Close
Faqja 11 prej 23 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 224
    cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga Bamba Lexo Postimin
    Po po, mund ta besh menjehere. Por jo me shume se nje here cdo 30 dite, plus
    duhet te presesh 30 dite pergjigjen.
    Futju punes se eshte me mire ti kesh vete gjerat e qarta, se sa ti thote dikush. Gjithsesi po pate ndonje pyetje, shkrepe!
    ja ku me ke prape ketu me pyetjen gati qe thua ti, e nisa une raccomandaten per accesso agli atti, nje per responsabile ufficio cittadinanze dhe tjetren per prefetton. pas nje jave me erdhi nje email nga responsabile ufficio cittadinanze (nga prefetto akoma nuk kam marre pergjigje) dhe thote tekstualisht: riferimento nota 'bla bla bla', comunico sollecito Questura per parere di competenza.
    tani nuk di si te veproj...perderisa mungon parere della questura (qe me sa kuptova une eshte ajo qe vonon me shume) po mendoja t'ia nis edhe une nje sollecito questures (mbase me 2 solleciti kujtohen me shpejt ta mbarojne punen e tyre, por kam frike mos irritohen : D) apo me mire te pres deri ne skadencen e afatit kohor, qe per mua eshte ne shkurt, dhe me pas te nis direkt diffida ad adempiere al Ministero dell'interno? ti si do veproje po te ishe ne vendin tim?

Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    ja ku me ke prape ketu me pyetjen gati qe thua ti, e nisa une raccomandaten per accesso agli atti, nje per responsabile ufficio cittadinanze dhe tjetren per prefetton. pas nje jave me erdhi nje email nga responsabile ufficio cittadinanze (nga prefetto akoma nuk kam marre pergjigje) dhe thote tekstualisht: riferimento nota 'bla bla bla', comunico sollecito Questura per parere di competenza.
    tani nuk di si te veproj...perderisa mungon parere della questura (qe me sa kuptova une eshte ajo qe vonon me shume) po mendoja t'ia nis edhe une nje sollecito questures (mbase me 2 solleciti kujtohen me shpejt ta mbarojne punen e tyre, por kam frike mos irritohen : D) apo me mire te pres deri ne skadencen e afatit kohor, qe per mua eshte ne shkurt, dhe me pas te nis direkt diffida ad adempiere al Ministero dell'interno? ti si do veproje po te ishe ne vendin tim?
    Mirembrema njehere!

Atehere, edhe pse ne shkurt do mbushesh 2 vjet nga paraqitja e kerkeses, dhe ke te drejte te dergosh diffida...nuk do te thote qe cdo gje zgjidhet ne sekond.
    Eshte e vertete qe shpejtohet shume praktika, ama besoj se do te therrasin urgjent ne questure, edhe pse nuk eshte e detyrueshme.
    Persa i perket questures, mund te dergosh nej sollecito (vendin ku ta gjesh e di me sa mbaj mend).
    Sado pak kohe te fitosh, aq me mire eshte.
    Pra ne vendin tend do i dergoja nje sollecito questures....pastaj kur te vij shkurti shih e bej!

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga Bamba Lexo Postimin
    Mirembrema njehere!

Atehere, edhe pse ne shkurt do mbushesh 2 vjet nga paraqitja e kerkeses, dhe ke te drejte te dergosh diffida...nuk do te thote qe cdo gje zgjidhet ne sekond.
    Eshte e vertete qe shpejtohet shume praktika, ama besoj se do te therrasin urgjent ne questure, edhe pse nuk eshte e detyrueshme.
    Persa i perket questures, mund te dergosh nej sollecito (vendin ku ta gjesh e di me sa mbaj mend).
    Sado pak kohe te fitosh, aq me mire eshte.
    Pra ne vendin tend do i dergoja nje sollecito questures....pastaj kur te vij shkurti shih e bej!

buonasera

aman se si minaccia me duken disa gjera qe kam shkruar aty. mu per vete s'do me pelqente te merrja letra te tilla : D
    keshtu do bej...shume faleminderit : )

buonasera

aman se si minaccia me duken disa gjera qe kam shkruar aty. mu per vete s'do me pelqente te merrja letra te tilla : D
    keshtu do bej...shume faleminderit : )
    Mos ki frike fare...!

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    pulce=pleshti
    pidocchio=morri

i kam perkthyer mire ne shqip? po "zecca" si perkthehet?

mirembrema te gjitheve

Jane ato qe i ngjiten kafsheve, rriqen me duket.

Mirembrema

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    ok. grazie

miremengjes

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308
    Seshpejti ne italy

Broken ku je ti?

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga Plaku me kostum Lexo Postimin
    Seshpejti ne italy

Broken ku je ti?
    une ne milano. po pse pyet keshtu i hutuar?

nese vjen ne itali mos le pa vizituar romen dhe firenzen, per mua jane dy qytetet me te bukura te italise

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308
    une ne milano. po pse pyet keshtu i hutuar?

nese vjen ne itali mos le pa vizituar romen dhe firenzen, per mua jane dy qytetet me te bukura te italise
    ne firenze do shkoj, mbase dhe ne milano se kam kusherinj atje

Faqja 11 prej 23 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •