SALA nuk ka frik selamin .. Kush u ngatrrua me apo enderroj karriken nr 1 te PD i kapte 3fazori.PROBLEMI nuk esht SALA por ai qe do hipi ne karriken e pd mbas SALES .Ne pd nuk mund ta pranojn kollaj qe basha te jet kreu pd pas SALES sps luli ka pak vite ne pd ne krahasim me topin topallin mustafen oldashi etj.Kto te fundit SALA I KA RRITUR APO FORMOJ SI POLITIKAN dhe te vij tani luli tu mar endrren e ndaluar per kaq vjet?.BAMIRI me kreshnikun kan dal ne fush te betejes pas ivin aleatet e fsheht ne pd dhe ps.GJENERALET e SALES kan nxjer shpatat, bamiri esht i organizuar ne menyr perfekte ,por luli ka bekimin e shefit te madh 1 dhe ai esht i pandalshem per ekspansion politik .NANO para tij ngjan si lepurush.FYTYRA e tij prej engjelli ,buzet etij kan vetem paqe po zemra luft per iperare politiken SHQIPTARE..
shumica ktu jan per te ardhur keq,,, megjithse kan nji jet qe ju eshte nxire jeta, nga kto palo politikan ,,akoma gjejn kurajo dhe te shprehin perkrahjen per njeren apo tjetren parti, per sa koh te ecni me kto mendime , kto heronjt tuaj politikan , to vazhdojn tju zhvasin dita dites e te krijojn minjera ari nga gjaku i shqiptarve,,, turp tju vij, keni dhe mend per politik ju ,,
Numri i partive nuk i kontribuon zhvillimit tė mbarė tė shtetit,por,ē'punė bėnė ato dhe kush i udhėheq,me ē'vizion paisen pėr tė ardhmen?!
un konkretisht e kam fjalen per bashen sps esht ipandalshem o GILBERTO TALJONO,edhe koha do tregoj prapaskenat ne pd sic ndodhi ne ps me meten rasputinin e te majtes .Nuk ibej elozh askujt ,thjesht me pak fjal po them cpo ndodh ne politiken SHQIPTARE...
Nuk kam qene asnjehere antare e asnje partie ....
Kam urryer regjimit e Enver Hoxhes dhe nuk deshiroja te shija asnje ish komunist ne partin demokratike....
Per mua partia demokratike perfaqsonte te djathten dhe ne ate parti duhet te ishin ata/o qe vuajten ....
Nejse ....e thash kete sepse si duroja dot ata /o qe e dridhnin kalonin nga nje parti ne tjetren ....(eshte e veshtire te ndryshosh kaq lehte ideologjit
Zoti Eduart mbronte temen e dipllomes mbas vdekjes se Enverit ( viti nuk me kujtohet me saktesi..... )me titull ''Mendimet estetike te shokut Enver Hoxha per letersin dhe artet '':P
Me lepires se kaq nuk ka ku te shkoj....
Mendimi estetik i shokut Enver ...lol
NUk mund te gjente nje teme tjeter te vlefshme vertete ...
Per kete arsye nuk kam pasur simpati asnjehere ...karrierist ...
Lexoja ne ate kohe vetem Nentorin ,Driten ,zerin e rinis ,hosteni etjetj
Ne kohen kur doli ky bukuroshi ne skene po mendoja ku e kam degjuar kete emer ...ku e kam degjuar ....opssss u kujtova bile tema ishte botuar dhe tek Nentori lol....
E nje dite te bukur ja jap nje njeriut tim librin dhe i thash te lutem lexoja pak ne parlament nqs nuk don ta besh vete jepja ndonje tjetri lol....
E prandaj me mungon ky numer reviste po ta kisha do ta sillja ketu ta lexonit dhe ju lol...
Zihen me njeri-tjetrin per pushtet ndahen dhe krijojne partira te reja ...e ato fonde per te mbajtur partin ne kembe ose me mire kolltukun e tyre dalin nga
taksat e popullit te varfer ....
3 milion shqiptar 50 parti ....
Jemi shume te kenaqur nga numri i partive te dh... e te permjera ....
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Partia e "Topit" do quhet "Calcetto"...
Perchč er coro che famo tutti quanti insieme
dice LAZIO sei grande te volemo bene!
Kujt ja mbante te kundershtonte ever hoxhen then nga HEKURAN ISAI .SA per EDUART SELAMIN ,TI O SKLLAVJA IZAURA thellou oj ti thellou.NE PD tani ka me shum se kurr komunista.qe nga kryetar komunash drejtora shefa te ndryshem ministrish lloj lloj analfabetesh qe i moren shkollen me kacele rrushi e vez pultime ,kto te babzitur i shpetuan enverit ejo me ktij sistemi te sotem.EDUART SELAMI esht figura me paster qe ka nxjerr pd kto 22vjet.DHE gezon POULLARITET SHUM TE MADH NE BAZ SI NE PD DHE NE PS.Por paniku qe ka zen kto te pangopur nga spastrimi qe do vij ne pd nqs vin SELAMI dhe TOPI ne kreun e pd
cincinati5 pershnetje!
Esht e vertet qe Selami gezon simpatin e shum shqiptareve, pak per ate qe ka ber dhe shum per ate qe s'ka bere....sepse ai iku o shokuu, ēfar pret me prej atij.... atij i teket dhe iken prap....
Topi nuk e meriton t'jet ne krye te PD-se, sepse ai hodhi voten per Edi Ramen or mik, votoi kunder PD-se.
Un jam nder ata qe kam pas besim tek Bamiri, por me ka zhgenjy plotesisht....
paqen, e sjell vetem drejtsia
Krijoni Kontakt