te erdhi oponenca Brar?
te erdhi oponenca Brar?
Brar nuk te solli fazllici ne Tirane mbreme mo te loboje dhe ti per ruset?
Albania Uber Alles
me kujtohet ne vitin 2008, pak dite perpara anetarsimit ne Nato, kur ish ministro i mbrojtjes Mehdiu i shoqeruar shume ngushte nga Balla Sokol u prit ne zyrat me te larta te departamentit hamerikan ....
e pieta vehten se mos valle ki ballua eshte zv minister apo thjesht gazetar ...?
njese, ne darke tek lajmet e topqenit ki ballua na kishte bere nje koment prej vashingtoni mbi raportet e qeverise merikane dhe shqiptare dhe e mbyelli me urimin e tij se shqiperia nuk do ta merrte ftesen per Nato .... pastaja ndodhi ajo qe ndodhi .... pak dite pas nje shperthim ne Gerdec ... etj etj etj ......
.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mesuesi_1 : 07-09-2012 mė 06:10
"They will not control us, We will be victorious"
mesues ..
me shkoqur kto koicidencat na i sqaro mes vizites se mediut ne usa ku si bodygard ka sokol ballen dhe.. gerdecit..
mengjesin e gerdecit sokol ballua u pa i rruar e kruar e me kostum fringo e i lumturuar.. i gatshem te jepte gjemen gerdec ne ekran..
dhe nuk i munguan filmimet..
pra kamerat top qanelle ishin ven me koh atyre kodrave..
hmm..
e kam then dhe me pare se..dyshoj qe mero baze.. sokol balla anila basha.. etj.. jan pjestar te atij shtabi qe ka eksploduar gerdecin..
ma perforcove kte dyshim o msus me ato qe the..
hmmm..
Nje pederast qe perpiqet tu mesoje sexin burrave normale.
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Edhe une e kam vra mendien keshtu si ty , por ne nxjerrjen e konkluzionit , nuk kam mbajtur ane politike per personat !
Per Fevzon apo Bejtjen , te mos kesh pike dyshimi ! Sigurimi ne ate kohe , ta thante piten qy 16-17 vjec , ne ndonji rast edhe me pare ..... Per ate pune kane qene ustallare ata ....!
Por une kam von re nji gjo ! Tek PS-ja Partia Mama (PPSH-ja) vendosi dhe iu beri karriere aparatcikeve te saj dhe femijeve te tyre ! Nuk po flas per anetaresine e thjeshte eeee ? Te kuptohemi ! Flasim per drejtimin ...!
Ndersa tek PD-ja vuri gjithe kontigjentin e Sigurimit , sepse nder keta njerez (kontigjenti) gjendeshin edhe te "djathtet" e "besueshem" apo me dosje ....
E une qe thua ti , keshtu e kam pare ate punen e "bajges" qe thoshte Shkodrani ! Dhe natyrisht qe eshte veprim i zgjuar apo jo ? Shumica nuk e kane kuptuar as sot kete loje , kohe kur pushteti ekonomik dhe politik i kastes eshte bere i patundur !
Prandaj nuk me duket cudi sic te duket ty !
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga violativo : 07-09-2012 mė 18:02
Llogjike e dobet.
E para e punes te gjithe aparatciket, s'mund te ishin te tille pa qene te zellshem ne bashkpunimin me sigurimin e shtetit
E dyta, Bashkpunetore sigurimi mund te jene futur me qellim apo pa qellim ne te gjitha partite politike. Nuk besoj se nje parti e caktuar e kishte politike te sajin grupimin e ishbashkpuntoreve te sigurimit. Duhet te jesh leshko qe te besosh kete.
E treta, Ps ja trashegoi tere listen e komunisteve te Partise se punes si dhe arkivin e trashegimine e kesaj partie. Do ishte ne dinjitetin dhe besueshmerine e saj te largohej nga krimet 50 vjecare te komunizmit ne Shqiperi. Por nuk e beri kurre kete sepse nuk mund te denoje veten. Pra e shkuara kriminale e kesaj partie eshte nderi i saj.
E katerta, A me thua dot ore zotni se kush e ka pushtetin ekonomik dhe monopolet ne Shqiperi? E kane te majtet apo te djathtet? Per kedo qe jeton ketu kjo eshte nje pyetje retorike, pasi te majtet posedojne krejt monopolet dhe eshte loja e tyre kriza ne kete vend dhe rritja e cmimeve. Por juve u duhet te beni zhurmuesin per ata qe nuk jetojne ne kete realitet dhe te atyre qe nuk e kane idene se c'luhet pas kurizit te tyre.
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
moderatori le ti bashkoj temat me vithers.. se jan hap disa..
ne tem tash..
flet sokol balli per korrupsion.. e pvet vithersin per korrupsion..
lol
e kush ma mir se sokol balli i njeh korrupsionet..
ai e ka ne krevat cdo nat.. at grue qe ka punue e punon pran edvinit..
belinda ishte kryesekretaresha e edvinit gjat kohes qe edvini ishte sulltani i tiranes..
pra o i di belinda korrupcionat e edvinit o kerkush..
e po ashtu i din dhe sokoli ..
pra mafiozi e gebelsi sokol na shet pallavra..
i ngrati vidhers..
nuk i njohu dot stalinistet shqiptar.. me armani e llamborxhina..
ka kujtu se jan si ata te rusis ku punoj ca vite diplomat..
jo mor vidhers.. ata jan qena bir qensh..pra 12000 her ma kopila se klysht rus te stalinit..
ehh..
keshtu o sokol gerdeci..
pse eshte kaq i vendosur sokoli me rrzu berishen?
sepse berisha e nishani neser mund te vendosin rregull ne shtet..pra mund te ndrrojn kryprokuroren qe tash asht vegel e edvin balles..
e ather nji prokuror i ri inteligjent vec me te thanat e mero bazeve e anil bashave e sokol ballave ne ekran e gazeta mund te nuhas se ku fshihet njesiti zjarrvenes i gerdecit..
e kjo e tmerron kte band mafiozesh ..
se del vrasesi i vertete i atyre te mjerve qe i vrau shperthimi..
del djallezia e loja makabre e gerdecit dhe e 21 janarit..
kjo eshte..
Tani kjo pyetja jote "kush e ka pushtetin ekonomik dhe monopolet ne Shqiperi ? E kane te majtet apo te djathtet ?" eshte bo shume e veshtire per t'iu pergjigjur !
E para : Sepse ata qe ti quan te majte , jane bere te gjithe te djathte ! Kjo eshte kontradikta me e thelle qe ka kreu i PS-se me elektoratin e vet ! Por gjithashtu edhe kontrapedali me i madh i politikes shqiptare ku PD quhet parti e djathte dhe PS parti e majte , kur ne realitet eshte komplet e kunderta !
E di pse nuk pipetin asnje ne PD ? Sepse Sala , nuk do (dhe i ka nen kontroll me "mjetet" e Sales) ! Sepse Sala pavaresisht se drejton ate parti , mbron vetem interesat e Oligarkise se PPSH-se e cila i ka ne dore te dy partite dhe PS-ne (direkt nepermjet pasardhesve te tyre apo veglave te kapura) dhe PD-ne (indirekt nepermjet Sales dhe "gaforres") !
E keqja ne kete vend eshte se Oligarkia e PPSH-se kur u zbyth nga skena , te dy keto asete ua delegoi nje serbit dhe nje grekut , ose ia delegoi SHBA-se , ku lobingjet serbe dhe greke , bejne qejf sot ne Shqiperi !(ky eshte konstatimi im duke pare se si shkojne gjerat ne Shqiperi) ! Nuk e ēan asnjeri sumen per kete vend dhe per kete popull ! Te kujton gje "e djathta" greke dhe Greqia dhe populli grek sot ?
E dyta : Se ne Shqiperi ne 1990 nuk ka pasur asnje te djathte ! Oligarkia e PPSH-se (jo ne kuptimin ekonomik por politik) i lejoi vetem vetes te behej e djathte , ku po vazhdon edhe sot e kesaj dite ! I djathti kurre nuk kerkon falje ! Ai shtyp , shkerrmoq , shkaterron , investon , grumbullon parate dhe asnjehere nuk mendon "per te tjeret" ! Keshtu qe nuk ka pasur , nuk ka dhe as do tekete ndonjehere kerkim falje ! Eshte koncept i huaj per te djathtet !
E treta : I djathte nuk mundet te quhesh me idera apo shqip me endrra , sepse i bie qe ata qe enderrojne per alienet , te jene aliene apo shkencetare te NASAS ! I djathte je kur ke pasuri qe ndikon tregun dhe ekonomine ne nje vend dhe per kete pozicion social perfaqeson idete dhe interesat e kesaj klase !
Nuk mundet nje b.ytherrjepur te mendoje si i djathte , lere pastaj te veproje praktikisht si i tille ! Do ta kishin shtruar ne psikiatri ne rastin me te mire , ose do t'ia kishte dhene vetes per pak kohe ne rastin me te keq !
Je ulur ndonjehere ne tavolina ku behet bisnes ? Nuk pjerdh askush per teori , por vetem per para ...... Dhe qe ta kuptosh akoma me mire , i djathti "ben politike" vetem me levizjet e parave te tij !
Do zgjatesha shume , se ky diskutim qe hape , eshte sa i vogel aq edhe i thelle ! Por duhet se pari te kesh minimalisht konceptet per nje shoqeri njerezore !
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga violativo : 08-09-2012 mė 09:03
Krijoni Kontakt