Pershendetje t'gjithve.

Ka kohe qe nuk kam hy ne kete forum, e sonte menova e kerkova per nje teme per ne qe punojme ne departamentet e Department of Defense.
Une jame nje shqiptar ne ushtrine amerikane (ARMY) dhe per momentin i stacionu ne Gjermani.Ju pershendes.