Close
Faqja 2 prej 15 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 142
    Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    2083 bros...2083!

Nuk e kuptoj pse qenka kaq trondites ky vendimi. Ketu duke u nisur nga mazllema e deri ne supermoderatore u corren duke thirrur se ky ishte nje vrases psikopat e ku di une.
    Tani qe i jepet te drejte kesaj teorise qe ky ishte "f***ed in the head", filluat te ankoheni per te kunderten?

Tani gjykata do e kete pak problem te verteteoje "fajesine" mendoj une... sepse ky eshte i papergjegjshem... nuk e dallon dot te drejten nga e gabuara... ehhh.
    Une per vete e simpatizoj Breivik, sepse ndryshe nga shumica qe thjesht derdellin, ky kishte topa te mjaftueshem edhe per veprime konkrete.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Ne Mesfush!!
    Postime
    387
    Nese osht psikopat dhe i luajtur mendesh ky tip, ateher si mundi ta shkruaj manifestin e tij per kete rast edhe ato ne menyr shum intelektuale amo raciste??

tani tjetra, shum mire e ka dhene arsyen e tij se pse e ka ba kete veprim duke than se ka qen veprim i nevojshem, qe d.m.th ky shum mire e ka logjiku kete veprim dhe e ka praktiku sipas planit.. une nuk edi se qysh duhet me qen njeriu i vetedijshem ndryshe.....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Nuk shkruaj dot shume se jam me celular por pervec se pergezoj f-i per ate qe shkruajti dua te them se me neverisin keta moralistet dhe po prenotohem per me vone.

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    2083 bros...2083!

Nuk e kuptoj pse qenka kaq trondites ky vendimi. Ketu duke u nisur nga mazllema e deri ne supermoderatore u corren duke thirrur se ky ishte nje vrases psikopat e ku di une.
    Tani qe i jepet te drejte kesaj teorise qe ky ishte "f***ed in the head", filluat te ankoheni per te kunderten?

Tani gjykata do e kete pak problem te verteteoje "fajesine" mendoj une... sepse ky eshte i papergjegjshem... nuk e dallon dot te drejten nga e gabuara... ehhh.
    Une per vete e simpatizoj Breivik, sepse ndryshe nga shumica qe thjesht derdellin, ky kishte topa te mjaftueshem edhe per veprime konkrete.
    Shikoni kete psikopatin me siper!
    Simpatizoj Breivikun thote. Uroj mos ti ndodhi ndonje familjari tendin ajo qe i ndodhi 70 personave se atehere vertete qe do kesh arsye me te madhe per ta adhuruar Breivikun.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga gatusso Lexo Postimin
    Nese osht psikopat dhe i luajtur mendesh ky tip, ateher si mundi ta shkruaj manifestin e tij per kete rast edhe ato ne menyr shum intelektuale amo raciste??
    As une nuk jam i mendimit qe eshte psikopat jo. Thjesht nje njeri me ide ekstreme dhe me vullnetin e nevojshem per ti cuar deri ne fund.

Postimi im ka te beje me shume me ata qe na serviren idete personale, sikur te ishin "common sense", perpara disa kohesh. E quajten nga psikopat e te papergjegjshem e deri ne njeri me fobi.
    Tani mos te vijne te ankohen. Ketu e kisha fjalen une. Genau? lol

Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Shikoni kete psikopatin me siper!
    angmokio... ti dhe gjithe gabelet arabe te tjere ne kete forum jeni nje kancer. Plehra dhe funderrina te shoqerise. Te pabese si gjarperinj. Ju nuk njihni as komb, nacionalitet e race, po jeni thjesht kerpudha te muhametit qe mbini aty ku mund te ushqeheni ne lageshtine e injorances.
    Keshtu frikerave tuaja te ushqyera nga ajo perralla idioteske e quajtur religjon, mundoheni t'ia vishni nje nicku ne forum. Sot psikopati jam une... neser nje tjeter...
    Po ata qe kerkojne gjak jeni ju...

Ky Breivik ishte nje reaksion spontan dhe i natyrshem ndaj fenomenit "Alllaaaaaa BUUUUUUUUUMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!"
    Kunderpergjigjja natyrore e fenomenit xhihad.... eshte tendence e natyres te barazoje.

Ore ju s'keni cfare te beni se mbeti duke jua leruar tokat amerika, keshtu i vetmi vend ku mund te qurraviteni eshte interneti edhe brenda nje xhamije... vazhdo te qurravitesh o gabel... vazhdo te ofendosh... nuk pritet gje tjeter nga ju.

Po dita e madhe po vjen... lol...

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    "të renda, por të nevojshme" - ky qenka skizofrenik dhe paranoid

Cjane keto ligje koti qe s'denojne njerez me te meta mendore, pse eshte nje i semure nga psiqika u shuan nga jeta shume te tjere. Norway duhet te ndryshoj ligjet, eshte s'eshte me kartele psikiatre ky ska rendesi, duhet te denohet me vdekje.

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    C'ndryshim ka sikur ky te mbyllet ne nje burg apo psikiatri? Serish do te jete i izoluar e nuk do te kete mundesi te beje me keq. Ky eshte thelbi i gjithe gjykimit. Nuk besoj se nje gjykate e nje vendi si Norvegjia do ta lere te bredhe serish i lire neper rruget e Oslos apo cdo qyteti tjeter, duke e ditur qe ai eshte nje rrezik potencial.

Pra, ne burg apo ne psikiatri, ai do vuaje nje denim, nuk do te lejohet me te beje keq njerezve dhe vendit te tij.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    A look through Mr Breivik's 1,500-page 2083: A European Declaration of Independence, which he published under the pseudonym "Andrew Berwick", shows that he had a strange obsession with the Balkans. A word search for “Kosovo” comes up with 143 matches, “Serb” yields 341 matches, “Bosnia” 343 and “Albania” 208....
    Mr Breivik also has harsh words for Albanians. Their families, he says, "procreate at large scales [sic] trying to conquer territories demographically and later through bloodshed.” Although Albanians are among the most secular Muslims in the world, and fanatically pro-American at that, Mr Breivik chooses to highlight alleged links to al-Qaeda.
    In the coming "war" that Mr Breivik foresees, he discusses the deportation of Muslims from Europe and appears to endorse the physical annihilation of any Albanians and Bosniaks that resist.
    As Europe is cleansed of Muslims, Albania is designated by Mr Breivik as the official “transit zone for the Balkans”. After that, the local map is to be completely redrawn. Once all Muslims have been deported from Europe, Kosovo will be “reunified with Serbia once again.”
    The Economist

Breivik's Balkan obsession
    Jul 25th 2011, 15:24 by T.J.

Zoterine nuk mund te mos e nxirrnin person me te meta mendore. Perndryshe, do ishin te detyruar te justifikojne ideologjine qe eshte mbjelle ne kokat e pjeses me premtuese te shoqerise se tyre. Ky person, thjesht zbuloi ate qe ajo shoeqei mendon, por nuk e thote dot me fjale.
    Ndryshuar për herë të fundit nga javan : 01-12-2011 më 09:14

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Po te ishte MUSLIMAN me status ky do ta nxerrnin shume te shendosh menderish emocionalisht vetem qe te njollosej imazhi islam.

Pse kur nje terrorist i fese tjeter kur ben vepra qdohere komuniteti katolik mundohet ta nxjerr ate duke e mbrojtur qe ka qen i semur dhe e ka shtyr diqka qe ka bere ate veper..

Shtrohet pyetja, qfar po i shtyn popullin islam qe te marrin aksione vetvrasese !!!

Faqja 2 prej 15 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •