Close
Faqja 24 prej 32 FillimFillim ... 142223242526 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 320
    Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Citim Postuar mė parė nga Foleja_ Lexo Postimin
    hahaha jo e kam nje ketu qe e pin cajin sa me ba une gjimnastike prej kuzhine ne dhome te ndejes nja 20 here , bile me ardhe edhe ti e di qe per dy veta e me vjen me lehte ... apoooo i them me sherby ai qe me ma besu mua hahaha
    po deshte vi edhe une keshtu qe te paguhet rruga ,ia vlen per tre caja te beshe 20 here rruge
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

ti, une dhe melodia Maska e orhideja
    Anėtarėsuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    hahaha jo e kam nje ketu qe e pin cajin sa me ba une gjimnastike prej kuzhine ne dhome te ndejes nja 20 here , bile me ardhe edhe ti e di qe per dy veta e me vjen me lehte ... apoooo i them me sherby ai qe me ma besu mua hahaha @rr

E paska per te miren tende........dojka te te mbajka ne forme

Edhe, shyqyr qe paska kush te me bej shoqeri, se vetm nuk ka lezet caji.........e me sherby i bie atij qe nuk e pi

e Shqipes Maska e Foleja_
    Anėtarėsuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694
    tetovare mire se vjen edhe mos harro merri sarmet me vete qe mos te presin hiq te nesermen ,ia bej vendin edhe atyre une

Anėtarėsuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694
    Citim Postuar mė parė nga orhideja Lexo Postimin
    E paska per te miren tende........dojka te te mbajka ne forme

Edhe, shyqyr qe paska kush te me bej shoqeri, se vetm nuk ka lezet caji.........e me sherby i bie atij qe nuk e pi
    ncncncncn e pashpirte , ani ia lexova kete postim keti Pashes ketu dhe iu qesh buza , tha qenka burrnore. O per inati deri te pi kafen nuk qohem per caja po nejse qofshi fal qe po vjen edhe tetovarja se nck hiq nuk isha qu deri te ftohen gotat

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    ncncncncn e pashpirte , ani ia lexova kete postim keti Pashes ketu dhe iu qesh buza , tha qenka burrnore. O per inati deri te pi kafen nuk qohem per caja po nejse qofshi fal qe po vjen edhe tetovarja se nck hiq nuk isha qu deri te ftohen gotat
    he mi fole mos u merzit ti per ate i beje cajat une per bese se pritoj,mjafton qe ju te jeni mire-ps e kam zakon edhe musafir kur shkoj te beje kafe e caj ..
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

Anėtarėsuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    ncncncncn e pashpirte , ani ia lexova kete postim keti Pashes ketu dhe iu qesh buza , tha qenka burrnore. O per inati deri te pi kafen nuk qohem per caja po nejse qofshi fal qe po vjen edhe tetovarja se nck hiq nuk isha qu deri te ftohen gotat :d
    Hahahhahahaha........ s'kam kunder te ftohen gotat, se keshtu zgjatet me shume muhabeti.............vec se edhe procedura e pirjes se cajit gjithashtu

Ku jemi ne teme, a ka dikush ndonje ide te mire se cka te gatuaj neser per dreke.............dicka te lehte dhe te shpejte..............une edhe lypes edhe zgjedhes

Tetovare, cajat e tu i pijme kur te vijme ne Tetove

Anėtarėsuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694
    Une e kam plan te pregadis musak per neser , nqs eshte koha keshtu e vreret e me shi besoj qe shkon mire. Nese te pelqen beje edhe ti

Tetovare aa jo jo, mysafiri te une duhet te shijoj mikepritjen e muhabetin e jo me u lodhe me punet e mia, ju qes caj me shume shume deshire mos ke dert

Anėtarėsuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    E pelqej posi..............bile edhe perberesit i kam...........me nje sallate te gjelber me jogurt, mire shkon.

U gezofsh ti, se ma hjeke dertin e drekes per neser

Jam duke e kerku receten "s'di" ..............sepse, sa here qe i pys kta ne shpi se cka dojne te hajne per neser, me thojne "s'di" .............mos e din rastesisht kete recete?

Anėtarėsuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694
    Hiq ska zgjedhje te lehte , ekuacion me 20 te panjohura eshte kjo S“DI . E keqja eshte qe edhe nuk flasin edhe gjejne "behane" pastaj

Anėtarėsuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    Ju pergatita njehere per dreke dicka qe s'e kishin provu asnjehere me pare.............ishte nje recete e gjyshes........... recete e harruar, sepse ka pak me shume pune.

Secili me pyste: "cka eshte kjo"?

Ju thash : e ka emrin "haje e mos folni shume

Hahahhahaha, t'i shihje si hanin me koke te poshte pa dhene komente.........e nuk ju shijonte hiq

Faqja 24 prej 32 FillimFillim ... 142223242526 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •