Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 15
    Iliro-Thrakas Maska e Sturmgewehr
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Postime
    315

E verteta mbi fene ( dokumentar i shkurter ne gjuhen Shqipe)

Edhe pse kam pare dokumentare me te mira se ky, por po e postoj kete pershkak se eshte shqip se ne gjuhet e huaja ka plot dokumentare mbi kete ceshtje.

http://www.youtube.com/watch?v=Xl4LdgpblMs

http://www.youtube.com/watch?v=883KzQbeNfk

http://www.youtube.com/watch?v=IFkSbcQKukY
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Sturmgewehr : 06-01-2012 mė 17:54
    Mia San Mia

"Nė fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    Citim Postuar mė parė nga Sturmgewehr Lexo Postimin
    Edhe pse kam pare dokumentare me te mira se ky, por po e postoj kete pershkak se eshte shqip se ne gjuhet e huaja ka plot dokumentare mbi kete ceshtje.

http://www.youtube.com/watch?v=Xl4LdgpblMs

http://www.youtube.com/watch?v=883KzQbeNfk

http://www.youtube.com/watch?v=IFkSbcQKukY
    Sturmgewehr, ishin shumė qesharake kėto video tua qe postove! Edhe ma keq kur si shembull per tė mirė nė mos besim nė Zot, ti merr Enver Hoxhen dhe partinė!! Si more nuk merrni mend nga ajo kohė? A nuk e dini se ku e qoj Shqiperinė idologjia dhe konceptet e mohimit te Zotit dhe duke perjashtuar Zotin nga jeta e njeriut?
    Shembulli ma i miri lidhur me personin qe beson dhe personin qe nuk beson eshte shembulli i Nėnė Tereze, ajo vuajti dhe asnjeher nuk iu lejua qe ta vizitoj apo te kontaktoj me familjen e sajė, e kjo pikerisht nga Eneveri qe kishte perjashtuar Zotin. Si veproj ajo qe beson ndaj atij qe nuk besoj dhe qe realisht pėsoj dhe iu mohua e drejta ta shoh familjen e vet pikerisht nga kjo ideologji dhe ky person? Nėnė Tereze pasi vdiq Enveri, kjo shkoj te varri i tij dhe asnjeher nuk e denoj, perkunder, ajo te varri i tij e vendosi nje lule ne shenj nderimi dhe falje. Kjo eshte forca e besimit dhe e verteteta e besimit ne Zot, qe realisht godet te gjitha ideologjite tjera = Dashuri ne veper.

Per ndryshe se cka sjelli mosbesimi dhe ideologjia qe perdore ti ne ato video, mos u merakos se ka video mjaft qe deshmojne se ajo ideologji eshte tmerri dhe historia qe kurre nuk do te harrohet.

Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.

Iliro-Thrakas Maska e Sturmgewehr
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Postime
    315
    Per ty cdo gje eshte qesharake, e vetmja gje qe nuk eshte qesharake edhe shume serioze eshte Gjarpri qe flet edhe njerzit qe jetojne nga 900 vjet, ndertojne anije ne moshen 600 Vjecare edhe marin 5 Milion specie brenda.

Si do qe te jete e lexova komentin tend, videot nuk i shikova dot se s'kam kohe; por nese kam kohe do ti shikoj, te jap fjalen.

Faleminderit per kontributin tend.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Scion : 06-01-2012 mė 20:15
    Mia San Mia

i/e regjistruar Maska e SatanMyMasterSS
    Anėtarėsuar
    02-10-2011
    Vendndodhja
    Hell
    Postime
    217
    Citim Postuar mė parė nga toni77_toni Lexo Postimin
    Shembulli ma i miri lidhur me personin qe beson dhe personin qe nuk beson eshte shembulli i Nėnė Tereze, ajo vuajti dhe asnjeher nuk iu lejua qe ta vizitoj apo te kontaktoj me familjen e sajė, e kjo pikerisht nga Eneveri qe kishte perjashtuar Zotin. Si veproj ajo qe beson ndaj atij qe nuk besoj dhe qe realisht pėsoj dhe iu mohua e drejta ta shoh familjen e vet pikerisht nga kjo ideologji dhe ky person? Nėnė Tereze pasi vdiq Enveri, kjo shkoj te varri i tij dhe asnjeher nuk e denoj, perkunder, ajo te varri i tij e vendosi nje lule ne shenj nderimi dhe falje. Kjo eshte forca e besimit dhe e verteteta e besimit ne Zot, qe realisht godet te gjitha ideologjite tjera = Dashuri ne veper.

Per ndryshe se cka sjelli mosbesimi dhe ideologjia qe perdore ti ne ato video, mos u merakos se ka video mjaft qe deshmojne se ajo ideologji eshte tmerri dhe historia qe kurre nuk do te harrohet.
    Me vie keq por Nena Tereze nuk eshte interesuar shume per popullin shqiptar tash mos te hyjm ne te berat e saj per Shqiptaret pra te lutem mos hy ne ate drejtim. Poqese flet per veprat e saj ne aspektin krishter atehere eshte shume veper e madhe por per komb eshte shume shume larg ne kete ceshtje me fal.
    Mosbesimi sjell me shume paqe dhe dashuri ne bote sepse Zoti im eshte me i mire se i yti na ka sjellur po na sjell dhe do na sjell me shume luftera ne kete bote.
    E rruan shume Xhaxhi per lulet e Nenes Tereze por mos hy ne ate drejtim se Nena Tereze nuk eshte Zot te fal mekatet e dikujt dhe pastaj shenjtimi i saj eshte dicka si lloj kulti sepse nuk mund te adhurohet ne njeri i rendomt pastaj te quhet dicka si e shenjte, mund te merret sikur nje model por per ta bere dicka me JASHTE NJERZORES atehere vetem Vatikani e ben kete sikur qe po bejne dhe muslimanet tash me keta Xhihadistat.
    Religion is hate,
    Religion is fear,
    Religion is whore

Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    Citim Postuar mė parė nga SatanMyMasterSS Lexo Postimin
    Me vie keq por Nena Tereze nuk eshte interesuar shume per popullin shqiptar tash mos te hyjm ne te berat e saj per Shqiptaret pra te lutem mos hy ne ate drejtim. Poqese flet per veprat e saj ne aspektin krishter atehere eshte shume veper e madhe por per komb eshte shume shume larg ne kete ceshtje me fal.
    Mosbesimi sjell me shume paqe dhe dashuri ne bote sepse Zoti im eshte me i mire se i yti na ka sjellur po na sjell dhe do na sjell me shume luftera ne kete bote.
    E rruan shume Xhaxhi per lulet e Nenes Tereze por mos hy ne ate drejtim se Nena Tereze nuk eshte Zot te fal mekatet e dikujt dhe pastaj shenjtimi i saj eshte dicka si lloj kulti sepse nuk mund te adhurohet ne njeri i rendomt pastaj te quhet dicka si e shenjte, mund te merret sikur nje model por per ta bere dicka me JASHTE NJERZORES atehere vetem Vatikani e ben kete sikur qe po bejne dhe muslimanet tash me keta Xhihadistat.
    Me vjen keq sepse jam i vetdijshem se ne kete forum nuk me takon te shkruaj, ama duke u nisur nga fakti se me shumė antar te ketij komuniteti nihemi tash sa vite dhe edhe pse nuk jemi pajtuar, asnjeher nuk kena krijuar armiqesi. Per at asrye edhe kam komentue disaher por gjithnje pa thene dicka qe ofendon apo lendon dikėnd.

Me ty nuk shoh shumė motin shkrimi as debatimi, them keshtu per faktin se ti nuk je nje ateist, ti je nje islamist i dezertuar - i zhgenjyer nė islam dhe tash, ne emer te ateizmit je duke u fshehur me qellim per tė fye krishterimin duke mos kursye as Nėnen Tereze - shqiptare dhe nobiliste.

Askush nuk thotė as nuk tha se "Nėna Tereze ėshtė Zot", as nuk u tha se ėshtė Shenjt sepse nuk ėshtė, ndoshta do te jet, por njeher per njeher nuk eshte, por, unė dhash nje shembull per tė mirė, Nėnė Tereza nuk njek shembullin tend, as nuk e njeki shembullin e atyre qe vrane dhe perndjeken, por ajo njeku shembullin dhe frymezimin e Jezusit por edhe si njė bij e mirė e Kombit, shkoj te varri i Enver Hoxhes dhe vendosi lule, ky veprim ka simboliken e mirė, ka vlera. Per ty JO sepse nuk e kupton ndoshta se cka eshte vlera, per ata qe dinė tė vlersojnė mirė PO.

klm dhe me ty ne kete nenforum e perfundova.

Anėtarėsuar
    02-10-2011
    Vendndodhja
    Hell
    Postime
    217
    Me vjen keq sepse jam i vetdijshem se ne kete forum nuk me takon te shkruaj, ama duke u nisur nga fakti se me shumė antar te ketij komuniteti nihemi tash sa vite dhe edhe pse nuk jemi pajtuar, asnjeher nuk kena krijuar armiqesi. Per at asrye edhe kam komentue disaher por gjithnje pa thene dicka qe ofendon apo lendon dikėnd.

Me ty nuk shoh shumė motin shkrimi as debatimi, them keshtu per faktin se ti nuk je nje ateist, ti je nje islamist i dezertuar - i zhgenjyer nė islam dhe tash, ne emer te ateizmit je duke u fshehur me qellim per tė fye krishterimin duke mos kursye as Nėnen Tereze - shqiptare dhe nobiliste.
    Me vie keq qe kur ste pershtatet sulmon ne dicka qe nuk ka te bej me realitetin kete e kam spikatur tek ti se paku nuk debaton ne dicka me vlere por menjehere me fut tek muslimanet haha.
    Une per veti me shume kam antipati per muslimanet arab poashtu edhe keta ketu tek ne qe jane WANNABEMUSLIM sepse une kam shetitur keto vende ku keta jetojn ne 6 vitet e fundit dhe keshtu qe sme nevojitet mendimi i dikujt per ta sepse i kam perjetuar vet keta si ne pune poashtu edhe ne jeten e perditshme.
    Me vie keq por e more Gonxhe Bojaxhiun si shembull qe ajo nuk ka vend ketu poqese flet per vepra kombetare sepse kurre se ka ngritur zerin per shqiptaret asnjehere te vetme poashtu nuk eshte deklaruar se eshte shqiptare ose ka prejardhje shqiptare dhe me te thene te drejten shumica e njerzve krishter qe i kam shoke kane menduar se eshte nga India dhe kur u kam thene se eshte shqiptare jane cuditur dhe ne fillim sme kane besuar derisa kane GLOGLUAR sepse tash ky eshte mjet shume i mire per te vertetuar gjerat.
    Nuk kam nevoj me fyer krishterizmin sepse shiko perreth se cka kane bere, bejne dhe do bejne, pra ska nevoj per fjale sepse duken veprat. Nuk ke nevoje te thuash se shqiptaret kane deshire PARE TE SHPEJTA sepse shiko perreth, qeverite e korruptuar, dilera te droges, prostitucionit, trafikim ne njerez etj pra kete ne nuk mund ta marrim sikur po na sulmojn por kjo eshte e verteta e hidhur se ne i kemi keto tipare dhe tash kjo smund te na dhemb e smund te dhemb as ty kur flitet e verteta; njeriu i drejt e pranon te keqen dhe te miren dhe thote te drejten edhe kur behet fjale per me te dashurit e tij.
    Me vie keq se shenjterimi i njerzve dhe vdekja e nje njeriu per te lare mekatet e tjerve eshte KULT i pastert poashtu sikur qe Muhamedi na ishte profet por qe kishte epshin seksual te pakontrolluar dhe nuk dinte shkrim e lexim por interpretonte Kuranin.
    Nenen Tereze nuk jam duke e fyer por jam duke thene jam krenar qe ka qene shqiptare por ne aspektin kombetar nuk kam cka te them pos qe ka pasur prejardhjen shqiptare dhe nuk eshte ndier asnjehere shqiptare.
    Tash edhe pak do nderrojm historine dhe do te themi se Perandoria Osmane na ka cliruar dhe jo pushtuar, nga paganizmi jemi bere te krishter me vullnet, nga krishterizmi ne musliman poashtu ne baza vullnetare pra ska pasur asnje lloj dhune ne kete rrjedh.
    Me vie keq por e verteta eshte e vertete sa do e hidhur te jete.
    Religion is hate,
    Religion is fear,
    Religion is whore

Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    Me vie keq por e more Gonxhe Bojaxhiun si shembull qe ajo nuk ka vend ketu poqese flet per vepra kombetare sepse kurre se ka ngritur zerin per shqiptaret asnjehere te vetme poashtu nuk eshte deklaruar se eshte shqiptare ose ka prejardhje shqiptare dhe me te thene te drejten shumica e njerzve krishter qe i kam shoke kane menduar se eshte nga India dhe kur u kam thene se eshte shqiptare jane cuditur dhe ne fillim sme kane besuar derisa kane GLOGLUAR sepse tash ky eshte mjet shume i mire per te vertetuar gjerat.
    .

Oslo, 10 dhjetor 1979, me rastin e marjes sė ēmimit Nobel pėr Paqen. Nėnė Tereza:

Thėnje ne gjuhen shqipe:

"Atdheu im ėshtė Shqipėria. Unė gjithmon e kam nė zemėr popullin tem shqiptar dhe luti Zotin qė paqa dhe dashnija e tij tė jetė nė zemrat tona nė ēdo familje".

Thėnje ne gjuhen angleze:
    "Me gjak jam shqiptare; me nėnshtetėsi, indiane. Pėrsa i pėrket besimit, jam murgeshė katolike. Sipas thirrjes, i pėrkas botės. Por zemra ime i pėrket plotėsisht Zemrės sė Krishtit".

Kjo ishte vetem si deshmi se ti po flet fjalė kote dhe ik tash se nuk ja vlenė tė debatoj dikush mety, je nje islamist i deshtuar - i dezertuar dhe krejt cka flet nxerr nga zemra gjera te pa verteta, tė ngarkuara me urrejtje ndaj krishterimit dhe fjalė boshe.

Klm, e perfunduam bashk ne kete nenforum. Mos fol gjera te pa verteta mė.

Anėtarėsuar
    02-10-2011
    Vendndodhja
    Hell
    Postime
    217
    Oslo, 10 dhjetor 1979, me rastin e marjes sė ēmimit Nobel pėr Paqen. Nėnė Tereza:

Thėnje ne gjuhen shqipe:

"Atdheu im ėshtė Shqipėria. Unė gjithmon e kam nė zemėr popullin tem shqiptar dhe luti Zotin qė paqa dhe dashnija e tij tė jetė nė zemrat tona nė ēdo familje".

Thėnje ne gjuhen angleze:
    "Me gjak jam shqiptare; me nėnshtetėsi, indiane. Pėrsa i pėrket besimit, jam murgeshė katolike. Sipas thirrjes, i pėrkas botės. Por zemra ime i pėrket plotėsisht Zemrės sė Krishtit".

Kjo ishte vetem si deshmi se ti po flet fjalė kote dhe ik tash se nuk ja vlenė tė debatoj dikush mety, je nje islamist i deshtuar - i dezertuar dhe krejt cka flet nxerr nga zemra gjera te pa verteta, tė ngarkuara me urrejtje ndaj krishterimit dhe fjalė boshe.

Klm, e perfunduam bashk ne kete nenforum. Mos fol gjera te pa verteta mė.
    Shume mire qe ne '79 e paska permendur njehere Shqiperin dhe zemra nuk qenka e Shqiperise por i perket Krishtit tash ti me trego se cili eshte me atdhetar ai qe ia fal zemren kombit apo Bud'hes, Moses, Jesus apo Allahut?
    Me mire te kuptosh te verteten se ende te rendish pas nje kulti si ti, me vie keq por nuk marri gjerat KALLEP dhe nuk besoj ne nje njeri qe eshte djal i Zotit dhe qe bie ndesh me ate se kush eshte Zoti, vet Zoti apo Krishti djali i Zotit?
    Poqese Krishti ka lindur ne Izrael dhe sikur Kisha te jete dicka qe Krishti e ka formuar atehere cka ka te beje Vatikani me Jerusalemin apo ishte shkaku qe perseri bota e bardh te sundoj kete religjion dhe ne emer te cilit ka bere masakrat me te medhaja qe njeh historia edhe pse jane munduar te shlyejn ato nga historia sikur qe ja kane shlyer historine vendeve nordike.
    Me vie keq e verteta te dhemb por perseri eshte e vertete.
    Religion is hate,
    Religion is fear,
    Religion is whore

Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    Me vie keq por e more Gonxhe Bojaxhiun si shembull qe ajo nuk ka vend ketu poqese flet per vepra kombetare sepse kurre se ka ngritur zerin per shqiptaret asnjehere te vetme poashtu nuk eshte deklaruar se eshte shqiptare .
    Shume mire qe ne '79 e paska permendur njehere Shqiperin .
    E rendesishme eshte se ty te doli e pa vertetė ajo qe the. Tjerat krejt cka thua jane te pa vlerė. Mua me vjen turp nese dikush me zen duke rrejtur. Per njeriun mjafton kjo = te flet te pa verteten.

Anėtarėsuar
    02-10-2011
    Vendndodhja
    Hell
    Postime
    217
    Une jam krenar qe ka qene nga kombi yne dhe kete se mohoj dot por per ta zbutur pak ty mendjen lexo edhe ca me shume dhe shikoje se sa radikale ka qene kur ka qene ne pikpyetje besimi fetar.

She has also been criticized for her view on suffering. She felt that suffering would bring people closer to Jesus. Sanal Edamaruku, President of Rationalist International, criticised the failure to give painkillers, writing that in her Homes for the Dying, one could "hear the screams of people having maggots tweezered from their open wounds without pain relief. On principle, strong painkillers are even in hard cases not given. According to Mother Teresa's philosophy, it is 'the most beautiful gift for a person that he can participate in the sufferings of Christ'
    Religion is hate,
    Religion is fear,
    Religion is whore

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •