nuk e kam pire kurre e eren nuk mund tia nigjoj kur me vijne femijet nga shpijat e gjermoneve ia marr rrobat bashke me ta dhe direkt me i lare
Po
Jo
E kam len tashme
Rastesisht ne shoqeri
nuk e kam pire kurre e eren nuk mund tia nigjoj kur me vijne femijet nga shpijat e gjermoneve ia marr rrobat bashke me ta dhe direkt me i lare
Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi
Kohen e fundit nga nje here me shoqeri e dhezi nje ose argile me vellaun.![]()
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
Tani ne vend qe te marresh nje cigare dhe ta pishe , e zevendeson me shkuarjen ne frigorifer duke mbush ate boshllek qe te lene mos pirja e cigares .
Nqs arrin ta frenosh kete ves te ri nuk merr ne peshe .
Mu kujtua nje humor nga fadil hasa
Jo vetem qe nuk arrita te le duhanin , por nuk rri dot pa karamelet dhe dy dhemb te heqme![]()
Jeto sot se neser nuk i dihet
u be plot nje vit e gjysem qe e kam lene. tani ndonje tek tuk edhe e ndezim, me ndonje birre keshtu per qef, po dhe ate qe ndez se fus brenda jo! hehe
Without deviation from the norm, progress is not possible
Bravo endless komplimet per lenjen e duhanit .
Une jam perpjekur ta le , si gjithmon them cigarja e fundit dhe se prek me paketen me dore
Cigarja me teper kthehet ne nje ves sesa e ka te nevojshme trupi .
Si puna e forumit po te ra pc ne dore do loggesh xD
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Izadora : 16-06-2012 mė 06:10
Jeto sot se neser nuk i dihet
vallai ashtu eshte, te duket sikur jeta jote s;ka kuptim pa te rreth e perqark, se nga qe je mesuar na qe ka qene prezent gjithe andej per vite te tera kodoshi!po nje ta ndare mendjen per te lene, muaj pare do jete i veshtire, pastaj ke per tu bind sa e lehte qe eshte i gjithe rituali! dhe ke per ti then dhe vetes, booo sa e thjeshte qe paska qene dreqi! te rekomandoj sa me sh fruta izi, kur te vine per ta ndez ndonje, sidomos portokallin
![]()
Without deviation from the norm, progress is not possible
Un bera 1 muaj qe e kam lene duhanin, pas 10 vjetesh pierje intensive, qe ne moshen 14 vjecare..
Per te gjith duhanpirsit po bashkangjis nje foto..
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Krijoni Kontakt