Close
Faqja 33 prej 51 FillimFillim ... 23313233343543 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 321 deri 330 prej 501

Tema: A.C. Milan

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anėtarėsuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Citim Postuar mė parė nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Ky Tuttosport nuk ka publiku asnjehere ndone lajm te vertete par ase te ndodhe lajmi. Gjithmone pasi kane ndodhur transferimet kane shkruar qe ndodhi ky transferim. Ndersa AS, Marca (jane 2 gazetat qe dine me shume se cilado gazete tjeter mbi transferimet), Corriere Dello Sport, The Sun Daily Mirror japin gjithmone informacione te peraferta dhe shpesh here qellojne.

Prandaj ky Tuttosporti ka me shume karakter lokal dhe nuk i kushtojne ndonje vemendje ne shtypin boteror. Edhe kur i referohen shtypit te huaj nuk ka ndonje titull te tuttosport ne ndonje vend.
    Mė gjej 1 lajm qė i ka dal kėsaj gazete i vėrtetė.
    I lexon te foto ēa lajmesh publiko, dhe hajde besoje kėtė "Revistė fantashkencore"

Se harrova, lexo pak;
    Ozil tek Juve. loool ose Juve duart mbi Montolivon. Juve kėrkon Sanchez. Epike ! :P

Te postimi sipėr do shtoja, pėr ēerrat e kėsaj teme, ec vejini nė provė. Ndoshta dalin hamshora. :-D
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Citim Postuar mė parė nga AlbaneZ Lexo Postimin
    Hahaha sa i modh je

Pse lajmerimi per Boateng qe te solla ne foton siper (lexoje djathtas se me duket se ke pa hic) eshte shtypi boteror kshu ? hahahah per zotin me shkrive me kete postim
    Po pra po, po pasi ka bo xhiron e botes neper gjith te tjerat e nxjerr edhe Tutto :P Lexoje icik dhe ato qe ka thene Tuttosporti, Messi, Ronaldo, Ozil, Benzema, e boni Juventusin World Class Soccer :P hhahahahaha
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834
    Ato i lexoj dhe i ke lexuar edhe ti neper gazetat e tjera dhe duhet te kuptoni nje gje sidomos ai katunari i institutit me lart qe: Ato lajme gazetash jane thjeshte lajmerime qe mund te kene treguar interes klubet per lojtare ose ne rastin konkret te tuttosport.Pra asnje lajm nuk eshte zyrtar por jane hipoteza dhe te gjitha gazetat italiane ne pergj shkruajne ashtu,ndaj mos na beni sikur jeni burimi i lajmit tashi

Tani qe kerkon Juvja psh Van Perise,Cavani,Suarez,Higuain jane vetem thashetheme thua ti ? Nuk paska asgje te vertete ? E pra keto jane lajme gazetash qe shkruhen perdite dhe qe ti i ke lexuar sh mire ne Panorama Sport apo jo !

Tashi meqe ti nuk do shkrush mos ke tema e Juves as un nuk po shkruj mo ktu se vetem acarohem me kalamajt qe shkruajne budallalliqe ketu

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    E para, une te tema e Juves nuk shkruaj, se une nuk ofendoj asnjehere askend. Dhe ai moderatori juaj apo ato moderatoret tuaj, zgjedhin postimet, i selektojne, ato ku ofendohem une "nuk i shohin", ndersa te tjerat po, te gjitha. Tani un s'bisedoj dot me dritshkurter e me melodramatike te nje ideje dhe aq. Une kam qejf debat me argumenta. Po kur pas argumentave vijne ofendimet s'ka me vend debati.

Tuttosporti i ben prej verteti ato lajmet, i shkruan me nje vetesiguri te papare. Pastaj dakort, lajme gazetash, por te pakten nxirr dhe nje nga ato lajmet qe edhe mund te ndodhe, jo vetem lajme melodramatike. Jo per gje, por po u ve syzet dhe ju tifozeve. LoL Jane bere gjith tifozet e Juves si Tottosport.

Ta thashe, Tuttosport eshte gazete lokale, sic jane dhe disa te tjera neper Angli, Spanje, Gjermani.

Pra Tuttosport nuk hyn dot ne grupin e: AS, Marca, The Sun, Daily Mirror, Corriere Dello Sport, La Gazzeta Dello Sport, Kicker apo Bild.

Kjo ishte e gjitha qe doja te te thoja per Tuttosport. Me gjej nje gazete tjeter me tituj kaq qesharake sa Tottosport

PS: Budalliqe po shoh te kete shkruar vetem Tuttosport. Mos i paragjyko njerezit. S'ka faj ai qe shkruan hajvanlliqe Tuttosport.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga MaDaBeR : 25-05-2012 mė 10:14
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834
    Po behet muhabet koti tashi sepse une nuk kam ndonje moderator dhe ti po me drejtohesh mua me "moderatoret tuaj" Une shkruaj per vete ketu jo per te tjeret.

Dhe sa per Ps tat,nuk e kam aty por te beje kujdes shoku yt kur shkruan pasi nuk eshte mire t'iu drejtohet te tjereve me epitete si gore apo gjera te tjera.

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Po tashi c'te them un, njeri thote kalama e ēerr, tjetri fillo e shkru gore si kunderpergjigje. Une per vete nuk shkruaj as me te voglin ofendim.

Sa per moderatoret, jane tifoza Juventine, e dime te gjithe kete tashi. Dhe po te them qe i fshijne postimet ne menyre selektive. Une ofendohem aty dhe postimi ku ofendohem une nuk fshihet, megjithese i them publikisht qe fshije se ka ofendime. Varja. Kjo eshte arsyea perse nuk hyj me ne ate teme. Le te kenaqen me veten e tyre kush te doje aty. Une s'jam per te mbajt ison as per te ber fresk sipas qejfeve te atyre qe postojne aty. Une shkruaj ēfare dua une.

Sa per Tuttosportin, e ke parasysh s'po te them me gje per te. Me gjej nje gazete tjeter me kaq shume tituj idioteske

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834
    Citim Postuar mė parė nga AlbaneZ
    Ah po me fal se harrova boateng qe kerkon vetem man city (mancinit po ta leje fifa e ben e kipin me 50 lojtare se te gjithe i do ai)
    Ja ku bazohet your friend dhe drjetohet me gore masanej.Nuk do merem me me vogelsira tashi se nuk ia vlen aq me teper me ate !

Varja

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anėtarėsuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Citim Postuar mė parė nga AlbaneZ Lexo Postimin
    Ja ku bazohet your friend dhe drjetohet me gore masanej.Nuk do merem me me vogelsira tashi se nuk ia vlen aq me teper me ate !

Varja
    Ty daku s'tė pėrmendi njėri emėr, se andej nga tema juj shani mar e prapė e para punės. E dyta nuk e di pse keni kaq qef t'ju lakohet emri me fraza t'bukura pastaj. Sa pėr katunar, tė fliste nai tjetėr edhe u hante ndoshta, por tė folėsh ti daku qė deri dje jetoje me 1 vend qė ėshtė akoma si nė epokėn e gurit. Ske faj ti e ka fajin Sala qė ju solli nė tiron juve e boni si tironca. Tani do ishe tu kullot dhinė me nai lėndinė me bastun n'dorė. lol

Tani pėr ēerr, vogėlsirė apo tjetėr ju kam thon 100 herė, ec provojeni mos ju dal hamshor.

Malok si puna jote s'ja vle me i kushtu kaq shumė kohė. Tani fut gishtat e fishkėlle mos na grric mo si shumė. :-D
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga [PaRTiZoNi] : 25-05-2012 mė 12:29
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Ibra: "Nuk ka para per 5 lojtaret qe duhen. Maksimumi mund te vije dhe nje i trete. Persa me perket, une do te qendroj tek Milani sezonin e ardhshem".

E degjova sot tek Radiosport ...
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar mė parė nga MaDaBeR Lexo Postimin
    E para, une te tema e Juves nuk shkruaj, se une nuk ofendoj asnjehere askend. Dhe ai moderatori juaj apo ato moderatoret tuaj, zgjedhin postimet, i selektojne, ato ku ofendohem une "nuk i shohin", ndersa te tjerat po, te gjitha. Tani un s'bisedoj dot me dritshkurter e me melodramatike te nje ideje dhe aq. Une kam qejf debat me argumenta. Po kur pas argumentave vijne ofendimet s'ka me vend debati.

Tuttosporti i ben prej verteti ato lajmet, i shkruan me nje vetesiguri te papare. Pastaj dakort, lajme gazetash, por te pakten nxirr dhe nje nga ato lajmet qe edhe mund te ndodhe, jo vetem lajme melodramatike. Jo per gje, por po u ve syzet dhe ju tifozeve. LoL Jane bere gjith tifozet e Juves si Tottosport.

Ta thashe, Tuttosport eshte gazete lokale, sic jane dhe disa te tjera neper Angli, Spanje, Gjermani.

Pra Tuttosport nuk hyn dot ne grupin e: AS, Marca, The Sun, Daily Mirror, Corriere Dello Sport, La Gazzeta Dello Sport, Kicker apo Bild.

Kjo ishte e gjitha qe doja te te thoja per Tuttosport. Me gjej nje gazete tjeter me tituj kaq qesharake sa Tottosport

PS: Budalliqe po shoh te kete shkruar vetem Tuttosport. Mos i paragjyko njerezit. S'ka faj ai qe shkruan hajvanlliqe Tuttosport.
    kryevepra e kryeveprave asht kjo
    bahet fjale per calciopolin
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Faqja 33 prej 51 FillimFillim ... 23313233343543 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •