Lule natyrale do tė ishte mė mirė, mirėpo edhe ēaji do ta bėjė tė njėjtin efekt.
Tė uroj shėndet.
Lule natyrale do tė ishte mė mirė, mirėpo edhe ēaji do ta bėjė tė njėjtin efekt.
Tė uroj shėndet.
Love has no limits
Perderisa fryrja eshte ulur , perdor nje krem normal per qepallat , derisa lekura te qetesohet.
Plus mund ta ndrrosh dermatologun , dy mendje jane me mire se nje![]()
Jeto sot se neser nuk i dihet
perdor cetaphil lotion edhe sapun cetaphil eshte the best. rri larg cdo gje qe permban dye & parfume eshte edhe nje steroid cream kur te shkoj ne shtepi do lexoj emrin edhe ta them. me sa di une ekzema nuk kurohet por mund ta mbash nen kontroll edhe ka pas raste qe largohet vet varet nga immune system.
nga amerikanet kam degjuar qe oatmeal ndihmon.
I LOVE GOD
j&g
Mos ke qerpiket e kqi Sorkadhe?Nese po ateher veshtir se te ndihmojn barerat midicional.Duhet te drejtohesh tek mjeku popullor.Une njof nji shoqen e gruas sime qe ishte ne qamet ..tani esht mir pas shum vizitash ne disa klinika por pa sukses deri sa e rregulloj Naza gruja e Xhemes!
Duke patur parasysh se shume kremera vijne nga kina provoje njehere kompresa me caj kinez![]()
sbesoj se ke ekzema nese te eshte shfaqur kur ke ven kremin, meduket ka qen vec nje reaksion alergjik te aplikimit te kremit...mbaj mend bleva dhe un nje krem per syte, dhe pas 2 minutash mu duke sikur me djegu lekuren, dhe i lava syte menjehere sadoqe mbeten te kuq reth e rrotull per disa ore
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Krijoni Kontakt