Close
Faqja 15 prej 20 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 200

Tema: Rita Ora

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308
    Citim Postuar mė parė nga Foleja_ Lexo Postimin
    sa per info Kalama mistrec :

Rita Sahatēiu Ora (born 26 November 1990 in Prishtina ) is a British singer-songwriter and actress. In 2012, Ora released her debut album, Ora which debuted at number one in the United Kingdom. It also spawned three number-one singles—"Hot Right Now", "How We Do (Party)" and "R.I.P." which made Ora the first artist in 2012 to have three consecutive number-one singles on the UK Singles Chart....

Dhe simbas hapeses se temes per Riten ne nenforumin e muzikes shqipe :

Rita Ora
    Rita Ora: Permes muzikes dua te tregoj prejardhjen shqiptare
    E ta krahasosh me Ēiljeten nuk me duket e drejte .

Mese e drejte, se cfare ka te bej kjo dhe ciljeta me muziken shqiptare une nuk po e kuptoj. Ti po flet me qarte se Ilirjana, ti me kaq njohuri qe ke mund mund te me ndritesh mua dhe te me sqarosh se cfare ka te bej kjo me muziken Shqiptare? Kerkese e thjeshte.

Ka arritur shume kjo lol, me keto kengje qe degjon bota tani, ku ka kengetar si Justin Peder Bieber, Keisha, Kjo lopa jone, lady gaga, pitbull, ai gorrilla amerikane qe kendon the whistle song florida a karolina si e ka, te vjen keq tu thaush ketyre kengetare ose artiste, apo ti vesh mbi plehrat qe kendojne kenget shqipe me perzierje arabile.turke ose nga ato tekno. Sa hutova dhe veten. Sa e veshtire eshte per kengetaret e vertete.

E kam degjuar ate kengen Hot right now, si edhe kenge te ciljetes, perves gjuhes, dhe numrin e degjuesve jane pothuajse njesoj.

/pret me padurim, te vi ndonje adhurues ose kosovar qe preket fare lehte dhe te flloj te luaj rolin e viktimes.

@per Kosovaret qe jo u djeg por u percellon fare. Na cavet koken duke luajtur rolin e viktimes, sikur prekeni ne seder. Spo ju shan njeri juve, thjesht nje mospelqim, mos u beni qesharak. Mjaft me keto qarje si femije, jo po ju shqiptaret e shqipersie keshtu jo pashtu jo, jo po ne shqiptaret e kosoves jo keshtu jo ashtu. Mjaft mo. Seshte as inat dhe as urrejtje. skemi perse te kemi inat apo urrejte, ska arsye. ashtu sic kemi kritika per kosovaret ashtu kemi edhe per keta shqiptaret brenda shqiperise. Ketij doni ti beni gjerat e perbeshketa keteo doni ti veconi.

Sipas llogjikes ketu pse sthoni ju te hapim tema per Belushin dhe Dushkun tek nenforumi "Kinematografia Shqiptare" per keta dy. NEse ka nenforum te tille. E ti lavderojme se si keta e pranojne dhe krenohen qe jane shqiptare dhe sa vlera kane per kinematografine shqiptare. Si thoni ju? apo eshte bere nje gje e tille? must have missed it. /shpreson qe keta dy mos te jene kosovora se kush i degjon keta te kosoves pastaj.

Mjafton me kaq?

Ika te fle gjum se jam pergjumesh.

Antar i PDK-s Fitimtar. Maska e Boy_XL
    Anėtarėsuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    - kishte qen mir qe temes ti vihet ne titull + 18
    Vv - Palaēo+LISBA :D

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anėtarėsuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar mė parė nga Kalama mistrec Lexo Postimin
    Spo te kuptoj mire. Pak me qarte te lutem?

Cfare Kosova e kosovare ketu me kete kengetaren? Perse ben viktimen kot? apo ste pelqen realiteti. Eshte me prejardhje shqiptare,po e vertete, kendon shqip? Jo. Atehere cfare ka te beje kjo me muziken shqiptare? Asgje.

...
    Per kombe te vogla eshte shume e rendesishme te kene yje te tille qe i perfaqesojne ose permes te cileve mund te perfaqesohen. Sepse eshte e papritshme dhe shpesh e pashprese qe kombet e vogla te arrijne nivelet me te larta internacionale dhe boterore ne muzike, film, teater, sport etj. permes perkufizimit ne gjuhen, kulturen dhe mundesite...kombetare.

As kombet me te medha dhe me te perparuara te Evropes dhe te botes nuk e nenqmojne karrieren internacionale te nje bashkekombasi, pavaresisht gjuhes se perdorur dhe vendit te suksesit. Ne shumicen e rasteve keta njerez te suksesshem jane nder te paret qe ftohen dhe promovohen edhe ne mediat kombetare...
    Se sa meritojne nje vemendje te caktuar, eshte ceshtje krejtesisht tjeter. Kjo varet nga sjellja ose veprimet personale te secilit nga yjet dhe pritshmerite, deshirat dhe prioritetet individuale te publikut...

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308
    Citim Postuar mė parė nga Boy_XL Lexo Postimin
    - kishte qen mir qe temes ti vihet ne titull + 18
    Ose "Per njerezit me shije te dobet"

Ik degjo ndonje kenge te vecantitkeq ose te kesaj ose te asaj rezarka shkurte
    Renko duke thene oh dj dhe tunde pak ate bycen, si thua?

KY ESHTE ART.

Citim Postuar mė parė nga Antiproanti Lexo Postimin
    Per kombe te vogla eshte shume e rendesishme te kene yje te tille qe i perfaqesojne ose permes te cileve mund te perfaqesohen. Sepse eshte e papritshme dhe shpesh e pashprese qe kombet e vogla te arrijne nivelet me te larta internacionale dhe boterore ne muzike, film, teater, sport etj. permes perkufizimit ne gjuhen, kulturen dhe mundesite...kombetare.

As kombet me te medha dhe me te perparuara te Evropes dhe te botes nuk e nenqmojne karrieren internacionale te nje bashkekombasi, pavaresisht gjuhes se perdorur dhe vendit te suksesit. Ne shumicen e rasteve keta njerez te suksesshem jane nder te paret qe ftohen dhe promovohen edhe ne mediat kombetare...
    Se sa meritojne nje vemendje te caktuar, eshte ceshtje krejtesisht tjeter. Kjo varet nga sjellja ose veprimet personale te secilit nga yjet dhe pritshmerite, deshirat dhe prioritetet individuale te publikut...
    Te drejte ke. POR fatkesisht nuk eshte njeriu i duhur te perfaqesoj kombin Shqiptar ne arenen nderkombetare.

Pyetjes sime nuk u pegjigje perseri.

Anėtarėsuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    Ose "Per njerezit me shije te dobet"

Ik degjo ndonje kenge te vecantitkeq ose te kesaj ose te asaj rezarka shkurte
    Renko duke thene oh dj dhe tunde pak ate bycen, si thua?

KY ESHTE ART.

Te drejte ke. POR fatkesisht nuk eshte njeriu i duhur te perfaqesoj kombin Shqiptar ne arenen nderkombetare.

Pyetjes sime nuk u pegjigje perseri.

- ne at komentin me lart qe je munduar te shpiki diqka ose je mundu se ti je true musicant , ate e ke ber nga budallalleki juaj , po nuk marrim masa me qe je nje ''kalama''....
    - po kur u bere ti true musicient qe deri dje ishe fan i Eminemit

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308
    Citim Postuar mė parė nga Boy_XL Lexo Postimin
    - ne at komentin me lart qe je munduar te shpiki diqka ose je mundu se ti je true musicant , ate e ke ber nga budallalleki juaj , po nuk marrim masa me qe je nje ''kalama''....
    - po kur u bere ti true musicient qe deri dje ishe fan i Eminemit
    As jam munduar te shpik dicka as po them qe jam muzikant i vertete, sjam aspak muzikant lol, por di te dalloj muzik plehre si kjo e kesaj. Perse ju bibiluca kapeni te gjithe tek emri, ti mos je big boy ekstra large, nje 500 pound ne krevat qe eshte ne rrezik vdekje nga casti ne cast?

Kush po ben muzikant? pse flet nga *****? jam akoma e do jem. :|

Cfare bibilushi, mire se erdhe ne listen e te injoruarve. Do merrem me tipa te tille une. :|

Anėtarėsuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    As jam munduar te shpik dicka as po them qe jam muzikant i vertete, sjam aspak muzikant lol, por di te dalloj muzik plehre si kjo e kesaj. Perse ju bibiluca kapeni te gjithe tek emri, ti mos je big boy ekstra large, nje 500 pound ne krevat qe eshte ne rrezik vdekje nga casti ne cast?

Kush po ben muzikant? pse flet nga *****? jam akoma e do jem. :|

Cfare bibilushi, mire se erdhe ne listen e te injoruarve. Do merrem me tipa te tille une. :|
    - po jam mor jam, se mendove se te gjith jan si ti ''kalama''
    - nese do isha si ti kalam sdo futem ne Forum....

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

anita340

Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    Ndersa une them shyqyr qe sna perfaqeson askund ti sepse do te ishte per te vene kuje..... A ke fole privatisht me te ti ,qe e din ca thote per identitetin e saj ajo ne biseda private?

beni33, une nuk kam ndonje gje kunder teje, por keto deklaratat e tua te guximshme me bejne vertete pershtypje..... Sa lehte i etiketon njerzit ti!!!!!!!
    OJ ANITA UN NUK FLAS PER QEF TE DIKUJ VETEM QE TE DUKEM cul por edhe njeher te them ty dhe te gjith atyre qe mendojn se rita perfaqson shqiptaret e kan gabim ajo perfaqson vetem kuleten e saj dhe familjen e saj edhe njeher ta perseris nje femer shqiptare qe ja qon kamt gjdo jevgi gjdo ftyr majmuni dhe sslavi greku serbi ajo femer esht lavire kurse masepaku shqiptare tash besoj qe e keni te kjart dhe mosu nervozo sepse fsjet ne kosove i kan disa kompani private ku nuk lan dreq e te bir pa e pru ne kosove me do far koncerete me do zezak buz fryt te cilet reslisht ju femerat duhet te ndiheni te ofenduar kur nje zezak vjen ne kosove per nje koncert aj kerkon femra ne hotel qe ka nje kuptim negativ per femra shqiptare kinse ato shiten shum lir pra rita esht nje shembull

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga beni33 Lexo Postimin
    OJ ANITA UN NUK FLAS PER QEF TE DIKUJ VETEM QE TE DUKEM cul por edhe njeher te them ty dhe te gjith atyre qe mendojn se rita perfaqson shqiptaret e kan gabim ajo perfaqson vetem kuleten e saj dhe familjen e saj edhe njeher ta perseris nje femer shqiptare qe ja qon kamt gjdo jevgi gjdo ftyr majmuni dhe sslavi greku serbi ajo femer esht lavire kurse masepaku shqiptare tash besoj qe e keni te kjart dhe mosu nervozo sepse fsjet ne kosove i kan disa kompani private ku nuk lan dreq e te bir pa e pru ne kosove me do far koncerete me do zezak buz fryt te cilet reslisht ju femerat duhet te ndiheni te ofenduar kur nje zezak vjen ne kosove per nje koncert aj kerkon femra ne hotel qe ka nje kuptim negativ per femra shqiptare kinse ato shiten shum lir pra rita esht nje shembull
    Nuk dij qysh po te tolerojn me u fut ne FSH. Une per vete ne kete shkrim lere qe nuk kuptoj asgje,pa pike e presje,por vertet te shkruash keto lloj banalitetesh per nje femer shqiptare,turp duhet te kesh....Vertet Ti nuk je Shqiptar fare...Le t'a lexon edhe dikush kete shkrim dhe te vertetohet qe Ti nuk di te shkruash Shqip.Nuk jame e persosur,por nuk beje keto lloj gabimesh...
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Ma e mire se krejt estradat shqiptare eshte kjo. :P

Rita nese askush nuk krenohet me ty. Une edhe Azis Salihu jemi krenar qe te njohim.

Faqja 15 prej 20 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •