Close
Faqja 54 prej 65 FillimFillim ... 444525354555664 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 531 deri 540 prej 646
    i/e regjistruar Maska e mardo
    Anėtarėsuar
    06-04-2011
    Postime
    325
    forumi i eksperteve shqiptar .....

Rona kendoi nje kenge , qe normalisht dikujt i pelqen e dikujt jo , ne nje festival ka rendesi se cfare vendi ze , e jo mendimi i gjithkujt neper forume

keep walking RONA .....ke sh floke te bukura , perve3c zerit .

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga kikimiki Lexo Postimin
    Na thoni juve po me merit e zuri vendin e peste, u cna bete te qeshim.
    Ate e votuan shqiptaret ane e'bare botes, pse votoi italiani per te apo greku, hahaha
    Shqiptaret e votuan , duke votuar nga dhjetera here dhe sidomos kosovaret duke e ditur se eshte kosovare se te ishte shqiptare nuk do e votonin kaq dhe boll u thyet ne mes me arsyetime te kota.
    sic ke emrin ashtu je dhe vet zagar rrugesh

dhe nuk asht e vertet qe kan votu gjith shqiptaret per te se ka pas dhe kopila si puna yte dhe e disa tjerve qe keni votu kundra
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    derjo mos ofendo, se fundja si ve faj. Ai po ua kthen me te njejten gjuhe atyre qe futin percarje, gjoja se shqiptaret e Shqiperise se pelqejne ronen se eshte nga Kosova. Ky eshte vertet nje konkluzion i pabaze dhe ofendues per tere Shqiperine, lol. derjo vota eshte e lire, lol.
    Feelings change - memories don't.

Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    derjo mos ofendo, se fundja si ve faj. Ai po ua kthen me te njejten gjuhe atyre qe futin percarje, gjoja se shqiptaret e Shqiperise se pelqejne ronen se eshte nga Kosova. Ky eshte vertet nje konkluzion i pabaze dhe ofendues per tere Shqiperine, lol.
    ai nuk u nxef sot se e kam pa ka koh ket nick kikiriku

dhe esht e vertet qe shum "shqiptar" te shqipris e shajn e ofendojn vec se asht nga kosova futu ne facebook e shif

edhe vite te tjera shqipria ka pas kang kot. pse nuk u ba gjith ky debat last year kur ishte ajo labja qe nuk arriti kerkun as ne naten finale nuk hyni dot. kurse simjet u ba nami edhe pse ket vit shqipria arriti ma nalt se cdo vit tjeter.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga derjansi : 29-05-2012 mė 12:32

i/e regjistruar Maska e kriko-38
    Anėtarėsuar
    01-08-2010
    Vendndodhja
    ketu afer
    Postime
    687
    Ate e votuan shqiptaret ane e'bare botes, pse votoi italiani per te apo greku, hahaha
    Shqiptaret e votuan , duke votuar nga dhjetera here dhe sidomos kosovaret duke e ditur se eshte kosovare se te ishte shqiptare nuk do e votonin kaq dhe boll u thyet ne mes me arsyetime te kota.
    O koktule, edhe Rona eshte Shqipetare edhe po ishte edhe nga Shqiperia do i kishim votuar njejt si gjithmon qe e kane votuar shqipetaret..

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin

dhe esht e vertet qe shum "shqiptar" te shqipris e shajn e ofendojn vec se asht nga kosova futu ne facebook e shif

edhe vite te tjera shqipria ka pas kang kot. pse nuk u ba gjith ky debat last year kur ishte ajo labja qe nuk arriti kerkun. kurse simjet u ba nami edhe pse ket vit shqipria arriti ma nalt se cdo vit tjeter.
    Mos ngaterroni fb me forumin lol, se po qe per fb kam lexuar dhr une postime nga te Kosoves qe duan ta mbajne fitoren per vete dhe jo per te gjithe shqiptaret. Jo se vitet e tjera eshte pelqyer por se ka marre njeri per ofendim mospelqimin e kenges si kete radhe. Duhet patjeter ta pelqesh ose do quhesh kundra Shqiptareve te Kosoves, apo antishqiptar. Keto etiketime nuk kane ekzistuar vitet e tjera dhe s'do shume mend kush i ka shkaktuar, Ata qe kane kompleksin e inferioritetit, dhe shikojne armiq kudo. Une ndryshe nga ti nuk kam lexuar ne fb ndonje sharje per ronen, perkundrazi, vetem lavderime. ose ka pat nga ata qe kane vleresu zerin e saj por jo kengen.
    Feelings change - memories don't.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin

edhe vite te tjera shqipria ka pas kang kot. pse nuk u ba gjith ky debat last year kur ishte ajo labja qe nuk arriti kerkun as ne naten finale nuk hyni dot. kurse simjet u ba nami edhe pse ket vit shqipria arriti ma nalt se cdo vit tjeter.
    Edhe vjet e kemi share ate laben. Kerko Tare se do e gjesh qenin e ngordhur. Temen desha me thene. Ketu ne forum duhet ta kesh. Nje kenge qe nuk Ben , nuk Ben. Ska rendesi kush e kendoi . Kete vit ndoshta ka me shume poste- sepse te hidhen ne gryke nationalistet. E shohin kengen ne prizem tjeter, Jo ashtu sic duhet te vleresohet tamam.

Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Mos ngaterroni fb me forumin lol, se po qe per fb kam lexuar dhr une postime nga te Kosoves qe duan ta mbajne fitoren per vete dhe jo per te gjithe shqiptaret. Jo se vitet e tjera eshte pelqyer por se ka marre njeri per ofendim mospelqimin e kenges si kete radhe. Duhet patjeter ta pelqesh ose do quhesh kundra Shqiptareve te Kosoves, apo antishqiptar. Keto etiketime nuk kane ekzistuar vitet e tjera dhe s'do shume mend kush i ka shkaktuar, Ata qe kane kompleksin e inferioritetit, dhe shikojne armiq kudo. Une ndryshe nga ti nuk kam lexuar ne fb ndonje sharje per ronen, perkundrazi, vetem lavderime. ose ka pat nga ata qe kane vleresu zerin e saj por jo kengen.
    a nuk e shef qe i kan bo dhe foto me photoshop oj mia?

mu po sem pelqej ni kang tham sem pelqej edhe kaq maroj puna kurse ju po e bani qimen tra ktu.

u pelqej su pelqej zuni ven te peste deri me sot asht me e vlersumja ne at festival.

27 faqe.

kompleks inferioriteti wtf. kur te thon qe sje shqiptar?

Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    ja dhe ni her cka thot zorragjia

dhe ajo tjetra nga mrapa ja pret, je i madh plako

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Dhe ajo tjetra ja pret te shkoj te konkuroje per Kosoves se s'na duhet kjo. Ēdoni me teper? Pffffffff. Edhe thoni nuk jemi rracista.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Faqja 54 prej 65 FillimFillim ... 444525354555664 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •