Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 58
    Citim Postuar mė parė nga Edvin83 Lexo Postimin
    Rita shqetesohet, sepse vete edhe mund te marre masat, por per 500 000 banore te tjeret te Tiranes nuk mund te marre masa. Dhe po te jetonte vetem Rita, ose vetem Rita me familjen e saj ne Tirane, atehere nuk do te kishte pse te bertiste ujku ujku e as te shkruante neper forume. Fatkeqesisht, Rita jeton e rrethuar nga 500 000 banore te tjere. Dhe ne rastin kur gjendja do te perkeqesohet, FOrce Intruder dhe disa qindra mijera banore te kesaj Tirane, nuk do ta mendojne dy here per t'i hyre ne shtepi Rites e per t'ia grabitur ato qe ka vene menjane gjate kesaj kohe.
    Gjerat nuk shihen deri te maja e hundes tende, duhen pare pak me larg se nuk jetojme te vetmuar ne kete bote por rrethohemi nga njerez qe veprojne ndryshe ne situata te caktuara.
    Kam pak dite qe u ktheva nga Tirana, dhe atje ke kam takuar, me ka treguar vetem histori vjedhjeje e krimi. Nuk kishte mbetur njeri pa i vjedhur dicka. Tani ne Shqiperi kishte filluar vjedhja masive e cdo gjeje, deri edhe te e carcafeve apo rrobave.
    Ti kush e di ku paske qene, me nai rajon policie se ska mundesi!
    Ne fakt gjyshes time i kane humbur breket e perdorura...ka mundesi tja kete vjedhur ndonje nga keto tipat!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    16-02-2012
    Postime
    115

Perjashtuar Maska e Kosovar.Pr
    Anėtarėsuar
    11-01-2012
    Postime
    512

Shum interesant kjo kame ndegjuar nga nje Shqiptare i Amerikes se Familja mbretrore e Katarit ka prejardhje Shqiptare nga Trungu i Kolonive te Mehmet Ali pashajt te Egjiptit .

Ne kemi politikaj Injorant se ne te kunderten jane te gjitha mundesit qe Shqiptaret te thithin Milijarda Investime nga shtetet Arabe, fundi i fundit kush e dine ish-Jugosllavija Investimet dhe fondet me te medha qe quane ne Zhvillimin dhe Bumin Ekonomik te saje i kishte nga Shtetet Arbe por tita ishte dinake dinte si ti luaj kartat.

Ndersa keta Politikuaj qe kemi ne sote jane Injorant te Kompleksur gjithmone sipase keti Shqiptaro-Amerikani Shtetet Arabe qyshe pase haojes se Shqiperi me 1990 Kishin treguar Interes shum te madhe per Investime ne Shqiper madje ne Shqiperi kishte ardhe edhe nje nga Miliarderet e Familjes Mbretrore te Katarit i cili ishte shpreh i gatshem sipas Amanetit te te parve te tije Shqiptare qe te Investonte mbi 16.Miliarde Dollare , Por kjo ishte refuzuar dhe Injoruar nga Politika e Vatikanit qe ndjekin Shqiptaret nga Kompleksi se do te na Identifikoje pastaj Evropa dhe Amerika si Islamik,

Ndersa kane kaluar 20.vte nga rrezimi i Komunizmit ne Shqiperi dhe nuk ka asnje ase nje Investim Konkret Evropiane apo Amerikane ne Shqiperi po pati le te ma trgoje dikushe ,cila kompani Evropiane apo Amerikane ka hapur 500.vende te punes ne Shqiperi ashtu si bejne keto Kompani ne vendet tjera te rajonit ku hapin me qindra vende te Punes .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Rita shqetesohet, sepse vete edhe mund te marre masat, por per 500 000 banore te tjeret te Tiranes nuk mund te marre masa. Dhe po te jetonte vetem Rita, ose vetem Rita me familjen e saj ne Tirane, atehere nuk do te kishte pse te bertiste ujku ujku e as te shkruante neper forume. Fatkeqesisht, Rita jeton e rrethuar nga 500 000 banore te tjere. Dhe ne rastin kur gjendja do te perkeqesohet, FOrce Intruder dhe disa qindra mijera banore te kesaj Tirane, nuk do ta mendojne dy here per t'i hyre ne shtepi Rites e per t'ia grabitur ato qe ka vene menjane gjate kesaj kohe.
    Gjerat nuk shihen deri te maja e hundes tende, duhen pare pak me larg se nuk jetojme te vetmuar ne kete bote por rrethohemi nga njerez qe veprojne ndryshe ne situata te caktuara.
    Kam pak dite qe u ktheva nga Tirana, dhe atje ke kam takuar, me ka treguar vetem histori vjedhjeje e krimi. Nuk kishte mbetur njeri pa i vjedhur dicka. Tani ne Shqiperi kishte filluar vjedhja masive e cdo gjeje, deri edhe te e carcafeve apo rrobave.
    Ti vetem sa po tregon nivelin e personave me te cilet shoqerohesh.
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    far niveli kan ato qe vidhen?
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    far niveli kan ato qe vidhen?
    ky ka fol me ata qe vjedhin
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    ky ka fol me ata qe vjedhin
    Kam pak dite qe u ktheva nga Tirana, dhe atje ke kam takuar, me ka treguar vetem histori vjedhjeje e krimi. Nuk kishte mbetur njeri pa i vjedhur dicka

lexoje prap
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Si eshte niveli i atyre qe vidhen? Ti me kete postim vetem tregove nivelin tend analfabet. Shko bej nje kurs gjuhe shqipe.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Si eshte niveli i atyre qe vidhen? Ti me kete postim vetem tregove nivelin tend analfabet. Shko bej nje kurs gjuhe shqipe.
    per ironi te fatit jam mesues i gjuhes shqipe, por jam shqiptar ama , jo si ti.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Prandaj ka ik per lesh rinia qe del nga bankat e shkolles
    Revolution 1848

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •