Close
Faqja 30 prej 107 FillimFillim ... 2028293031324080 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 291 deri 300 prej 1065
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    ne rradh te par mos thuj na se ti kerkan se ke rreh se je kon tan diten ne forum

e specialsat e hashim polarit e pam sa trima jan kur i nxun shkiet ne kufi e i qarmatosen si lopet e asni fishek se shkrepen.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Antar i PDK-s Fitimtar. Maska e Boy_XL
    Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    ne rradh te par mos thuj na se ti kerkan se ke rreh se je kon tan diten ne forum

e specialsat e hashim polarit e pam sa trima jan kur i nxun shkiet ne kufi e i qarmatosen si lopet e asni fishek se shkrepen.
    -po foli n'pergjethsi une jam Pro Kosoves Pro Policis ton nuk ngrehi dor kunder policis shqiptare.
    Vv - Palaço+LISBA :D

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Une mendoj qe me nuk ka me pas protesta te dhunshme, ka ndikuar dajaku per te mire, ka zera brenda levizjes maoiste se nuk e dojn dhunen, jo qe jane kunder dhunes mirepo e kane merzi dajakun.

PS: Une po cuditem ne disa se qysh e perkrahin ket levizje
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga Boy_XL Lexo Postimin
    -po foli n'pergjethsi une jam Pro Kosoves Pro Policis ton nuk ngrehi dor kunder policis shqiptare.
    polici shqiptare qe i myti shqiptaret tu i rreh e shkijeve as ni kime floku nuk va prek.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Fisnik Ismaili ka nejt mire kesaj radhe, se ka harru dajakun e heres kalume.

BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

Antar i PDK-s Fitimtar. Maska e Boy_XL
    Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Fisnik Ismaili ka nejt mire kesaj radhe, se ka harru dajakun e heres kalume.
    - a pe sheh qe i ka bo hajr Dajaki
    - secili prejt vetfundosjes e meriton ka ni dajak t'mir kshtu qe mi bo hajr per ton jeten .
    Vv - Palaço+LISBA :D

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    - a pe sheh qe i ka bo hajr Dajaki
    - secili prejt vetfundosjes e meriton ka ni dajak t'mir kshtu qe mi bo hajr per ton jeten .
    Duke marr parasysh numrin e vogel qe dalin ne protesta eshte e mundur kjo qe thua ti..!
    Qe, duke dal nga 100 veta ne protesta secili mund te ket fatin te haj dajak. Ama dajak per se mbari jo dajak me inati, ky eshte dajak per ri-edukim

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Boy_XL

mos rrej pse po rrejn se jan te gjith shqiptar ne at polici aty ka minoritete serb magjum hashkali kurse mese shumti ke serb nga minoriteti kurse shqiptar jan disa djem te ish UDBASHVE po tash i kemi emrat dhe mbiemrat e tyre dote godasim ne ata te cilet po jan te dhunshem i kemi te gjith te njohur tash se kush jan kan mety dhimt kan me ik si do gra te kqija kta hala skan provu forc te shqiptarit deri tash i kemi kursyer ne emer te shqiptaris por e pam se kta jan rrugaq dhe pisa tash let mendohen disa her para se te dalin ne shesh skan provu koktel molotovi ende kta dhe mjete te forta e kan tepruar kta rrugaq te hashimit edhe ne stacion kan rrah e torturuar deri sa nerjit nga te arrestuarit ja kan vu revolen ne kok kjo ka ndodh veq ne regjimin e millosh qetnikut tash edhe ne milicin e hashimit

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

derjansi;

Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    polici shqiptare qe i myti shqiptaret tu i rreh e shkijeve as ni kime floku nuk va prek.
    o drenjas kta nuk te pergjigjen as njeher kur i pyet pse e kan si zedhenes nje ish milic te milosheviqit ne vitet-90-ta baki kelani ka qen ish milic e ksi pisa se ka shum ne njesin speciale esht tragjike

Faqja 30 prej 107 FillimFillim ... 2028293031324080 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •