Mund të votoni këtu propozimin për të fituar patriditet (nënshtetësi) gjermane:
https://www.dialog-ueber-deutschland.de/DE/...ms_idIdea=16546
Mund të votoni këtu propozimin për të fituar patriditet (nënshtetësi) gjermane:
https://www.dialog-ueber-deutschland.de/DE/...ms_idIdea=16546
per ne qe nuk dime gjermanisht na thuaj per cfare behet fjale dhe si duhet te votojme, po apo jo?
Turqve me ua dhan shtetesin e dyfisht?????
Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike
He more na jepni pergjigje, çfare jane patriditet dhe per çfare behet fjale, te mos votojme pa ditur se per çfare po votojme.
behet fjale per lejimin e dopjo nenshtetesise ne gjermani...
Vasudhaiva Kutumbakam
Eshte nje propozim ku kerkohet te aprovohet dynenshtetesia ne gjermani .
Me teper e kerkojne Turqit .
Ps.Une jam kundra :-)
Jeto sot se neser nuk i dihet
Ok pra po votoj kunder![]()
pse kundra? nuk e kuptoj???
nqs nje femije me baba gjerman dhe nene shqiptare, pse duhet te jete i detyruar te zgjedhe? pse mos te kete te dyja?
shumica derrmuese e shteteve te botes i lejojne dy nenshtetesite.
pastaj paderjtesia eshte se nje zvicerjan mund te mbaje nenshtetesine zvicerjane dhe edhe ate gjermane.
Vasudhaiva Kutumbakam
E di si eshte puna, nuk kam ndermend te votoj se fundja nuk ka asnje vlere kjo vota virtuale.
I takon vetem popullit gjerman te vendose çfare eshte ose nuk eshte e drejte ne lidhje me shtetin e tyre. Nese marrin vendimin e gabuar atehere pacin veten me qafe, ashtu si pjesa tjeter e evropes.
Admiral femijet i mbajne te dy nenshtetesite deri ne moshen 21 vjec , pra ne moshen kur jane te vetedijshem per zgjedhjet e tyre .
Pastaj kerkohet te vendosin se cilen do te mbajne.
Llogjike e thjeshte nqs ti vendos te jetosh ne nje vend , vendos te marresh nenshtetesin a atij vendi , pra llogjike e thjeshte do lesh nenshtetesin e vendit nga ke ardhur.
Njekohesisht nqs vendos mos ta duash me ate pashaport gjermane ke te drejten ta lesh (jo qendrimin ne gjermani ) dhe te marresh vendit nga ke ardhur .
Ti mund te rrish edhe me ate pashaport qe erdhe , asnje e drejte nuk te mohohet.
Ti nuk mund te hash nga dy krahet lol
Ps. Admiral per c'fare arsye e ben aplikimin per nenshtetesin gjermane ?
Jeto sot se neser nuk i dihet
Krijoni Kontakt