Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3

Tema: si mundem

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

si mundem

nuk kam shume informacion nga ana kompjuterike prandaj po kerkoj ndihme ketu..kam nje djale vellai qe sivjet ka filluar universitetin ne shkencat politike...ka disa vite qe kam internet ne shtepi dhe kompjuter familjar dhe tani si dhurate per hyrjen ne universitet i bleva dhe nje laptop personal..mirepo eshte shume i varur nga face book..nje e dy e gjen ne kete faqe..jo se nuk merr informacion per mesimet e tij nga interneti por te shumten e kohes e kalon ne face book..nuk e dime si te veprojme..jo se face book eshte ndonje faqe kushedi sa e keqe por duke qene i varur prej saj po shpenzon shume kohe kot ne te..ne vend qe te studioje ai lundron ne face book..nuk di por po ju pyes ju se si mundem te bllokoj faqen '' face book '' nga kompjuterif familjar dhe i tij ..ta bllokoj ne menyre te perhershme..edhe ne qofte se i ben riformatim kompjuterit te mos arrije me ta hape si faqe..nese keni informacione mbi kete problem ju lutemi ndajeni me ne..ju lutemi jo keshilla se si mund tja ndalojme viziten ne kete faqe pasi jemi lodhe me te ..pastaj nuk mund ti rrime si polic mbi koke...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Me cilin sistem operativ puno laptopi ne fjale?
    Windows 7/ Vista ka funksione te gatshme per 'Parental Control' (kontroll prinderor)

Nese ke ndonje version me te ulet se Windows 7/ Vista (psh Windows XP), ekzistojne mundesi qe te kesh nje fare kontrolli mbi web-faqet e lejuara.

Nqs na tregon sistemin operativ te laptopit do mund te japim me shume info

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar mė parė nga white_snake Lexo Postimin
    Me cilin sistem operativ puno laptopi ne fjale?
    Windows 7/ Vista ka funksione te gatshme per 'Parental Control' (kontroll prinderor)

Nese ke ndonje version me te ulet se Windows 7/ Vista (psh Windows XP), ekzistojne mundesi qe te kesh nje fare kontrolli mbi web-faqet e lejuara.

Nqs na tregon sistemin operativ te laptopit do mund te japim me shume info
    pershendetje ..faleminderit per ndihmen..kompjuteri i shtepise eshte me programin windows xp ndersa laptopi eshte window 7...dua qe face book tja bllokoj ne te dy kompjuteret..problemi eshte se djali eshte i zoti ne perdorimin e kompjuterit..i shkon ajo shprehja '' byt.hen e dreqit din ''..kam frike se edhe pasi tja bllokoj mundet te dije si ta zhbllokoje..plus qe kan shoke neper forume dhe i pyesin si ti zhbllokojne..dua dicka te mos rikthehet me..nuk na le pa buke face book por po le ate anash mesimeve..

shih nese me meson dicka qe ja vlen ..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _MALSORI_ : 22-01-2012 mė 17:31
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •