http://www.goethe-verlag.com/book2/SQ/SQSV/SQSV003.HTM Per ty Edora dhe te gjithe ata qe duan te emigrojne ne suedi ne kete site meson gjuhen suedeze falas,ndihmojme njeri tjetrin sa mundemi.Jetoj ne greqi dhe jemi ne medyshje per ty kthyer ne Shqiperi apo ne ndonje vend tjeter te botes........Dhe ai fillimi serish nga e para