Close
Faqja 26 prej 51 FillimFillim ... 16242526272836 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 260 prej 501
    i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anėtarėsuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516
    Citim Postuar mė parė nga RaPSouL Lexo Postimin
    Ah mė fal unė flas shqip se kuptoj dot kėt gomarllėk, ndėrsa arsyetimet se ēfarė ka ndodhur para 14 vitesh skan tė bėjnė fare me ndeshjen e djeshme ndaj Napolit apo?

Mė ka marrė malli tė shoh njė tifozė real e tė thotė urime se e merituat.
    Po mundohem ta pershtat me shqipen meqenese juve flisni vetem shqip.

Shkrimi i dates ..........per ndeshjen Juve - Lazio superkupa italiane i gazetes ''Korrieri i mbremjes''.

Ne perfundim te ndeshjes Juventus BOJKOTOI ceremonine e dorezimit te superkupes.
    Me qarte dhe thjeshte nuk mundem.
    Juve jeni shprehur ne kete menyre; ''kete gjest qe ndodhi sot e bejne vetem Napoleshat'', mos eshte pak kontradiktore? (apo gomarllek)

ps: nuk jam tifoz i asnje ekipi italian per kete nuk te kundershtova ato qe ke shkruar per ndeshjen por vetem faktin qe ate xhest nuk eshte Napoli i pari qe e kryen.
    Nese do te flas realisht ate qe mendoj po them se Juventusit i dhuroi superkupen arbitri.(nuk e vodhi Juventusi)
    Penalltine vetem ai arbiter mund ta jepte,dy kartonat e verdhe te Zuniges erdhen qe te dyja ne kete menyre; i pari nderhyrje e parregullt e Pirlos kunder Zuniga ne afersi te zones se rreptesise dhe arbitri nuk jep faull dhe si per cudi nxjerr kartonin e verdhe per Zuniga, i dyti,tjeter nderhyrje e parregullt kunder Zuniga (tashti spo kujtoj dot se cili juventin ishte) dhe arbitri vazhdon lojen dhe ndeshkon me pas me te verdhe Zunigen per nje nderhyrje te parregullt por jo per karton te verdhe.
    Kartoni i kuq per Pandev eshte nje komedi me vete.

pps: mos filloni nga ofendimet tashti por flisni me realitet.
    MOS I NDY TEMAT no name

i/e regjistruar Maska e bianco_neri
    Anėtarėsuar
    20-11-2010
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    411
    http://www.youtube.com/watch?v=Fbe_u...ature=youtu.be

Sarande, Nje klub i gjithi bardh e zi
    #finoallafineforzaJuventus

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834
    Citim Postuar mė parė nga freeopen Lexo Postimin
    Penalltine vetem ai arbiter mund ta jepte,dy kartonat e verdhe te Zuniges erdhen qe te dyja ne kete menyre; i pari nderhyrje e parregullt e Pirlos kunder Zuniga ne afersi te zones se rreptesise dhe arbitri nuk jep faull dhe si per cudi nxjerr kartonin e verdhe per Zuniga, i dyti,tjeter nderhyrje e parregullt kunder Zuniga (tashti spo kujtoj dot se cili juventin ishte) dhe arbitri vazhdon lojen dhe ndeshkon me pas me te verdhe Zunigen per nje nderhyrje te parregullt por jo per karton te verdhe.

pps: flisni me realitet.
    Kerkon te flasim me realitet ??? Asnje nga keto fjale qe te kam cituar nuk kane realizem brenda dhe ne asnje media te shkruar apo degjuar nuk kam pare te tille analize si kjo e jotja (flas per te gjithe median ktu se disa adoleshente kujtojne se shofim vetem tuttosport)

Fillo ti i pari dhe te tjeret me rradhe te shkruani me realitet pastaj kerko gjetke

Ah,se desh harrova dicka.Edhe une i bashkangjitem "analisteve" milaniste qe kjo ishte vjedhja e rradhes dhe per mendimin tim duhet tu hiqet licensa te 6 arbitrave qe arbitruan ndeshjen me ne krye Maxolenin pasi ishte nje turp i vertete.Denimet ti japin maksimale
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga AlbaneZ : 12-08-2012 mė 11:15

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Po mundohem ta pershtat me shqipen meqenese juve flisni vetem shqip.

Shkrimi i dates ..........per ndeshjen Juve - Lazio superkupa italiane i gazetes ''Korrieri i mbremjes''.

Ne perfundim te ndeshjes Juventus BOJKOTOI ceremonine e dorezimit te superkupes.
    Me qarte dhe thjeshte nuk mundem.
    Juve jeni shprehur ne kete menyre; ''kete gjest qe ndodhi sot e bejne vetem Napoleshat'', mos eshte pak kontradiktore? (apo gomarllek)

ps: nuk jam tifoz i asnje ekipi italian per kete nuk te kundershtova ato qe ke shkruar per ndeshjen por vetem faktin qe ate xhest nuk eshte Napoli i pari qe e kryen.
    Nese do te flas realisht ate qe mendoj po them se Juventusit i dhuroi superkupen arbitri.(nuk e vodhi Juventusi)

pps: mos filloni nga ofendimet tashti por flisni me realitet.
    Shiko se ēfarė shkruan e pastaj kėrkon debat me mua, ik lexo statistika merru me fakte jo me atė ēfarė mendon, shiko ndeshjen sėrish analizoje me vėmendje e pastaj eja kėtu e thuaj qė sishte karton i kuq apo penallti.

ps. ndėrsa qė je tifoz i ndonjė skuadre italiane shihet qart, pra mos gėnjen
    Sui generis

Anėtarėsuar
    20-11-2010
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    411
    Statistikat e ndeshjes kunder Napolit

Posedimi i Topit:
    Juventus 68%
    Napoli 32%

Gjuajtiet brenda / gjithsej:
    Juventus 8/20
    Napoli 6-12

Topa te luajtur:
    Juventus 946
    Napoli 488

Pasime te suksesshme
    Juventus 75,5%
    Napoli 51.7%

epėrsia territoriale:
    Juventus 18 ': 59 "
    Napoli 06 '16 "

Sulm ne porte.
    Juventus 45.1
    Napoli 44.6

Mbrojtia e zones:
    Juventus 55.4
    Napoli 54.9

rrezikshmeria;
    Juventus 70.3%
    Napoli 39%

Faullet:
    Juventus 20
    Napoli 21

Kornet:
    Juventus 7
    Napoli 5

Besoj se e keni te qarte se me rikuperimin e Chiellinit, Isla, Ardhja e Top Player dhe rikthimi i Antonio Conte do te thote ''TMERR I EUROPES''

Anėtarėsuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516
    Citim Postuar mė parė nga AlbaneZ Lexo Postimin
    Kerkon te flasim me realitet ??? Asnje nga keto fjale qe te kam cituar nuk kane realizem brenda dhe ne asnje media te shkruar apo degjuar nuk kam pare te tille analize si kjo e jotja (flas per te gjithe median ktu se disa adoleshente kujtojne se shofim vetem tuttosport)

Fillo ti i pari dhe te tjeret me rradhe te shkruani me realitet pastaj kerko gjetke

Ah,se desh harrova dicka.Edhe une i bashkangjitem "analisteve" milaniste qe kjo ishte vjedhja e rradhes dhe per mendimin tim duhet tu hiqet licensa te 6 arbitrave qe arbitruan ndeshjen me ne krye Maxolenin pasi ishte nje turp i vertete.Denimet ti japin maksimale
    Une ndeshjet i ndjek vete ne Tv,nuk lexoj mediat.
    Megjithate nese permend mediat (nuk doja te arrija deri ketu,thjesh replikova faktin qe mosmarrja pjese ne dhenien e trofeut nuk ndodh per here te pare)
    ja nje nga mediat italiane.

Ja dhe artikulli

Rapsoul, gabohesh ne konkluzionet e tua ,une nuk kerkoj debat por vetem diskutim dhe shkembim mendimesh,sa per faktet dhe analizat me vjen keq por eshte ashtu si kam shkruar une nese e sheh ndeshjen si sportdashes,nese e sheh si tifoz atehere skam se ckare te them.Megjithate nuk jam shprehur qe Juventus nuk luajti mire.
    Per bindjen tende se une jam tifoz i ''ndonje skuadre italiane ..........
    MOS I NDY TEMAT no name

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Pse ti thuhet arbitrit "va ai fare il culo" , nuk eshte karton i kuq freeopen?
    Sa faulle beri zuniga gjate ndeshjes?

Nuk eshte problem te thuash qe nuk ke ndonje dashamiresi te vecante per ekipin juventin e lojen s saj.
    Kete tipin asnjeanes e luajne te gjithe, sje as i pari, e as i fundit.

Anėtarėsuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Pse ti thuhet arbitrit "va ai fare il culo" , nuk eshte karton i kuq freeopen?
    Sa faulle beri zuniga gjate ndeshjes?

Nuk eshte problem te thuash qe nuk ke ndonje dashamiresi te vecante per ekipin juventin e lojen s saj.
    Kete tipin asnjeanes e luajne te gjithe, sje as i pari, e as i fundit.
    Mos ke lexuar gje raportin qe ben gjyqtari mbas takimit qe e ditke se cfare i tha anesorit Pandev? nuk e besoj se raporti nuk behet publik.
    Sa faulla pesoi Zuniga dhe gjyqtari i injoroi?!
    Me vjen cudi se te gjithe miqte e mi kane mendimin se une simpatizoj Juventusin duke qene ata milanista dhe interista.Megjithate po te them se ne kampionatin italian ate pak simpati qe kam eshte per juventusin.

Shko te tema e Milanit shih postimet e mia dhe do kuptosh qe nuk jam tifoz i tij.
    Te tema e Interit mos shko fare se mendoj se atje nuk ja vlen te postosh.
    MOS I NDY TEMAT no name

Anėtarėsuar
    20-11-2010
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    411
    ''Shume njerez me quajne mercenar dhe kane te drejte, cdo here premtoj qe do te mbetem perjete ne nje skuader dhe me pas influencohem nga parate... eshte pikerisht per parate qe kam ikur nga Juvja, sapo kishim rene ne serine B dhe me te drejte presidenti kishte shpenzime te tjera dhe nuk mund te me garantonte nje rroge te larte, por tek Juvja ishte bukur, ishte ndryshe, aty ndoshta do te kisha nde
    njur vertet po te mos kishim rene, tifozet me siguri do ta kuptojne pakenaqesine time, jam dikush i dhene shume pas parave dhe nuk me pelqen te jem keshtu, por jam keshtu... shpesh here kam folur keq per Juven por luaja ne Itali dhe prandaj nuk mund te thoja gjera te bukura, shoqerite me thonin gjithmone te flisja negativisht per Juven por tani qe jam ne France mund te them me te vertete ate qe mendo...
    Gjithsesi te vishja ate fanelle ishte ndryshe, me jepte emocione te verteta, vetem mendimi qe une luaja tek Juventusi''

cit. Zlatan Ibrahimovic, 09/08/2012

Anėtarėsuar
    20-11-2010
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    411
    Mos ke lexuar gje raportin qe ben gjyqtari mbas takimit qe e ditke se cfare i tha anesorit Pandev? nuk e besoj se raporti nuk behet publik.
    Sa faulla pesoi Zuniga dhe gjyqtari i injoroi?!
    Me vjen cudi se te gjithe miqte e mi kane mendimin se une simpatizoj Juventusin duke qene ata milanista dhe interista.Megjithate po te them se ne kampionatin italian ate pak simpati qe kam eshte per juventusin.

Shko te tema e Milanit shih postimet e mia dhe do kuptosh qe nuk jam tifoz i tij.
    Te tema e Interit mos shko fare se mendoj se atje nuk ja vlen te postosh.

Faulle te medha kane bere kundra Zuninges pak me siper i ke statistikat e ndeshjes dhe shife se me 32% zotrim te topit nga Napoli i jan akordu 20 faulle perkundrejt 21 te Juventus qe ka qarkullu topin 68%. Per cilen arsye duhej te protestonte ne ate menyre Pandev, kur albitri i vershellej bilbilit per offside ai e kishte te humbur topin dhe ai vazhdonte te protestonte sikur te kishte qene ne pozicion te rregullt e ti kishin mohu 1 gol. Mos harro se edhe Vucinic ne kampionat kunder Bolognes ne Juventus stadim ju dha karton i kuq per protesta, por La Gazetta dello Sport nuk e permendi aspak kete rast. Sot i ra ne mend me reagu.

Faqja 26 prej 51 FillimFillim ... 16242526272836 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •