Të shprehemi lirshëm dhe ta themi atë që na e ndien zemra.
Të shprehemi lirshëm dhe ta themi atë që na e ndien zemra.
Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 07-12-2011 më 18:54
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Shume e dua......
Edhe pse ne shume ane jemi cope-cope!![]()
https://www.behance.net/robberysk1100
Nacionalizmi eshte streha e fundit e maskarejve" Kjo mu kujtua nga i madhi Nietzsche.
Deklaroj se dua token ne teresi dhe jo copa te saj.
ktu flitet per Shqiperine si natyre vend , nese po shum e dua me pelqen me duket si nje princeshe e keqtrajtuar ... kur vjen puna te njerezit ne pergjithesi kam rezerva .. ata e kane keqtrajtuar ate vend /...
Shqipetaret historikishte nuk kane qene nacionaliste ,pore jemi mesuare te behemi nacionaliste nga fara e keqe sllave e greke . Te jeshe nacionaliste nuk don te thote se je maskarenje ,pore nacionalizmi sa per sy e faqe te bene maskarenje .
E dua Shqiperine pa mase ,dhe njekohesishte i lutem Zotit ,qe shqipetaret ne pergjithesi te behen te vetedijshem qe si shijohet atedheu, dhe sa vlere ka atedheu .
Ndryshuar për herë të fundit nga TetovaMas : 07-12-2011 më 20:55
S'po e kuptoj pyetjen!
Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!
njeriu do veten e vet nuk do vendin e vet. nuk duhet nje vend qe nuk te jep.
Votova: as po as jo!
Nuk mund te them qe mbi te gjitha dua Shqiperine, e as qe nuk e dua.
E dua sepse eshte vendi im, aty ku kam kaluar femijerine e shume shume momente te bukura, por nuk eshte aq e perkryer sa te them qe e dua mbi gjithcka!
La vita non si spiega, si VIVE!
Jam ne nje mendje me Kleadon.
E dua Shqiperine sepse eshte vendi im ku kam lindur dhe rritur por nuk mund te then qe e dua mbi gjithcka.
Une nuk e dua.
Cfar ka per tu dashur Shqiperia ?
Une dua ate vend qe me siguron punen, lirine, familjen. Shqipria nuk i ka keto cilesi
Revolution 1848
Krijoni Kontakt