Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 58
    Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Linda ne parim eshte sic tha Yes... ne praktike nuk eshte ndonje qamet dhe me ate deklaraten qe te thashe, ne princip ndahen rehat fare. Varet sa mashtrues eshte ai koplikasi dhe sa i disponueshem eshte te paguaje.
    Nuk po them se eshte gjeja me e lehte ne bote, po as e veshtire nuk eshte. Ti nuk e shikon qe me noterira po vjedhin e kane vjedhur toka, kane fallsifikuar firma e ku di une.

Gjithe keta koplikasit keshtu dolen?

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Linda ne parim eshte sic tha Yes... ne praktike nuk eshte ndonje qamet dhe me ate deklaraten qe te thashe, ne princip ndahen rehat fare. Varet sa mashtrues eshte ai koplikasi dhe sa i disponueshem eshte te paguaje.
    Nuk po them se eshte gjeja me e lehte ne bote, po as e veshtire nuk eshte. Ti nuk e shikon qe me noterira po vjedhin e kane vjedhur toka, kane fallsifikuar firma e ku di une.

edhe nqs. nje nga bashkeshortet nuk nuk eshte dakort me divorcin ai do te kryet ashtu keshtu.

si ne Angli e si ne Albani

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    edhe nqs. nje nga bashkeshortet nuk nuk eshte dakort me divorcin ai do te kryet ashtu keshtu.

si ne Angli e si ne Albani
    Kryhet kryhet... po ne varesi te pretendimeve mund te zgjase shume. Me vite edhe merr ato qe do ne fund... Ju andej nqs njeri nga bashkshortet thjesht NUK DO ta jape divorcin...nuk paraqitet a ku di une... e keni me 2 vjet kohe pritjeje apo jo?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Citim Postuar mė parė nga Linda-uk Lexo Postimin
    Kte i thashe dhe une, po ajo thote eshte Shqiperi dhe e di mire qe im shoq mund te beje ca te doje atje, siduket ai i ka mbush mendjen asaj qe mund te beje ca te doje ne fakt.
    Do me ndihmonte shume numri i tel te gjendjes civile te Koplikut, qe te mund te beja nje telefonate per siguri e te paralajmeroja ata aty.
    Sic ke pare edhe nga komentet e tjera nuk eshte pune e lehte te kryesh divorcim pa pranine e te dyja paleve.
    Por per te hequr merakun, ne vijim eshte informacioni per te kontaktuar Bashkine e Koplikut:

( http://www.kopliku.org/kontakto.html )
    BASHKIA KOPLIK, Tel:+35521122650, +35521122651

Kryetari Cell:+355682041548, e-mail: ramadanlikaj@kopliku.org

Sekretaria, e-mail: sekretaria@kopliku.org

Keshilli Bashkiak, e-mail: keshilli @kopliku.org

Ose besoj se do mund te jete e mundur te marresh informacion edhe nga Ambasada Shqipetare ketu ne UK:

EMBASSY OF THE REPUBLIC OF ALBANIA
    33 St. George’s Drive, London,
    SW1V 4DG, UK
    Tel:00442078288897;
    Fax: 00442078288869;
    E-mail: embassy.london@mfa.gov.al;
    www.albanianembassy.co.uk

i/e regjistruar Maska e francis-ak47
    Anėtarėsuar
    19-01-2011
    Postime
    70
    ti pike kurv angleze lol
    po nase ka qef aj shoku me u da tja japin divosin dan me e majt mezori aja
    leni djalin rehat i ka ba letrat e ka kry pun lol

Proud 2 b Albanian Maska e Linda-uk
    Anėtarėsuar
    10-08-2009
    Vendndodhja
    Angli
    Postime
    298
    Citim Postuar mė parė nga white_snake Lexo Postimin
    Sic ke pare edhe nga komentet e tjera nuk eshte pune e lehte te kryesh divorcim pa pranine e te dyja paleve.
    Por per te hequr merakun, ne vijim eshte informacioni per te kontaktuar Bashkine e Koplikut:

( http://www.kopliku.org/kontakto.html )
    BASHKIA KOPLIK, Tel:+35521122650, +35521122651

Kryetari Cell:+355682041548, e-mail: ramadanlikaj@kopliku.org

Sekretaria, e-mail: sekretaria@kopliku.org

Keshilli Bashkiak, e-mail: keshilli @kopliku.org

Ose besoj se do mund te jete e mundur te marresh informacion edhe nga Ambasada Shqipetare ketu ne UK:

EMBASSY OF THE REPUBLIC OF ALBANIA
    33 St. George’s Drive, London,
    SW1V 4DG, UK
    Tel:00442078288897;
    Fax: 00442078288869;
    E-mail: embassy.london@mfa.gov.al;
    www.albanianembassy.co.uk
    White Snake faleminderit shume per informacionet, une i googla po nuk munda te gjej gje, rrofsh
    U cant judge a book by its cover but you can tell its price

Anėtarėsuar
    10-08-2009
    Vendndodhja
    Angli
    Postime
    298
    Citim Postuar mė parė nga francis-ak47 Lexo Postimin
    ti pike kurv angleze lol
    po nase ka qef aj shoku me u da tja japin divosin dan me e majt mezori aja
    leni djalin rehat i ka ba letrat e ka kry pun lol
    ehh si shkojne kto pune, ti thu ... per anglezen e ajo thote tipik mashtrus shqiptar...

une po perpiqesha tja mbushja mendjen qe ne Shqiperi nuk behen gjerat ashtu sic i ka thene ai, cdo gje me leke... rremuje hesapi

Anėtarėsuar
    10-08-2009
    Vendndodhja
    Angli
    Postime
    298
    Kryhet kryhet... po ne varesi te pretendimeve mund te zgjase shume. Me vite edhe merr ato qe do ne fund... Ju andej nqs njeri nga bashkshortet thjesht NUK DO ta jape divorcin...nuk paraqitet a ku di une... e keni me 2 vjet kohe pritjeje apo jo?
    Pikerisht, ktu ne UK eshte 2 vjet.

Anėtarėsuar
    10-08-2009
    Vendndodhja
    Angli
    Postime
    298

Ku ta shikoj une se cfare bejne noteret? sja kam haberin fare per andej nga vendi ame, prandaj po ju pyes, e ne fakt mora shume pergjigje qe me ndihmuan shume.

i thashe ti dergoje nje email gjendjes civile duke cc ambasaden e fale white snake i mora te gjitha detajet qe me duheshin. Besoj pas kesaj sdo munden ta bejne ate qe ajo i druhesh. tani eshte ne dore te saj te beje ca te doje. Kaq ndihme me kerkoi mua ajo.

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga Linda-uk Lexo Postimin
    Pikerisht, ktu ne UK eshte 2 vjet.
    Ishalla nuk e hedh ai ne gjyq per mashtrim dhe favorizim emigracioni te paligjshem se ka per te patur me shume probleme ajo se ai, nese jane martuar per dokumenta vetem. Hajt per hajer i dalte

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •