tetovare mire se vjenedhe mos harro merri sarmet me vete qe mos te presin hiq te nesermen ,ia bej vendin edhe atyre une
![]()
Hahahhahahaha........ s'kam kunder te ftohen gotat, se keshtu zgjatet me shume muhabeti.............vec se edhe procedura e pirjes se cajit gjithashtu
Ku jemi ne teme, a ka dikush ndonje ide te mire se cka te gatuaj neser per dreke.............dicka te lehte dhe te shpejte..............une edhe lypes edhe zgjedhes
Tetovare, cajat e tu i pijme kur te vijme ne Tetove![]()
Une e kam plan te pregadis musak per neser , nqs eshte koha keshtu e vreret e me shi besoj qe shkon mire. Nese te pelqen beje edhe ti![]()
Tetovare aa jo jo, mysafiri te une duhet te shijoj mikepritjen e muhabetin e jo me u lodhe me punet e mia, ju qes caj me shume shume deshire mos ke dert![]()
E pelqej posi..............bile edhe perberesit i kam...........me nje sallate te gjelber me jogurt, mire shkon.
U gezofsh ti, se ma hjeke dertin e drekes per neser
Jam duke e kerku receten "s'di" ..............sepse, sa here qe i pys kta ne shpi se cka dojne te hajne per neser, me thojne "s'di" .............mos e din rastesisht kete recete?![]()
Hiq ska zgjedhje te lehte , ekuacion me 20 te panjohura eshte kjo S“DI . E keqja eshte qe edhe nuk flasin edhe gjejne "behane" pastaj![]()
Ju pergatita njehere per dreke dicka qe s'e kishin provu asnjehere me pare.............ishte nje recete e gjyshes........... recete e harruar, sepse ka pak me shume pune.
Secili me pyste: "cka eshte kjo"?
Ju thash : e ka emrin "haje e mos folni shume
Hahahhahaha, t'i shihje si hanin me koke te poshte pa dhene komente.........e nuk ju shijonte hiq![]()
Krijoni Kontakt