Shpresoj se nuk do te nencmohet tema...
O njeri! Prej dheut je krijuar dhe nga ai ushqehesh.
Nė tė jeton dhe nė tė do tė kthehesh...
O njeri! Beso dhe falėndero Allahun, Krijuesin dhe Furnizuesin tėnd!
Shpresoj se nuk do te nencmohet tema...
O njeri! Prej dheut je krijuar dhe nga ai ushqehesh.
Nė tė jeton dhe nė tė do tė kthehesh...
O njeri! Beso dhe falėndero Allahun, Krijuesin dhe Furnizuesin tėnd!
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Jetojme te tashmen duke shpresuar te jetojme edhe te ardhmen, por midis ketyre dyjave qendron shpresa per faljen e se shkuares....!
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
"Ne trup ndodhet nje pjese mishi, kur ajo eshte ne gjendje te mire, i tere trupi do te jete mire, ndersa kur ajo prishet, do te prishet gjithe trupi.: Ajo eshte Zemra..!
EnesStastoli96 (05-12-2024)
OZoti ime mė ndihmo ta them fjalėn e vėrtetė para tė fuqishmėve dhe mė ndihmo qė tė mos e them tė pavėrtetėn pėr t’i fituar duartrokitjet e tė dobėtėve!
Kjo botė ėshtė shtėpi e punės, kurse bota e pastajme ėshtė shtėpi e shpėrblimit; e ai qė s`punon kėtu, do tė ndiejė keqardhje atje. (Imam Ahmedi)
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga tetovarja87 : 27-05-2012 mė 16:55
"Mos hidh lot ne shpatullat e askujt... Nese don te perlotesh me mire beje kete ne lutje. Sepse...... ZOTI i numeron lotet tuaja dhe kurre s'te largon prej vetes me zemer te vrare dhe duar te zbrazeta. Kjo eshte e sigurte.
O Zoti im, Ti krijove shpirtin tim dhe Ti mė bėn tė vdes. Nė dorėn Tėnde ėshtė jeta dhe vdekja ime. Nėse mė jep jetė, mė mbroj, e nėse mė bėn tė vdes, m'i fal mėkatet
O Zot... Kur unė humbas shpresėn, mė ndihmo tė kujtoj se dashuria jote ėshtė mė e madhe se zhgėnjimi im dhe se planet e tua pėr jetėn time janė mė tė mira se ėndrrat e mia...!!
Leshoj brengat nga truri ,aq sa ke mundesi ,Te mbash merzi sa s'mundesh eshte cmenduri.Ti beson Nje Zot qe nga dora s'te leshon dot,Ashtu si s'te haroj dje ,s'te haron as sot..
Tetovare shum thanje me vlere kto Allahu te shperbleft per punen qe ke bere.
EnesStastoli96 (05-12-2024),tetovarja87 (08-10-2013)
falemdnerit Nitti47
Flutura ėshtė njė insekt qė pėlqehet nga tė gjithė. A e dini pse? Sepse ajo ėshtė e qetė dhe nuk bezdis askėnd. Ėshtė elegante dhe u fal kėnaqėsi tė gjithėve, sidomos me ato ngjyrat e saj tė ndezura. Ajo luan me erėn dhe qėndron mbi gjithēka qė ėshtė e bukur. E pėlqen paqen, distancohet nga rreziqet dhe nuk lėndon askėnd. Njė njeri i ngjashėm me fluturėn, fiton zemrat e tė gjithėve kudo qė shkon..
Allahu na shperbleft e na meshirofte te gjitheve
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga tetovarja87 : 27-05-2012 mė 17:55
Krijoni Kontakt