QEVERIA THACI KAPITULLOI PARA SERBISË..!
February 25, 2012 | Filed under: LAJME | Posted by: admin
Fronti Demokratik i Bashkimit Kombëtar (FDBK) reagon ashpër ndaj kapitullimit të fundit të qeverisë Thaci para Serbisë, sipas të cilës “marrëveshje” të turpshme, në të ashtuquajturat “nisma rajonale”, Kosova do të përfaqësohet me emrin KOSOVO dhe edhe me fusnotën: “Ky emërtim është pa paragjykimin për statusin, dhe në linjë me Rezolutën e Këshillit të Sigurimit 1244 si dhe Opinionit të GJND-së për Deklaratën e Pavarësisë së Kosovës”
FRONTI DEMOKRATIK I BASHKIMIT KOMBËTAR (FDBK):
QEVERIA THACI KAPITULLOI PARA SERBISË..!
Fronti Demokratik i Bashkimit Kombëtar (FDBK) reagon ashpër ndaj kapitullimit të fundit të qeverisë Thaci para Serbisë, sipas të cilës “marrëveshje” të turpshme, në të ashtuquajturat “nisma rajonale”, Kosova do të përfaqësohet me emrin KOSOVO dhe edhe me fusnotën: “Ky emërtim është pa paragjykimin për statusin, dhe në linjë me Rezolutën e Këshillit të Sigurimit 1244 si dhe Opinionit të GJND-së për Deklaratën e Pavarësisë së Kosovës”
.
”Republika”, kjo fjalë që zoti Thaçi e përdor vetëm për konsum të brendshëm dhe edhe për vënien në gjumë të popullit shqiptar në Kosovë, tani nuk ekziston më për Kosovën.
Më shumë, logjika e Thaçit, si duket ka pushuar së ekzistuari, sepse një njeri me logjikë nuk do të ishte kaq kontradiktor në deklarata. “ Me pavarësi, me GJND dhe me Rezolutën 1244 në nismat rajonale”, ka thënë zoti Thaçi.
Kjo deklaratë është si të vejsh bashkë ujin dhe zjarrin, ku uji do të thahet dhe edhe zjarri do të shuhet.
Realiteti është se ai (Taçi & Co) e futën Kosovën nën Serbi me status të “Protektoratit”..!
Përdorimi i Rezolutës 1244 të KS të OKB-ve në rastin e Kosovës e zhvesh Kosovën nga pavarësia dhe Kosovën e kthen si pjesë integrale të Serbisë, sic edhe është e sanksionuar në Rezolutën 1244 të KS të OKB-ve.
Rezoluta 1244 ishte “letër e vdekur” (shih deklaratën e Kryeministrit Sali Berisha), por tani e ngjallën shqipfolësit..!
Litarin që e kishte në qafë Serbia, shqipfolësit ia hoqën asaj nga qafa dhe ia vunë Kosovës..!
Përfundimisht u konfirmua se Kosova nuk është, jo vetëm sovrane, por as e pavarur; sepse, sipas Rezolutes 1244 të KS të OKB-ve, është nën Serbi. Prandej, duhet një reagim i ashpër i të gjithë forcave patriotike shqiptare në terren.
Pikërisht për këtë arësye, Kryesia Qendrore e Frontit Demokratik të Bashkimi Kombetar (FDBK), si asnjëherë më parë deri më tani, APELON për arritjen e unitetit të të gjitha lëvizjeve dhe organizatave patriotike që punojnë dhe veprojnë për ribashkim kombëtar për të eliminuar efektet e dëmshme të “marrëveshjeve” tradhtare që po i sjellin Kosovës rrugën e robërisë nën Serbi..!
Njëkohësisht, Kryesia Qendrore e Frontit Demokratik të Bashkimit Kombëtar (FDBK), për deri në mbledhjen e rradhës së Këshillit Mbarë-Kombëtar të FDBK, ku do të diskutohet edhe për format e tjera të veprimtarisë së FDBK-së në Republikën e Kosovës, nga e gjithë anëtarësia dhe simpatizantët e Frontit Demokratik të Bashkimit Kombëtar (FDBK) në Republikën e Kosovë, KËRKON që t’iu bashkangjiten të gjitha protestave dhe demonstratave që do të organizohen nga Levizja Vetëvendosje!.
Për Kryesinë Qendrore të Frontit Demokratik të Bashkimit Kombëtar (FDBK),
Kryetari, Gafurr ADILI.
www.fdbk.eu
Tiranë, më 25 shkurt 2012
http://www.fdbk.eu/?p=370
Krijoni Kontakt