Close

Rezultati i Sondazhit: Kush do tė fitoj nė kėtė pėrballje?

Votues
31. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • FC Barcelona

19 61.29%
  • Ndeshja do tė pėrfundoj barazim

4 12.90%
  • Real Madrid

8 25.81%
Faqja 7 prej 12 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 118
    Citim Postuar mė parė nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Dmth, kur nuk jane ne forme Xavi & Iniesta, Messi eshte kot e? Flm qe mbeshtete mendimin tim me kete postim. ; )

Ishte e vetmja ndeshje ku nuk eshte ndeshkuar kundershtari me penallti apo me karton te kuq, ndaj dhe humbet : )
    Ti flet vet,pėrgjigjesh vet,del nė konkluzione vet lol .
    MESSI NUK ISHTE DOBĖT !!! ISHTE SHUMĖ MIRĖ ! Kėtė nuk po e them unė,ik e dėgjo ata qė marrin vesh nga ajo punė dhe ta shpjegojnė ata mė mirė.
    MESSI bėri atė qė ka bėrė nė ēdo ndeshje qė nuk ka shėnuar gol...ka nxjerur assist !!!
    Ta pėrmėndėn komentatorėt edhe nė fillim tė ndeshjes,Messi udhėheq me 24 a 25 assist ! Nuk thanė as Xavi as Iniesta ! Kėshtuqė mos fol budalliqe kot o Beso.
    Mos harro,Xavi dhe Iniesta kanė munguar 3-4 ndeshje kėtė sezon dhe Messi i fitoi tė vetėm ndeshjet . Nuk e di i ke parė apo jo,nqs jo kėrkojė nė google e do ti shofėsh.
    Po tė pėrmėnd vetėm njė rezultat qė i ka tė gjitha llojet e statistikave brėnda,5-0 . Kundėrshtari u ndėshkua me tė kuq nė minutėn eeee....nė minutėn eee.....93 lol. Kjo ndikoi nė rezultat ? Apo ato penalltitė imagjinare qė unė nuk i kam parė ? E sa e sa tė tjera. lol
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e roni_s
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    639
    gjithe kungulli mi uje nuk shkon :P

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    une jam tifoz asnjanes.

reali vetem u mbrojt.fuqishem dhe bjeri ti bim
    une nuk jam shume objektiv pasi eshte normale ngaqe jam tifoz me realin qe femije, por nuk me duket se eshte sic thua ti.
    shiko gjuajtjet ne porte. reali ka bere me shume gjuajtje ne porte se barcelona...
    tani si mund te fitoje nje ekip pa gjuajtur ne porte?
    si mund te thuash qe nje ekip dominoi, kur nuk gjuan ne porte?
    dominoi me chelsean, edhe pse humbi, por sonte???!!!!
    Vasudhaiva Kutumbakam

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    une nuk jam shume objektiv pasi eshte normale ngaqe jam tifoz me realin qe femije, por nuk me duket se eshte sic thua ti.
    shiko gjuajtjet ne porte. reali ka bere me shume gjuajtje ne porte se barcelona...
    tani si mund te fitoje nje ekip pa gjuajtur ne porte?
    si mund te thuash qe nje ekip dominoi, kur nuk gjuan ne porte?
    dominoi me chelsean, edhe pse humbi, por sonte???!!!!
    naqe reali ja prishi lojen barcelones.

komplimente

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Sa mire qe fitoi Reali,
    se spo durohen keta fansat e Barcelones.
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    me ne fund reali mund barcelonen ne shtepi. rikthehen tek fitorja duke fituar bindshem dhe barca qe dukej shume e lodhur nga perballja e fundit me celsin, kampionati i fituar nga reali.

urime per murinjon i cili kishte kete pengese te madhe ne madrid per te fituar, e arriti dhe tashme mund te quhet i madh.

bravo thjesht bravo
    vari leshte

i/e regjistruar Maska e roni_s
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    639
    Citim Postuar mė parė nga oliinter Lexo Postimin
    me ne fund reali mund barcelonen ne shtepi. rikthehen tek fitorja duke fituar bindshem dhe barca qe dukej shume e lodhur nga perballja e fundit me celsin, kampionati i fituar nga reali.

urime per murinjon i cili kishte kete pengese te madhe ne madrid per te fituar, e arriti dhe tashme mund te quhet i madh.

bravo thjesht bravo

me nje fitore te quhet i madhe atehere cfar shprehje do te mbetet per guardiolen

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    Citim Postuar mė parė nga roni_s Lexo Postimin
    me nje fitore te quhet i madhe atehere cfar shprehje do te mbetet per guardiolen
    i madh behesh kur nderron shume skuadra dhe i nxjerr ato kampione

si psh porto, celsi, inter dhe tashme real i madridit....

kur ky guardiola te fitoj me ndonje skuader tjeter atehere mund te behet i madh ose ne nivelin mesatar se nuk ka shume filozofi mgjth kam simpati per guardiolen por jo per futbollin e tyre me shume pasime dhe pa bereqet
    vari leshte

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Ti flet vet,pėrgjigjesh vet,del nė konkluzione vet lol .
    MESSI NUK ISHTE DOBĖT !!! ISHTE SHUMĖ MIRĖ ! Kėtė nuk po e them unė,ik e dėgjo ata qė marrin vesh nga ajo punė dhe ta shpjegojnė ata mė mirė.
    MESSI bėri atė qė ka bėrė nė ēdo ndeshje qė nuk ka shėnuar gol...ka nxjerur assist !!!
    Ta pėrmėndėn komentatorėt edhe nė fillim tė ndeshjes,Messi udhėheq me 24 a 25 assist ! Nuk thanė as Xavi as Iniesta ! Kėshtuqė mos fol budalliqe kot o Beso.
    Mos harro,Xavi dhe Iniesta kanė munguar 3-4 ndeshje kėtė sezon dhe Messi i fitoi tė vetėm ndeshjet . Nuk e di i ke parė apo jo,nqs jo kėrkojė nė google e do ti shofėsh.
    Po tė pėrmėnd vetėm njė rezultat qė i ka tė gjitha llojet e statistikave brėnda,5-0. Kundėrshtari u ndėshkua me tė kuq nė minutėn eeee....nė minutėn eee.....93 lol. Kjo ndikoi nė rezultat ? Apo ato penalltitė imagjinare qė unė nuk i kam parė ? E sa e sa tė tjera. lol
    Iniesta dhe Xavi jane gjeneratori i Barcelones. Une do jem shume kurioz ta shikoj Messi-n ne nje ekip tjeter.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Citim Postuar mė parė nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Iniesta dhe Xavi jane gjeneratori i Barcelones. Une do jem shume kurioz ta shikoj Messi-n ne nje ekip tjeter.
    Kėtė kuriozitet ti s do ta shuash kurrė sepse ka qėnė vet Messi qė ka thėnė qė nuk lėviz prej Barcelonės,ai i dedikohet JETĖN kėtij ekipi.Jo karrierėn...JETĖN !
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Faqja 7 prej 12 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •