Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 43
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2009
    Postime
    17

Mundesia per te shkuar ne Amerike

pershendetje une jam 22 vjec dhe kam njohur nje vajze amerikane ne jemi lidhur ne internet. ajo ka qene e martuar por tani eshte e divorcuar dhe ka dy femije, ajo do vij ketu ne shqiper per te me marr mua me vete dhe ne te martohemi atje, kam ca pyetje mundet ajo t'me marri me vete ? po me ambasaden amerikane ketu do kem probleme? cfare duhet te plotesoj une qe te shkoj ne usa? po shkolla ime ka lidhje?

i/e regjistruar Maska e Konstantin
    Anėtarėsuar
    11-12-2010
    Postime
    447
    Jo ajo nuk mund te te vij e te te marri ty menjeher Un kam qen ne USA dhe perafersisht di dicika. Ti me ate duhet te lidhesh kurore njeher ne Shqipri, pastaj te aplikosh per vize emigruese e cila mund te shkoj rreth 6 muaj ose me shum! gjithsesi per me sakt drejtohu ne ambasad!

Citim Postuar mė parė nga Tano_20 Lexo Postimin
    pershendetje une jam 22 vjec dhe kam njohur nje vajze amerikane ne jemi lidhur ne internet. ajo ka qene e martuar por tani eshte e divorcuar dhe ka dy femije, ajo do vij ketu ne shqiper per te me marr mua me vete dhe ne te martohemi atje, kam ca pyetje mundet ajo t'me marri me vete ? po me ambasaden amerikane ketu do kem probleme? cfare duhet te plotesoj une qe te shkoj ne usa? po shkolla ime ka lidhje?

Keshilla ime, qe eshte teper e sinqerte. Rri ku je e mos i hyj aventurave kot me kot se mund te te kushtoje jeten/rinin tende. Je rasti tipik e shprehjes shqiptare "Mos flutoro me presh ne ..........."

Nese vertet e ke ndare mendjen me ardh ne Amerike, thjesht do beni celebrim dhe do kerkoje nja 6 muaj bashkimi familjar. Dokumentat qe do te duhen do ti thote ambasada amerikane ne Tirane. Me vete nuk te merr dot menjehere.
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2009
    Postime
    17
    jo nuk dua te martohem ketu, dua te shkoj me te atje dhe si fillim do bashkejetojme me vone si dihet dhe mbase martohemi. pyetja eshte: aplikoj dot une per vize dhe cfare duhet te deklaroj ajo apo te bej, per parate seshte problem, jo rinia nuk do me iki dem mbase po fluturon ti me .... ndersa une nuk do te...

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga Tano_20 Lexo Postimin
    jo nuk dua te martohem ketu, dua te shkoj me te atje dhe si fillim do bashkejetojme me vone si dihet dhe mbase martohemi. pyetja eshte: aplikoj dot une per vize dhe cfare duhet te deklaroj ajo apo te bej, per parate seshte problem, jo rinia nuk do me iki dem mbase po fluturon ti me .... ndersa une nuk do te...
    Nuk te terheq dot ajo aq kollaj kur nuk ju bashkon asgje bashke. I bien hilese dhe ata. E dine qe e shfrytezon vetem sa per te hyre ne USa.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Nuk te terheq dot ajo aq kollaj kur nuk ju bashkon asgje bashke. I bien hilese dhe ata. E dine qe e shfrytezon vetem sa per te hyre ne USa.
    edha ajo e shftrytzon tanon, per senks,...lol

meqe o ventidue ani,..

pese pese e do per syte e bukur te tanos

--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga KAT Lexo Postimin

meqe o ventidue ani,..

Epo ka plot amerikane, emigrante qe mund te shfrytezoje ajo. Nuk u mbaruan de, qe te pranohen kontigjente te reja nga larg.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780

meqe o ventidue ani,..;)

:p
    "Si je ti!As ne dashurin e paster midis internetit nuk beson...."

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Epo ka plot amerikane, emigrante qe mund te shfrytezoje ajo. Nuk u mbaruan de, qe te pranohen kontigjente te reja nga larg.
    epo ku e di ti qe si ka harxhua motra amerikont, dhe sdo zogj te rinj pule,...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Xhuxhumaku : 19-12-2010 mė 13:13
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    epo ku e di ti qe si ka harxhua rmotra amerikont, dhe sdo zogj te rinj pule,...
    Po c'mbaruan? Ka Amerika e Jugut sa te duash qe hyjne ilegalisht perdite ne USa.

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •