Close
Faqja 12 prej 20 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 200

Tema: Rita Ora

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-05-2011
    Postime
    192
    Po ti je kundra apo pro Rites?

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Po ti a lexon? lol. Une jam pro suksesit dhe $$$$. Bravo I them per ku ka arritur! Nuk eshte e lehte mes shume talentesh. Suksesi kshu fillon nga radio e me lart. Perderisa ka dhe radio ne USA qe luajne muziken e saj, dmth po behet dikush. Une se preferoj ate muzike Por ajo lloj muzike po ecen sot, te rinia.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-05-2011
    Postime
    192
    Nuk t'i lexova postimet ne radhitje. Une psh jam pro sukseseve si Adele qe edhe bejne kualitet edhe sukse edhe $$$$. Asaj i them bravo!

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Adele is special. Nuk do jene te gjitha si ajo. I love her music. Por ajo qe dua te them, sot degjojme ne radio lloj lloj jevgjish qe kendojne rap Por qe Jane 0. Por eshte publiku sot qe te jep suksesin, emrin. E meriton P. Diddy te jete aq I ' sukseshem' me ate muzike qe Ben?! Jo Por ja qe koha, publiku , zhanri etc I duhur Ben qe te behet milionere, pavarsisht ska shume talent. Keto ecin sot. Besoj kur e sheh MTV ( Cmimet kur jepen) 99% Jane crappy. Psh Justin Bieber mori sukses qe I vogel. Tani qe eshte rrit ska vocal. Po nuk ka nevoje tani, se suksesin e ka fut ne xhep. Edhe Rita aq do, sa te njihet dhe pak.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-05-2011
    Postime
    192
    Tani pajtohem plotesisht me ju!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Duke degjuar nje nga stacionet e TV VH2 me duket, duke pare hit -parade po jepeshin disa informacione rreth kengeve ne vazhdim apo qe kishin dale kohet e fundit mbase, s'jam e sigurt se nuk po e ndiqja me aq vemendje, me ndeshi syrin emri i rita Ores me titullin e nje kenge te saj. Hera e pare qe e ndiqja hit-parade, nuk para e ndjek ne TV, dhe e ndesha emrin e saj. E mire e keqe vetem ajo ka arrit ti degjohet emri deri ne USA. Se si ja ka arrit pune e saj.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-05-2011
    Postime
    192
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Adele is special. Nuk do jene te gjitha si ajo. I love her music. Por ajo qe dua te them, sot degjojme ne radio lloj lloj jevgjish qe kendojne rap Por qe Jane 0. Por eshte publiku sot qe te jep suksesin, emrin. E meriton P. Diddy te jete aq I ' sukseshem' me ate muzike qe Ben?! Jo Por ja qe koha, publiku , zhanri etc I duhur Ben qe te behet milionere, pavarsisht ska shume talent. Keto ecin sot. Besoj kur e sheh MTV ( Cmimet kur jepen) 99% Jane crappy. Psh Justin Bieber mori sukses qe I vogel. Tani qe eshte rrit ska vocal. Po nuk ka nevoje tani, se suksesin e ka fut ne xhep. Edhe Rita aq do, sa te njihet dhe pak.
    Tani kur po lexoja Pirro Cakon, po e shoh se po te pelqeka. Paskemi shije goxha njelloj, Pink! Edhe mua me pelqen Pirro shume, shume, shume!

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Vetem 2 cd me muzike shqiptare mbaj me makine qe degjoj- te dyja me kenget e Pirros. Eshte nga te vetmit qe ja vlen te degjohet. Me behet qefi qe ndajme te njejten taste ne muzik.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-05-2011
    Postime
    192
    Vetem 2? Lol. Te rekomandoj Ardit Gjebrene. Nuk do zhgenjehesh, Aleksander gjoken pastaj.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    rita ora ishte e ftume ne mtv vma's

u pelqe su pelqe ajo po bon bum.
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Faqja 12 prej 20 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •