Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA
███
Golat e bukur kan qene te gjithe!
Jetė e rėndė.......!!!
Me pe dikun qe permenda golin e Ronaldos apo te Benzemas ? JO
Njashtu as Kalama Mistreci askund nuk permendi Messin , por juve ju eshte pjekur ne koke vetem Messi dhe cdo gje mundoheni ta ulni poshte , shifet prej shkrimeve .
Pse ju ka mund Milanon nuk eshte interesante me urry , perveq keta bardhoshkat qysh ja bon Thekthi lol
no name ,
U gezuam sepse fituam nje ndeshje te madhe e jo C.L si pretendoni ti , ndeshja ishte me e bukura e ketyre viteve te fundit , nje tifoz i vertetė i futbollit kenaqet kur shikon keto ndeshje , ti nuk kenaqesh apo jo pasi kur fiton Barca loja eshte e merzitshme.
Milkway ,
Cdo lojtar shenon gola te bukur dhe jo te bukur , si Messi edhe Ronaldo , edhe golat qe beri Messi ndaj S.Moskes ishin te thjeshtė.
Sa i perket Milanit , ke harruar si keni fituar ?
PS: Sa i perket kampionatit ende jemi "KAMPION" ne fuqi![]()
SPECIAL ONE
RAUL # 7
Sa shpejt i harroni fjalt e sivjetit mor burr .
Une askund per here te dyte po e them nuk e thash a ke apo nuk ke goll i bukur apo jo i bukur . Nuk di nga e nxjerret kete konkluzion , amo qdo her kur njeri flet diqka keq per nje lojtar , menjeher vie pergjigja Messi ashtu Messi kshtu , kjo tregon qe edhe pse e thoni qe e urreni ju me zemer e doni lol
Kam thėnė me nai postim unė qė urrej Barcelonėn ? As Messin se kam ulė poshtė kurrė, ėshtė njė nga lojtarėt mė tė mirė aktualisht. Ju jeni ato qė mohoni gjithēka me inat dhe kur ėshtė e qartė. Tė tre golat e Realit ishin "perla" pėr 1 qė shef futboll tamam. Nqs do flasėsh me inat mund tė mos e pranosh, siē bėri Kalama Mistrec. Pėr atė goli mė i bukur i javės nė Ch.L ėshtė goli Messit dje me kokė.
Milanin se ka mund vetėm Barcelona, duhet tė urrej krejt ekipet qė mundin Milanin ? lol
Llogjika juj.
Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA
███
sa xheloza jan disa, futen tek kjo teme vetem e vetem te shkruajn dicka kundra realit, po ju ore shikooni skuadren tuaj te fitoj e jo tjeter,,,,,,ju cdo here gjeni ndonje gabim , e reali cdo her do ju tregoj se eshte skuadra me e mire,,
Hala Madrid love youuuuuuuuu
Dita e harxhuar mė kot ėshtė ajo e kaluar pa qeshur.
Krijoni Kontakt