Do me vije keq qe nuk do te kem mundesine te shoh me nje lojtar me personalitetin dhe saktesine e Nestes ne qendren e mbrojtjes se Milanit. Kjo eshte nje humbje shume e madhe jo vetem per Ac Milan, por per futbollin ne teresi. Besoj se jo vetem neve, por te gjithe sulmuesit do ti mare malli qe te masin forcat e tyre realizuese perballe nje mbrojtesi si Nesta. Te gjithe mund ti shenojne Barit, Leēes, Volves, Wigan, Granades apo Gijonit, por kenaqesia e vertete eshte kur i shenon gol nje ekipi qe ne perberje ka nje mbrojtes klasi si Nesta.
Une shpresoj qe mos te bejne te njejtin gabim siē bene me Maldinin edhe me Nesten. Po nuk u respektuan kampionet, kush do te respektohet? Kur vershellyen Maldinin ne ate forme, jam ndjere jashtzakonisht keq. Ishte gjeja me e shemtuar kam pare ndonjehere ne futboll. Ne shikuam se si Altin Lala u largua nga Hanoveri, duke qene nje i huaj ne ate ekip. Dhe kur krahasoj ate, me largimin e Maldinit nga Milani, i cili ishte fitues i 5 Champions League dhe dhjetra trofeve te tjere, ky ishte turpi me i madh qe kane bere tifozet e Milanit. Dhe per kete, i gjithe faji i shkon drejtuesve te ekipit, madje nje pjese shume te vogel te drejtuesve, te cilet nuk i dhane respektin qe meritonte.
Por une shpresoj qe kjo mos perseritet me Nesten dhe kampionet e tjere qe pritet te largohen. Shpresoj qe te gjithe kampioneve t'u behen te gjitha nderimet qe meritojne ne diten e largimit te tyre nga klubi. Perderisa deri me tani na kane dhuruar emocione e trofe pafund, meritojne te gjithe respektin per kete.
Krijoni Kontakt