Gjatė kėrkimit nė facebook merren parasysh disa kritere, p.sh nė qoftė se jep shkronjėn 'a' atėherė marrin prioritet persona qė i ke shokė ose qė ke shokė tė pėrbashkėt me ta.
Kėshtu nuk mendojė se ėshtė si puna e njė textbox tė zakonshėm pėr tė cilin browser-i jot mbanė historikun edhe radhėn tjetėr tė bėn propozim. Pra nuk mund tė bazohesh tek kėto propozime dhe tė thuash me siguri se ky person ėshtė kėrkuar shumė herė.
Kam has ne kte foto ne FB. dua nje mendim te dikuj ktu ne FSH. sepse ketu ka njerez te forte, ju lutem....une jam i pasigurt...
Ne te gjithe boten do respektoheshin semaforet,ne Tirane perparsi do kishte kjo me poshte,me targa qe lexojne Baby Sex dhe me bori si sirene policie:
![]()
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Une them ta hedhin cift a tek.![]()
Feelings change - memories don't.
Gon, flm per pergjigje e para...jemi disa shoke e shoqe ktu kemi vendos patjeter ta mesojm kete....njejt sikur ti menduam edhe ne...por cka nese semaforat nuk jan ne funksion sepse ajo drita e verdhe jep sinale se nuk punon semafori
ambulanca
zjarrfiksja
makina policis
makina zez
kshtu menoj un
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
Ato te katra nuk ndalojne ne semafor keshtuqe cili vjen e i pari ka perparesi.
Feelings change - memories don't.
Ne se jane shqipetare, sigurisht, qe te gjithe ata kane nje destinacion, por kane ngaterruar rruget e jane shkep ne te kater anet, por disi do ia bejne...
Krijoni Kontakt