Si nuk e paska gjetur kush ate nderrimorin e Caushit,qe nuk e dita une
Asnjeri nuk e pershendes![]()
Si nuk e paska gjetur kush ate nderrimorin e Caushit,qe nuk e dita une
Asnjeri nuk e pershendes![]()
Botimi i parė bėri jo pak bujė. Pas lėkundjeve tė tabuve nė lidhje me seksin, ishte hera e parė qė flitej pėr njė temė tė tillė. Tė konsideruara si fjalė tė ndyra, ato nuk mund tė dilnin nė dritė tė diellit. Ētė bėj i ngjaj tezes, ndryshe nga ime mė qė ėshtė shumė puritane, ajo ishte e lirė nė pėrdorimin e fjalėve, thotė ai.
Pati shumė qė e panė shtrembėr, sidomos mes seksit femėr. Ja ky!, thoshte ndonjėra duke mbledhur buzėt. Por profesori shkrimtar nuk e vrau mendjen fare pėr kėto reagime, sepse kishte edhe nga ato (sėrish femra), qė i thoshin: Tė lumtė profesor! Tė gjithė i mendojmė ato llafe, edhe pse nuk i themi.
Plot 6 vjet pas botimit tė parė, pėrmes shtėpisė botuese EDFA, shkrimtari ne fjale sjell pėr lexuesin variantin e rivėshtruar dhe tė pasuruar tė Fjalorit Erotik tė Gjuhės Shqipe. Njė libėrth i vogėl, me kapak gjysmė tė kuq, ku njoftohet se ėshtė njė botim Pėr moshėn mbi 18 vjeē, ndėrsa nė faqen e brendshme, autori nxiton tė tė bėjė me dije se kemi nė duar njė fjalor, por dhe tė tjera prapėsi po aq tė kripura (nė mos mė shumė).
Besoj dhash mjaft info...Nete, gjeje se Ti duhet ta gjesh, ke intuit te forte mi!
Po pres ta gjesh, dhe mos u anko per nderrimor mė...hahahaha![]()
Dhuro shumė...e prit pak!
AZEM G. LILI,
EMIL L. GAZI,
Kėrkohet pėrligjie...
Zgjidhja?...............
Legalizim ?
Pershendetje Z Agim![]()
I like it when you smile, but I love it when I'm the reason. :)
milf
Agimi i te vdekurve
duhej perkthim per kete....
![]()
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Krijoni Kontakt