Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 39 prej 39
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga Sorkadhe_Kelcyre Lexo Postimin
    Flm Marya,

ne fakt u krijua nga nje alergji kozmetike, nga nje krem sysh i ri, i kombinuar me moisturizer-in e perditshem. dha menjehere djegje dhe ne mengjes syte me zor hapeshin, pasi ishin shume te fryre dhe te skuqur. shkova menjehere ne doktor dhe ai me dha kremin kortizon 1% Elidel. ne fakt ai beri qe fryrja te binte por nuk e zgjodhi problemin pasi kam nje muaj qe e vazhdoj dhe nqs nuk e perdor nje dite, te nesermen problemi rifillon. Thash mos egziston ndonje kurim popullor, se keta doktoret e kane biznes te japin krem pas kremi, dhe me shume ta shkaterrojne lekuren, se sa ta rregullojne. .
    oh nuk e lexova kete me fal, wow nje muaj dhe akoma del hmm....yeah mos e dempto me shume qepallet e syve me kemikale te krijuara...nganjehere doktoret me duken se eksperimentojn me pacientet...mbaj mend njera kishte probleme me veshkat dhe ilacet qe po merrte nuk funksiononin, dhe e pyeta doktoreshenn qe po beja shadow si mund te gjeni ilacin qe do ti bej efekt...well me tha jan nja 6 lloj ilace ne te njejtin kategori dhe thjesht zgjedhim me rradhe nje nga secilat :/
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

E dua letėrsinė Maska e Sorkadhe_Kelcyre
    Anėtarėsuar
    30-07-2005
    Vendndodhja
    me ariun polar
    Postime
    2,219
    kane kaluar vetem 5 dite qe kam filluar perdorimin e kompresave te kamomilit te sugjeruar nga symphony, dhe permiresimi eshte fantastik. ne fakt qe mbas kompreses se pare , ndjeva qe syte munda t'i hapja me ne fund krejtesisht pas nje muaji te bezdisshem. Ekzema eshte perthare, ka humbur ngjyren e acaruar roze dhe nuk me jep shqetesim vazhdimisht. Kremin me baze kortizoni e anullova qe kur fillova kamomilin dhe nuk e kam perdorur me. Keshillat e mrekullueshme qe me dergoi ganimet me hoqen dhimbjen e rrenjeve te qerpikeve krejt lekura e fytyres ka ndryshim fantastik. Une ju falenderoj te gjitheve dhe ndjehem kaq mire qe mendimi se mjeket shqiptare do te me benin "derman" ishte aq i vertete. Nderkohe javen qe vjen kam takim me dermatologun dhe me mbrapa do te bej testin per te gjitha alergjite te cilat kane mundesi te me kene cuar ne kete eksperience te shemtuar. faleminderit te gjtiheve edhe nje here. )
    What goes around---comes around

Anėtarėsuar
    30-07-2005
    Vendndodhja
    me ariun polar
    Postime
    2,219
    pervec kamomilit qe e kam perdorur te pakten 3 here ne dite, gjate dites ne nje farmaci me bime organike, (aty ku gjeta edhe kamomil lule te thare) me keshilluan te perdorja gjalpe arre kokosi per ta mbajtur te bute. keshtu e perdora dhe mendoj se gjithashtu me ka bere mire, me teper ne uljen e lekures se fryre qe shoqeronte ekzemen qe nga fillimi.

Gjurmė nė Pentagram ♪... Maska e symphony
    Anėtarėsuar
    04-06-2009
    Vendndodhja
    Nė luginėn e dashurisė.
    Postime
    2,622
    Citim Postuar mė parė nga Sorkadhe_Kelcyre Lexo Postimin
    kane kaluar vetem 5 dite qe kam filluar perdorimin e kompresave te kamomilit te sugjeruar nga symphony, dhe permiresimi eshte fantastik. ne fakt qe mbas kompreses se pare , ndjeva qe syte munda t'i hapja me ne fund krejtesisht pas nje muaji te bezdisshem. Ekzema eshte perthare, ka humbur ngjyren e acaruar roze dhe nuk me jep shqetesim vazhdimisht. Kremin me baze kortizoni e anullova qe kur fillova kamomilin dhe nuk e kam perdorur me. Keshillat e mrekullueshme qe me dergoi ganimet me hoqen dhimbjen e rrenjeve te qerpikeve krejt lekura e fytyres ka ndryshim fantastik. Une ju falenderoj te gjitheve dhe ndjehem kaq mire qe mendimi se mjeket shqiptare do te me benin "derman" ishte aq i vertete. Nderkohe javen qe vjen kam takim me dermatologun dhe me mbrapa do te bej testin per te gjitha alergjite te cilat kane mundesi te me kene cuar ne kete eksperience te shemtuar. faleminderit te gjtiheve edhe nje here. )
    Ka ditė qė prisja njė pėrgjigje tė kėtillė. Sinqerisht, mė lumturon tejmase fakti qė ti tani gėzon shėndet tė plotė.
    Love has no limits

Anėtarėsuar
    30-07-2005
    Vendndodhja
    me ariun polar
    Postime
    2,219
    Citim Postuar mė parė nga symphony Lexo Postimin
    Ka ditė qė prisja njė pėrgjigje tė kėtillė. Sinqerisht, mė lumturon tejmase fakti qė ti tani gėzon shėndet tė plotė.
    shume te falenderoj symphony.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Sorkadhe ., sinqerisht me vie mir qe ndiheni mir me shendet.
    Te kaluara e mos patshi dite te bezdiseshme ne jete.
    Shendet dhe gjith t'mirat ne jeten tuaj.

Gani!

Anėtarėsuar
    30-07-2005
    Vendndodhja
    me ariun polar
    Postime
    2,219
    Citim Postuar mė parė nga ganimet Lexo Postimin
    Sorkadhe ., sinqerisht me vie mir qe ndiheni mir me shendet.
    Te kaluara e mos patshi dite te bezdiseshme ne jete.
    Shendet dhe gjith t'mirat ne jeten tuaj.

Gani!
    shume faleminderit Gani, gjithe te mirat te uroj edhe ty!

Pasi qenka kjo teme rreth syve, dua te pys, di ndokush te me thote se konsumimi i kripes pak me shume se qe duhet a demton syte???
    Paqė

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Citim Postuar mė parė nga Adna Lexo Postimin
    Pasi qenka kjo teme rreth syve, dua te pys, di ndokush te me thote se konsumimi i kripes pak me shume se qe duhet a demton syte???
    Mund te rrise tensionin dhe tensioni i larte shkaterron syte me kalimin e kohes.

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •