E para, une te tema e Juves nuk shkruaj, se une nuk ofendoj asnjehere askend. Dhe ai moderatori juaj apo ato moderatoret tuaj, zgjedhin postimet, i selektojne, ato ku ofendohem une "nuk i shohin", ndersa te tjerat po, te gjitha. Tani un s'bisedoj dot me dritshkurter e me melodramatike te nje ideje dhe aq. Une kam qejf debat me argumenta. Po kur pas argumentave vijne ofendimet s'ka me vend debati.
Tuttosporti i ben prej verteti ato lajmet, i shkruan me nje vetesiguri te papare. Pastaj dakort, lajme gazetash, por te pakten nxirr dhe nje nga ato lajmet qe edhe mund te ndodhe, jo vetem lajme melodramatike. Jo per gje, por po u ve syzet dhe ju tifozeve. LoL Jane bere gjith tifozet e Juves si Tottosport.
Ta thashe, Tuttosport eshte gazete lokale, sic jane dhe disa te tjera neper Angli, Spanje, Gjermani.
Pra Tuttosport nuk hyn dot ne grupin e: AS, Marca, The Sun, Daily Mirror, Corriere Dello Sport, La Gazzeta Dello Sport, Kicker apo Bild.
Kjo ishte e gjitha qe doja te te thoja per Tuttosport. Me gjej nje gazete tjeter me tituj kaq qesharake sa Tottosport
PS: Budalliqe po shoh te kete shkruar vetem Tuttosport. Mos i paragjyko njerezit. S'ka faj ai qe shkruan hajvanlliqe Tuttosport.

Krijoni Kontakt