Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 56
    i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516
    Ja se c'fare shkruan FirenzeToday me 06/05/2012.

Ieri sera un 83enne è stato denunciato per atti osceni durante il maxi concerto di Mtv al piazzale Michelangelo. A chiedere l'intervento del 113 alcune ragazzine dopo ripetuti e fastidiosi approcci del vecchietto, che non ha avuto timore nemmeno per la nutrita folla di presenti, circa 25mila giovani.
    Due poliziotte in borghese sono dovute intervenire per fermare l'anziano privo di documenti, si scoprirà essere residente a Viareggio, portandolo in questura. Dopo la comunicazione all'autorità giudiziaria, il molestatore di ragazzine è stato sottoposto ai rilievi del caso.

Nuk shihet aspak te permendet qe eshte italian,prandaj lerini budallalleqet dhe epitetet qe disa po i ngjisin shqiptareve ketu ne forum per tu dukur sa me liberale dhe te emancipuar.
    Si ky rast ka me qindra perdite ne Itali por kur ne mes eshte nje ''extrakomunitar'' shtypi ka material te bollshem per te shkruar e manipuluar lexuesit.
    MOS I NDY TEMAT no name

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    Ik mer rrangall anej se na shurdhove hajdarin na shurdhove.

Viktim e punk je ti bashk me italianin.

Mir e ka bato meshkuj femna jeni ju.
    Derjo,seriozisht, nese burri do bente nje veprim te tille do e lija ne vend. Nuk kam nevoje per drama ne jeten time. Dhe jam aq e zonja sa ti zgjidh vet problemet e mia pa kopacen e burrit. Nese jeni aq burra tregojeni me gjera te tjera jo duke u fryre si kaposha te mbroni femren atje ku s'ju kerkohet. Femra nuk eshte kukull ne duart tuaja. Nje pershendetje nuk te vret. Ju qa gje ajo qe ky u hodh ne sulm? Edhe sikur, ka menyra te tjera me te qyteteruara per ta ndaluar personin ta ''shqetesoje '' partneren tende kur eshte me ty. Ngelet shpellare, ngelet.
    Ty te pelqejne femrat e dhunshme?
    Feelings change - memories don't.

Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516
    Citim Postuar më parë nga benseven11 Lexo Postimin
    1.Familja e italianit do marre veshe situaten
    shendetsore te italianit ne spital dhe shpenzimet.
    2.Familja e italianit do pyese ne polici,marre emer dhe foto
    te shqiptarit,marre informacion ku jeton,do pyesin amerikanen.
    3.Familja do telefonoje avokatin per ta paditur shqiptarin ne gjyq.
    4.Avokati-Gjyqin jua garantoj te fituar,por sdo fitoni asnje lek,
    shqiptari eshte emigrant,BROKE.....
    5.Familja kontakton Xhuzepe dhe Guido mafiozo killers, tu
    take care of the problemos.
    Vazhdo lexo lajmet.....pas 2 javesh
    Firence,u gjet nje Shqiptar 28 vjec i vrare me kallash
    ne nje kanal ne ane te rruges...
    Mos shif vetem filma me mafioze Ben se te bejne dem,nuk leviz b....n mafia per dava femrash.
    Nese po ironizon........
    Ndryshuar për herë të fundit nga freeopen : 19-05-2012 më 10:52
    MOS I NDY TEMAT no name

Sa te acarojne ca ketu qe perpiqen ne te gjitha menyrat per justifikuar nje gje te tille.
    Dreqi ta haje lereni patriotizmin e lereni hipokrizine. Kur jemi per t'u share - s'kemi ç'bejme. Kam pare une me syte e mi sherre e rrahje mes shqiptareve ne itali vetem per keto gjera. Madje ne nje feste studentash shqiptare, para disa vitesh, pse nje cun (student) pershendeti nje vajze studente por qe ishte e lidhur me nje jo student, ky i fundit i thote: do dalim cik jashte bashke? Edhe jashte plasi grushti!!!
    Boll tani me justifikimet e kota!

Citim Postuar më parë nga freeopen Lexo Postimin
    Nuk shihet aspak te permendet qe eshte italian,prandaj lerini budallalleqet dhe epitetet qe disa po i ngjisin shqiptareve ketu ne forum per tu dukur sa me liberale dhe te emancipuar.
    Si ky rast ka me qindra perdite ne Itali por kur ne mes eshte nje ''extrakomunitar'' shtypi ka material te bollshem per te shkruar e manipuluar lexuesit.
    Pse nje gazete italjane duhet te thote qe eshte italjan? Ke degjuar ti ndonjehere lajmet ne shqiperi, apo ndonje gazete shqiptare qe te thote: shqiptari vrau shqiptarin??? Ama, po te kishte qene italjane do thuhej qe nje italjan vrau filanin.
    Hapni syte njerez e shikoni realitetin se si eshte.

Nuk u civilizuam njehere nga trute e kokes!

La vita non si spiega, si VIVE!

Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516
    Klea e para e punes nuk duhet te acarohesh sepse ne forum c'dokush jep mendimin ose opinionin e tij duke debatuar me te tjeret ne menyre te Civilizuar duke respektuar mendimin e tjetrit.
    Une nuk po mundohem te mbroj veprimin e personit ne fjale por po kerkoj te ve ne dukje qe keto jane veprime qe ndodhin shpesh here dhe nuk jane vetem shqiptaret qe i kryejn ato, aq me teper nuk jane te gjithe shqiptaret ''shpellare'' sic shprehet Mia.
    Per kete ngjarje nuk kane folur mediat nazionale ne Itali por 2-3 portale web te Firences (me sa jam i informuar une,ne rast te kundert terhiqem)
    prandaj nuk ja vlen te behet vlere debati dhe nga kjo te arrijme ne perfundimin qe meshkujt shqiptare jane te gjithe ''te hurit dhe te litarit''.

ps: lajmet e mediave Shqiptare nuk i shoh s'di cfare te them.
    MOS I NDY TEMAT no name

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga freeopen Lexo Postimin
    Klea e para e punes nuk duhet te acarohesh sepse ne forum c'dokush jep mendimin ose opinionin e tij duke debatuar me te tjeret ne menyre te Civilizuar duke respektuar mendimin e tjetrit.
    Une nuk po mundohem te mbroj veprimin e personit ne fjale por po kerkoj te ve ne dukje qe keto jane veprime qe ndodhin shpesh here dhe nuk jane vetem shqiptaret qe i kryejn ato, aq me teper nuk jane te gjithe shqiptaret ''shpellare'' sic shprehet Mia.
    Per kete ngjarje nuk kane folur mediat nazionale ne Itali por 2-3 portale web te Firences (me sa jam i informuar une,ne rast te kundert terhiqem)
    prandaj nuk ja vlen te behet vlere debati dhe nga kjo te arrijme ne perfundimin qe meshkujt shqiptare jane te gjithe ''te hurit dhe te litarit''.

ps: lajmet e mediave Shqiptare nuk i shoh s'di cfare te them.
    ''Shpellare'' jane ata qe duartrokasin ndaj ketyre veprimeve. Sorry!

Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Nuk te permenda me ndonje qellim te caktuar Mia,as per te te kundershtuar.
    MOS I NDY TEMAT no name

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Megjithese s'besoj qe vetem per nje pershendetje eshte bere gjithe ky sherr, eshte e pa pranueshme te tejkalohej ngjarja ne me shume sesa te sharat me fjale. Ca ti besh, nga ana e temperamentit s'permbahen hic shqiptaret. Po ashtu dhe meshkujve italian si mbyllet goja, shume llapazane, me keq se grate gerr gerr. Nje here kerkova ndihme nga nje polic per te gjetur pike telefoni ne aeroport te Milanos, dhe u pendova. Shume te bezdisshem.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Ma mir shpellar sesa viktim e coft. Te te ta gacmoj grun ose dashnoren lloj lloj lapheri rruges a burri vec te krenohet se ca femne te bukur ka.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    Ma mir shpellar sesa viktim e coft. Te te ta gacmoj grun ose dashnoren lloj lloj lapheri rruges a burri vec te krenohet se ca femne te bukur ka.
    Po behet fjale vetem per nje pershendetje, loooooool.

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •