A duhet të formohet një Ministri për Veriun?
A duhet të formohet një Ministri për Veriun?
BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE
Jo. Kemi(formalisht) Ministrine e Mbrojtjes.. dhe ate te puneve te Mbrendshme te cilat mbulojne(do duhej) edhe veriun e Kosoves.A duhet të formohet një Ministri për Veriun?
Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!
Pse do te duhej te formojme ministri per veriun? Kemi munges njerezish? Munges zyresh? Te gjitha kapacitetet (kushtet) qe do t'i kishte ajo ministri, tani i posedon qeveria, dhe do te ishte vetem edhe nje ngarkese buxhetore te cilen do ta paguante vete qytetari i Kosoves. Kjo eshte vetem edhe nje arsyetim me shume per te mbuluar deshtimin e qeverise mbi marrjen nen kontroll te veriut. Apo ndoshta ky eshte tentim nga individ te ndryshem per te marr poste te rendesishme ne ate ministri qe do te formohej, pse jo, kjo mund te jete edhe nje formule e re per ndarje postesh PDK-AKR, pasi sic duket Pacolli nuk eshte ngopur se kerkuari ministri, dhe thacit po i mbesin gjithnje e me pak![]()
Nuk ka nevoj te kemi ende ministri kemi mjaft ,mirpo do ishte mir qe ministrin e punve te mbrendshme dhe ate te fsk si dhe disa ministri tjera ti dergojm ne veri dhe atje te mbahen edhe mbledhjet e qeveris ,dhe te njoftohen per gjendjen ne Mitrovic e jo te rrin ne Prishtin dhe ti degjojn thashethamet per gjendjen ne veri
Po te kisha mundesi une Mitrovicen do te beja Kryeqytetin e dyt te Kosoves,ku do te mbaheshin shumica e mbledhjeve parlamentare dhe te qeveris ,sepse ne prishtin shum po na shesin trimni dhe me kete do ta shihnim se a do kishin guxim te shkonin atje te vendi
Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”
JO! Me duket idiotsi..
-.-
https://www.behance.net/robberysk1100
Jo.
Nese, atehere me mire nje Ministri per Bashkim Kombetar.
Sepse ajo pjese e veriut eshte e humbur 1999. Mund te fitohet vetem me lufte.
Po qfar hamam ministri ej,se keta qe i kemi e banen namin veq edhe nje po na duhet,pse ne jug po mendoni qe eshte me mire se ne veri a gabim e keni.
shkoni ne graqanic e shiqoni serbin ne miniatur,une mendoi qe duhet te formoim ushtrin e vertet dhe te ja mesyjm veriut kjo e zgjedh problemin se ministri kemi me shume se amerika qe ka po nuk po ua shohim hajrin kurgja
Në fakt për veriun nuk duhet krijuar një Ministri por një grup i mirë komandosh.![]()
Krijoni Kontakt