Ooooooh, qe nuk eshte kjo Rita, fare pjesetare e komunitetit egjiptian, ne ate Newbornen tuaj, me kishin pushkatuar e nuk e kisha besuar !
Ama, komplete e ka profilin e egjiptases ama![]()
Ooooooh, qe nuk eshte kjo Rita, fare pjesetare e komunitetit egjiptian, ne ate Newbornen tuaj, me kishin pushkatuar e nuk e kisha besuar !
Ama, komplete e ka profilin e egjiptases ama![]()
...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!
po ti veten a e ke pa ne pasqyre qe dukesh si mongol o picku matera?
Une jetoj ne USA . Nje dite kisha Vene kufjet e po degjoja Iheart radio. Edhe ne 2 radio- sepse ke option nderron radio stations kur te merzitet and guess who was singing????! Rita Ora. Bej gam and ham ketu. Une nuk kam ndonje preference per ate, Por ne industrine e muzikes ka shume konkurence sot! Dhe ajo bravo me aq sa ka arritur! Do ja degjosh zerin e emrin me shume kur te behet milionere ! Losers! lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
C'behet shume zhurme per asgje ketu? Rita Ora eshte tamam nje kengetare qe jetegjatesine e saj e ka sa puna e mjellmes. Sa eshte - eshte. Muzika e saj nuk do i rezistoje kohes, madje do vije dita kur njerezit do te ken turp te thone qe dikur kam degjuar kete, ashtu sic nuk e pranojne sot disa njerez qe para dhjete vjetesh kane degjuar muzike POP. Nuk ka se per cfare te jemi krenare me kete qe ekspozon shalet. Sa i perket krenarise, mund te krenohemi me Rona Nishliun, e cila pati nje prezetinm ne Euro song. Me Riten ne asnje menyre. Muzika e saj eshte e orientuar drejt masave, pa pike vlere!
Duhet ti pershtatesh tregut te muzikes oj chick.
Asgje te jashtezakonshme tek kjo nuk ka, as prezantim skenik. Thjesht po korre disa sukse ne kete kohen e kaosit muzikor, qe e ka kapluar me shume se asnjehere ne historine e muzikes. Kjo eshte Rita 'krenaria jone'.
Nuk ke pse te jesh krenare ti?! C'eshte Kjo mani e shqiptareve kshu?!!! Te pelqen apo Jo muzika e saj- e gjitha eshte te suksesi temporar. Pse gjithe keto singers jevgj si Kane ecur? Talent- apo the right time and the right crowd ?![]()
E the bukur. Suksesi temporar. Dmth nuk do i rezistoje kohes, pasi nuk ka vlera, pasi eshte temporar
A shpetoi nje kengetar/e shqipe qe nuk e nenqmuat ju se![]()
Krijoni Kontakt