perballe shtepis time banojne disa familje greke te cilet edhe
    ne rruge kishin vendosur flamujt Greke!!
    kur loz kombetarja shqiptare kuptohet valviten flamujt kuq e zi!

Citim Postuar mė parė nga roni_s Lexo Postimin
    Shuume e thjesht eshte kjo: popujte tjeter ben feste me flamuj tone!?
    as se rrujn fare

po ku ka me shqiptare?
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Faqja 7 prej 25 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •