Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 23
    _____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga FreeByrd Lexo Postimin
    I"m shocked and troubled. Even a proud Albanian like sOni knows very little about the legendary tribes like the Mirdites, Shala and Hoti. Are these noble Albanians destined to go the way of the American Indian tribes. Have any of you ever read "The Last of the Mohicans"? I hope this is not their fate.

Look at this majestically beautiful area of Albania and think of the equally majestic and beautiful people of the Shala tribe.

http://millsaps.edu/news_events/blog/galaty.shtml

Unë jam i tronditur dhe i shqetësuar. Edhe një shqiptar krenar si soni e di shumë pak për fiset legjendare si te Mirdites, Shala dhe Hoti. A janë këto shqiptarët fisnikë të destinuara për të shkuar në rrugën e fiseve indiane amerikane. Kanë ndonjë prej jush lexuar ndonjëherë "Fundit i Mohicans"? Unë shpresoj se kjo nuk është fati i tyre.

Shikoni në këtë fushë majestically bukur e Shqipërisë dhe mendoj se i popullit po aq madhështor dhe i bukur i fisit Shala.

http://millsaps.edu/news_events/blog/galaty.shtml

Dont compare Albanian "tribes" with native American tribes which were wiped out by your tribes. Read something else about albanians other than Edith Durrham se na merzite derr derr.

Mirë se vini në Harlan Maska e FreeByrd
    Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Dont compare Albanian "tribes" with native American tribes which were wiped out by your tribes. Read something else about albanians other than Edith Durrham se na merzite derr derr.
    No, no, this has absolutely nothing to do with Edith Durham. This is my call. Whether you're the last of the Mochians, a Scottish clan or an Albanian tribe the modern world is driving you to extinction. Just look at the history books. It's a kind of passive genocide all tribal people face.

Jo, jo, ky nuk ka absolutisht asgjë të bëjë me Edith Durham. Kjo është thirrja ime. Nëse ju jeni i fundit i Mochians, një skocez klanit apo një fis shqiptar bota moderne është e makinës që të zhdukjes. Vetëm shikoni në librat e historisë. Është një lloj i gjenocidit pasiv të gjithë njerëzit përballen me fisnore.
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-03-2012
    Postime
    641
    No, no, this has absolutely nothing to do with Edith Durham. This is my call. Whether you're the last of the Mochians, a Scottish clan or an Albanian tribe the modern world is driving you to extinction. Just look at the history books. It's a kind of passive genocide all tribal people face.

Jo, jo, ky nuk ka absolutisht asgjë të bëjë me Edith Durham. Kjo është thirrja ime. Nëse ju jeni i fundit i Mochians, një skocez klanit apo një fis shqiptar bota moderne është e makinës që të zhdukjes. Vetëm shikoni në librat e historisë. Është një lloj i gjenocidit pasiv të gjithë njerëzit përballen me fisnore.
    definitely, u don't know albanians lol, there's no tribes anymore, or if any tribe exist jane maloket e fisit berisha( saliu perfshire lol)

cecen tribe lol ahahaha
    Ndryshuar për herë të fundit nga Billy Joe : 25-04-2012 më 18:36

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Vertete te pelqejne catholic girls ? Me behet qefi se dhe une ndaj te njejtin mendim. une vij nga fisi Mulleti!
    I think I've heard of that tribe. Thank You. That's the kind of answer I was seeking.

Edith Durham never compared Albanian and Indian tribes. I did. Why? Because I fear the Albanian tribes will gradually disappear like many American Indian tribes. You were invaded by the Romans, Serbs and Ottoman Turks. All of them tried to destroy you tribal culture. Then came Enver Hoxha. He wanted to drive the tribes into extinction also

Unë mendoj se unë kam dëgjuar të atij fisi. Ju faleminderit. Kjo është lloj përgjigje unë isha duke kërkuar.

Edith Durham nuk krahasohet fiset shqiptare dhe indiane. Kam bërë. Pse? Sepse kam frikë fiset shqiptare gradualisht do të zhduket si shumë fise indiane amerikane. Ju u pushtuan nga romakët, të serbëve dhe turqve osmane. Të gjithë ata u përpoqën që të shkatërrojë ju kulturë fisnore. Pastaj erdhi Enver Hoxha. Ai donte të përzënë fiset në zhdukje gjithashtu

Oh, you must be from that infamous Billy Joe tribe. I hear they take no prisoners.

Yep, you see through me, DGF. I've always had a weakness for Catholic girls. We used to ride by them walking home from the parochial schools dressed in their Catholic schoolgirls uniform. They were a fantasy for a lot of guys.

I believe the first Brittany Spears video was her dancing in that Catholic schoolgirl uniform.

http://www.youtube.com/watch?v=dzUqT0MCwdA

Po, ju shihni nëpërmjet meje, DGF. Unë kam pasur gjithmonë një dobësi për vajzat katolike. Ne kemi përdorur për të hipur nga ata që ecin në shtëpi nga shkolla provincial veshur në uniformë e tyre katolike nxënëseve. Ata ishin një fantazi për një shumë të guys.

Unë besoj parë Brittany Spears video ishte vallëzimi i saj në atë uniformë nxënëse katolike.

http://www.youtube.com/watch?v=dzUqT0MCwdA

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-03-2012
    Postime
    641
    ahahaha mbesa e qazim mulletit pinkja

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    ky birdy ka nis megjith mend mu interesu,ky esht shqipe qe ka haru gjuhen e tash do me msu ngapak
    Jetë e rëndë.......!!!

Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Vertete te pelqejne catholic girls ? Me behet qefi se dhe une ndaj te njejtin mendim. une vij nga fisi Mulleti!
    The Mullet Tribe? Small potatoes.

Behold the most formidable American tribe of them all

Two members of the dreaded TREKKIE Tribe.

Fisi Mullet? Patate të vogla.

Ja fisin më të vështirë amerikan i të gjithë atyre

Dy anëtarë të fis dreaded TREKKIE.
    Ndryshuar për herë të fundit nga FreeByrd : 25-04-2012 më 19:27
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-12-2009
    Postime
    199
    Postimet në Bllog
    11
    Te Pasurit Nuk I Ka Hije Kurrnacria ,ndersa Dijetarit Nuk I Ka Hije Etja Per Pasuri

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-12-2009
    Postime
    199
    Postimet në Bllog
    11
    Me sa di une fiset indjane Amerikane nder to edhe fisi i te fundit te monikaneve nuk kan pasur gjuhe te shkruar dhe kultura te tjera qyteterimi ne krahasim me pjesen tjeter te botes qe para vitit 1 te eres sone, ne te cilen jan praktikuan qyteterime.Padyshim qe transformimet me kuptime te reja te fjaleve qe percaktojn emrat ne fjalorin e cdo popull kane ndodhur dhe do te ndodhin por per mua eshte e rendesishme identiteti i cdo populli duke u perfaqsuar nga emrat ne kete rast,qofshin fetar me e mira,qofshin kombetar.Kombetar ne rastin e ne shqiptareve qe ne fillimin e gjuhe son te shkruar.

Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    Citim Postuar më parë nga AGIMDEDEJ Lexo Postimin
    Me sa di une fiset indjane Amerikane nder to edhe fisi i te fundit te monikaneve nuk kan pasur gjuhe te shkruar dhe kultura te tjera qyteterimi ne krahasim me pjesen tjeter te botes qe para vitit 1 te eres sone, ne te cilen jan praktikuan qyteterime.Padyshim qe transformimet me kuptime te reja te fjaleve qe percaktojn emrat ne fjalorin e cdo popull kane ndodhur dhe do te ndodhin por per mua eshte e rendesishme identiteti i cdo populli duke u perfaqsuar nga emrat ne kete rast,qofshin fetar me e mira,qofshin kombetar.Kombetar ne rastin e ne shqiptareve qe ne fillimin e gjuhe son te shkruar.
    Unë nuk e kuptoni se çfarë jeni duke thënë. Google Translate nuk po bën punën e saj.

I don't understand what you are saying. Google Translate is not doing its job.

keqardhje e mia

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •