Close
Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 71
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Po diskutonin ne radio nje dite per meshkujt qe jane dembela dhe i perdorin grate si sekretare. Te gjitha punet me telefon ne shtepi gruaja i mbaronte. Ato linin takim me doktorin jo vetem per femijet, por edhe per burrat, se burrat vet dhe kur i kujtonin se benin. Sa te mira ne! Pa ne vdisni!
    Feelings change - memories don't.

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Po diskutonin ne radio nje dite per meshkujt qe jane dembela dhe i perdorin grate si sekretare. Te gjitha punet me telefon ne shtepi gruaja i mbaronte. Ato linin takim me doktorin jo vetem per femijet, por edhe per burrat, se burrat vet dhe kur i kujtonin se benin. Sa te mira ne! Pa ne vdisni!
    Besoj, qe kjo eshte shprehja qe urrejne me shume meshkujt.

By the way, kush ka vdekur pa "ne"?
    Where does a thought go when it's forgotten?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Une e pranoj, femra eshte gjeja me e dashet ne bote.
    #VamosArgentina

Kosovë e Shqiperi nje Maska e aska_peja
    Anëtarësuar
    30-01-2006
    Vendndodhja
    gjermani
    Postime
    362
    Nuk ka me keq se te jetosh vet, po flas nga pervoja ime, se un jetoj vet, priton te kthehesh ne shtepi nga puna, ski me ke te hash nje dark, ski me ke te pish kafe ne mengjes, monotoni, je i lir, por. Ekjo liri nuk te vyn me te vertet

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar më parë nga Etna Etna Lexo Postimin
    Hall me burre ,hall pa burre ,me mire eshte mos martohesh kurre ??
    martesa i ngjan asaj keshtjelles se rrethuar fort ku te gjithe ata qe jan brenda kerkojne te dalin jashte dhe te gjithe ata qe jane jashte duan te futen brenda...nuk e di kush e ka thene kete fraze te mrekullueshme por besoj se ja ka qelluar per bukuri..askush nuk ja ka gjet kararin kesaj pune..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga aska_peja Lexo Postimin
    Nuk ka me keq se te jetosh vet, po flas nga pervoja ime, se un jetoj vet, priton te kthehesh ne shtepi nga puna, ski me ke te hash nje dark, ski me ke te pish kafe ne mengjes, monotoni, je i lir, por. Ekjo liri nuk te vyn me te vertet
    jam shume dakort...per vete sdo me pelqente kurre te jetoja vetem
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    qe e vogel kam qene teper konservative gjithmon kam dashur qe te kem familjen time. Sigurisht eshte me e veshtire por eshte menyra me e lumtur te pakten per mua. Me pelqen te jem e rrethuar me familjar qe i dua edhe me duan nuk plasa per liri monotone. Mos e thente zoti te jetoj vetem.
    I LOVE GOD

j&g

Kosovë e Shqiperi nje Maska e aska_peja
    Anëtarësuar
    30-01-2006
    Vendndodhja
    gjermani
    Postime
    362
    Citim Postuar më parë nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    jam shume dakort...per vete sdo me pelqente kurre te jetoja vetem
    Me te vertet esht jet katastrofale, ska ma keq, priton mu qu ne mengjes, e priton mu kthy nga puna ne shtepi

i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anëtarësuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Martesa eshte e dobishme si per femren dhe per mashkullin edhe pse ne fakt me shume perfiton mashkulli se femra.
    Si thenie e Daktër Adhamudhit me duket mua kjo!(midis te tjerash qe i lashe jashte citimit)

Njeriu ne te tilla raste(situata vendimarrese) nuk duhet te ndikohet nga 'furca' te tilla sepse tek e fundit, njeriu e di vete(pjesa derrmuese) se c'menyre jetese i pershtatet e c'jo! Me stres pa stres... kjo eshte jeta! Fjalet e teperta jane supercheap!

Nje miku im(i martuar) sa here qe perballej me ndonje person te sapomartuar i thoshte(serioz ne pamje te pare): "C'pate...?!" (Shakaja eshte vetem pak shaka! - shprehje ruse)

Pra, njeriu nuk martohet vetem per te larguar stresin(jo e vertetuar kjo) apo se frikesohet se do te mund te mbetet fillikat, apo se do i duhet te sjelle ne jete nje lagje me kalamaja, apo se keshtu bejne te gjithe! lol Pastaj ka shume faktore ndikues si mosha, niveli arsimimit, pervojat e ndryshme...etj.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Exodus keto qe kam shkruar jane rezultat i kerkimeve te ndryshme qe
    Jane bere ne lidhje me martesen dhe te jetuarit vetem nga psikologe. Nuk jane thjesht thenie femrash. Po dihet ajo qe martesa nuk eshte per te gjithe, dhe jo gjithmone ka rezultate pozitive. Varet sic the dhe vet nga faktore te ndryshem. Gjithsesi, Thjesht mendo qe kur ndan jeten me nje person te dyte jeta behet me e lehte. Ke me ke te ndash hallet e gezimet. Komshiu apo shoku jo gjithmone ta ka ngene, apo nuk i plasi shume se c'ben ti me jeten tende. Partneret nder te tjerash kujdesen per njeri-tjetrin.
    Feelings change - memories don't.

Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •