Mese e drejte, se cfare ka te bej kjo dhe ciljeta me muziken shqiptare une nuk po e kuptoj. Ti po flet me qarte se Ilirjana, ti me kaq njohuri qe ke mund mund te me ndritesh mua dhe te me sqarosh se cfare ka te bej kjo me muziken Shqiptare? Kerkese e thjeshte.
Ka arritur shume kjo lol, me keto kengje qe degjon bota tani, ku ka kengetar si Justin Peder Bieber, Keisha, Kjo lopa jone, lady gaga, pitbull, ai gorrilla amerikane qe kendon the whistle song florida a karolina si e ka, te vjen keq tu thaush ketyre kengetare ose artiste, apo ti vesh mbi plehrat qe kendojne kenget shqipe me perzierje arabile.turke ose nga ato tekno. Sa hutova dhe veten. Sa e veshtire eshte per kengetaret e vertete.![]()
E kam degjuar ate kengen Hot right now, si edhe kenge te ciljetes, perves gjuhes, dhe numrin e degjuesve jane pothuajse njesoj.
/pret me padurim, te vi ndonje adhurues ose kosovar qe preket fare lehte dhe te flloj te luaj rolin e viktimes.
@per Kosovaret qe jo u djeg por u percellon fare. Na cavet koken duke luajtur rolin e viktimes, sikur prekeni ne seder. Spo ju shan njeri juve, thjesht nje mospelqim, mos u beni qesharak. Mjaft me keto qarje si femije, jo po ju shqiptaret e shqipersie keshtu jo pashtu jo, jo po ne shqiptaret e kosoves jo keshtu jo ashtu. Mjaft mo. Seshte as inat dhe as urrejtje. skemi perse te kemi inat apo urrejte, ska arsye. ashtu sic kemi kritika per kosovaret ashtu kemi edhe per keta shqiptaret brenda shqiperise. Ketij doni ti beni gjerat e perbeshketa keteo doni ti veconi.
Sipas llogjikes ketu pse sthoni ju te hapim tema per Belushin dhe Dushkun tek nenforumi "Kinematografia Shqiptare" per keta dy. NEse ka nenforum te tille. E ti lavderojme se si keta e pranojne dhe krenohen qe jane shqiptare dhe sa vlera kane per kinematografine shqiptare. Si thoni ju? apo eshte bere nje gje e tille? must have missed it. /shpreson qe keta dy mos te jene kosovora se kush i degjon keta te kosoves pastaj.
Mjafton me kaq?
Ika te fle gjum se jam pergjumesh.
Krijoni Kontakt