Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 14 prej 14
    i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Era ,presim te reja........na vure ne merak

Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    Era ,presim te reja........na vure ne merak
    Era
    me vure ne merak edhe mua
    Une shqetesohem shume dhe fare lehte kur Marya nuk fle gjume naten.
    Te lutem Era na ve ne dijeni per gjendjen e kunatit tuaj.

Folet me doktoret ne Itali? Foli motra me doktorat ne Shqiperi? cfare ju thane? Per mendimin tim, beji ndonje garanci, merre ne itali dhe te shikoje doktoret atje se sa te humbasi kohe ne shqiperi. Une nuk e di sa te afte jane doktorat tane ose nese kane mjetet e duhura persa i perket kesaj qe po flasim ketu, prandaj nuk kam aq besim.
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

wake up&smell the roses Maska e Era-R
    Anėtarėsuar
    16-11-2010
    Vendndodhja
    Home is where your heart is
    Postime
    275
    ju falenderoj nga zemra per shqetesimin..une kam vazhduar kerkimet ne net.kam gjetur nje doktor qe mu duk i pershtatshem Dr.Haim Reitan.kam folur me motren,nese ata pranojne do kontaktoj me kete doktor..mesa duket i ka qejf shqipetaret.Shpresoj te gjejme nje zgjidhje.
    do ishte me e lehte po te gjenim dike ne tirane...po atje snjohim njeri..nejse...fundi hajr...
    Ska rėndėsi se sa shpejt vjen e keqja,sepse e mira ėshtė gjithmonė njė hap pėrpara

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-08-2010
    Postime
    22
    Era, thuaji motres ti leri femite e vegjel me vjerren apo me komshien dhe te shoqeroj burrin ne itali per tu operuar. Gjendja me duket shume kritike, dhe ne kete faze dietat nuk funksionojne me... e vetmja rrugezgjidhje qe shikoj eshte te gjeni nje dhurues veshkash dhe te beni transplatim.. Me siguri per operimin ne Shqiperi du paguani lesht e kokes, ndersa ketu mjafton te paguani nje pjese te vogel qe ketu e quajne "ticket" dhe jeni ne rregull.
    Une nuk kam aspak besim tek mjeket dhe spitalet shqiptare prandaj po pate mundesi sille kunatin ketu.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •