Proces mė i thjeshtė, mė i shpejtė dhe me mė pak shpenzime pėr regjistrimin e bizneseve tė reja
Regjistrim i njėkohshėm nė administratėn e taksave, nė sigurimet shoqėrore, nė sigurimet shėndetėsore dhe nė Inspektoriatin e Punės, nėpėrmjet pėrdorimit tė njė procedure tė vetme aplikimi
Sportele aplikimi pėr regjistrimin e biznesit nė mbarė Shqipėrinė, duke i mundėsuar njė biznesi kryerjen e tė gjithė procedurave tė regjistrimit nė nivel tė qeverisė vendore
Qasje e lirė e publikut nė informacionin e Regjistrit Tregtar nėpėrmjet Internetit.
KJO ME PAK FJALE ESHTE PERMBAJTJA E FAQES ZYRTARE TE QKR NE LIDHJE ME RREGJISTRIMIN E NJE BIZNESI TE RI QE ME THENE TE DREJTEN ESHTE NJE PROCEDURE MJAFT E THJESHTE DHE E SHPEJTE ,
- E kunderta ndodh ne rastin e ērregjistrimit te nje biznesi ose aplikim per lenie biznesi ,ku cdo subjekt per arsye te tij te ndryshme ka te drejte ta mbylle ate ,PROVOJE PO DESHE
dhe do hasesh ne burokracite e panumerta dhe mosfunksionimi dhe kordinimi i zyrave tatim taksa -bashki-qkr ,Nuk e kuptoj duan vete qe te sorallasin njerezit apo kjo eshte frut i nje mosprofesionalizmi te personave qe punojne prane ketyre sporteleve,apo kane nej qellim te caktuar per te sjelle pakenaqesi ne personat qe kane nevoje per keto sherbime (ns do ishte periudha e diktatures do e quanin sabotim nga qarqet e ndryshme haha) me thene te drejten nga eksperienca personale po has cdo dite veshtiresi komunikimi dhe marrje informacioni per sa i perkete crregjistrimit te nej aktiviteti une kam 6 muaj qe kam aplikuar dhe pavarsisht se nuk kam asnje detyrim ne tatim takasa dhe bashki nuk arrij te ērregjistroj biznesin tim .biles dua te theksoj kur po bisedoja me nje sportelist te qkr me tha vari lesht o burre je ne shqiperi ca te them une o burre pse ,e shikova me ironi ne pamundesi te shfaqjes se mllefit tim per nje sherbim qe e kam paguar po nuk e marr dhe thashe e ke mire jetojme ne shqiperi o burre dhe ti ke te drejte ,,,
Krijoni Kontakt