Close
Faqja 8 prej 13 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 122
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-07-2012
    Postime
    2

Question Zgjidhja

Citim Postuar mė parė nga ela11 Lexo Postimin
    aman kush di si te hiqet kjo timeline dhe te fut te vjetrin ne facebook se nuk e pelqej me merziti
    Ela uroj qe ta kesh zgjidhur problemin me timeline por nese jo atehere do te isha i lumtur te te ndihmoja. Shkon te Account settings , ne krahun e majte ke Apps dhe te tabela e re qe del ne opsionet per Timeline te X ose ne menune Edit i jep remove.
    Klm

i/e regjistruar Maska e user010
    Anėtarėsuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Citim Postuar mė parė nga fighterme Lexo Postimin
    Nese une kam kerkuar nje person disa here ne FB dhe ne momentin qe shtyp shkronjen e pare te emrit te x personit shfaqet si i parin ne listen e kerkimit te emrave, atehere si t'ia bej qe te fshij kete histori?
    Gjatė kėrkimit nė facebook merren parasysh disa kritere, p.sh nė qoftė se jep shkronjėn 'a' atėherė marrin prioritet persona qė i ke shokė ose qė ke shokė tė pėrbashkėt me ta.

Kėshtu nuk mendojė se ėshtė si puna e njė textbox tė zakonshėm pėr tė cilin browser-i jot mbanė historikun edhe radhėn tjetėr tė bėn propozim. Pra nuk mund tė bazohesh tek kėto propozime dhe tė thuash me siguri se ky person ėshtė kėrkuar shumė herė.

i/e regjistruar Maska e roni_s
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    639

Cili ka pėrparsi nė kėtė rrast?

Kam has ne kte foto ne FB. dua nje mendim te dikuj ktu ne FSH. sepse ketu ka njerez te forte, ju lutem....une jam i pasigurt...
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga roni_s Lexo Postimin
    Kam has ne kte foto ne FB. dua nje mendim te dikuj ktu ne FSH. sepse ketu ka njerez te forte, ju lutem....une jam i pasigurt...
    Duhet respektuar semaforet ne kete rast

Ne te gjithe boten do respektoheshin semaforet,ne Tirane perparsi do kishte kjo me poshte,me targa qe lexojne Baby Sex dhe me bori si sirene policie:

"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Une them ta hedhin cift a tek.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e roni_s
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    639
    Gon, flm per pergjigje e para...jemi disa shoke e shoqe ktu kemi vendos patjeter ta mesojm kete....njejt sikur ti menduam edhe ne...por cka nese semaforat nuk jan ne funksion sepse ajo drita e verdhe jep sinale se nuk punon semafori

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    ambulanca

zjarrfiksja

makina policis

makina zez

kshtu menoj un
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Ato te katra nuk ndalojne ne semafor keshtuqe cili vjen e i pari ka perparesi.
    Feelings change - memories don't.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Ne se jane shqipetare, sigurisht, qe te gjithe ata kane nje destinacion, por kane ngaterruar rruget e jane shkep ne te kater anet, por disi do ia bejne...

Faqja 8 prej 13 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •