Italia gjithmone me ka pelqyer dhe ishte enderra ime te ikja dhe te jetoja ne ate vend te kulturuar dhe i lire...kur gjuha e sajk me bente aq shume per vete...ku emri i saj sa here qe degjohej tingellonte ne nje menyre te cuditshme...kur kam ardhur ketu jam zhgenjyer..me sakte ne FIRENZE..asgje nuk shkon ok...korrupsion i madh,dhe jo i drejte ne gjithcka..njerezit me pelqejne jane shume te dashur..si qytet mos te flas me shume..shume i bukur dhe kulturor..ndihem si ne vendin tim..por shetiti italian nuk me pelqen..kam menduar te largohem nga italia sa me shpejt..sepse ndihem i zhgenjyer per fat te keq....
Nje vend shume i bukur me vlera te jashtezakonshme kulturore dhe femra shume te mira![]()
Per turizem Italia eshte parajse mbi dhe.Kurse per te punuar dhe fituar atje nuk do te deshiroja.
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
ka vende edhe me te bukura se italia Alem !!!!!
Pa tjeter Fashion Girl,po ne Afrike do te doja vetem te kaloj pushime dhe jo me shume.(te pershendes)
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
Italia s'bohet mo,po maron.Po ce do se ai popull bastard me pelqen,me terheq shume![]()
Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre
Per Italianet qe un njof ketu mund te theme se jane kafshe ne kuptimin e plote te fjales.
Cifutet e amerikes i njoften italianet qe punojne me shume nga kafsha, dhe ju afruan atyre bisneset e ndertimit, sepse ata e shfryzojne njeri tjetrin ne kulem.
Mashtruesa e te pabes me njeri tjetrin.
Hane e pine bashke, dhe sa kethejne shpinen mundohen ta poshterojne njeri tjetrin.
Un njof shume italian ketu, me kane rastisur dhe nja dy tre kokra burra te mire, por keta jane nga jugu.
Si race jane plera te pamoralshem si burrat dhe grat e tyre qe vdesin per burrat bjonder.
Kur u thot qe jame albanian ateher te thone o qenkemi patrioter.
Ndryshuar për herë të fundit nga Mr Zeid : 01-07-2011 më 15:30
Krijoni Kontakt