Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 13
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-11-2009
    Postime
    66

Question Më duhet ndihmë për adresën e e-mail

e kom qel ni msn te re edhe i kom transferu po thuaje qe asnjove nuk ju ka shku me pranu kejt njo 2 wetaw mdoket a ka naj menyr qyush mja bo se mpelqen qajo add pom dhimet me prish flm per mirkuptim

.................... Maska e iktuus
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Meso te shkruash shqip
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anëtarësuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    ^^^duhet te perdori google tranlsate

Citim Postuar më parë nga spike Lexo Postimin
    e kom qel ni msn te re edhe i kom transferu po thuaje qe asnjove nuk ju ka shku me pranu kejt njo 2 wetaw mdoket a ka naj menyr qyush mja bo se mpelqen qajo add pom dhimet me prish flm per mirkuptim

Shume e pakuptueshme kjo. Nese e kuptova mire nuk e ke nje person ne msn qe do doje ta kishe?? Duhet ti besh kerkese me adresen e saj ne msn....

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anëtarësuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    ^^jo sbon cayshy. du mi mor e miy thani dhe me e transeruy, tek ky i dyta. 2 wetaw mdoket, dyhet tkat mja bo ndryshe

Citim Postuar më parë nga spike Lexo Postimin
    E perkthyer fjale per fjale: kam celur nje msn te re dhe i kam trasferuar (besoj behet fjale per adresat e e-maileve), pothuajse qe asnjerit nuk i ka vajt kerkesa per ta pranuar, pervec nja dy vetave. A ka ndonje menyre si tja bej meqe me pelqen ajo dhe me dhimbset me prish. \Tani kjo ajo qe i pelqen se di a ke fjalen per ndonje vajze te ciles nuk i ka vajt kerkesa apo per msn e ri

La vita non si spiega, si VIVE!

Citim Postuar më parë nga iktuus Lexo Postimin
    Meso te shkruash shqip
    Kush po flet per gjuhen Shqipe ! Meso ti te shkruash firmen tende pastaj eja dhe korigjo te tjeret.

Dashuria, miqesia,respekti nuk formojne lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

Korigjo pak keto germat more Besnik se nuk i thuhet mikut ik

ps Mos harro ti vesh pikat mbi E
    Revolution 1848

Citim Postuar më parë nga davidd Lexo Postimin
    ^^jo sbon cayshy. du mi mor e miy thani dhe me e transeruy, tek ky i dyta. 2 wetaw mdoket, dyhet tkat mja bo ndryshe
    haha pse e tallni djalin aman
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-11-2009
    Postime
    66
    le se sen spo dishit boll mir pju kallxoj e kom qel ni imell ( email ) te re edhe at person te cilin e kam regjistruar nuk i ka shku atje sja ka qit qe i ka ardh me pranu dmth vetem un e kam regjsitruar ndersa personit te cilit ja kam bere add contact nuk i ka ardhur me bo aceppt sdi ma kjart qysh me tregu : )

pse si thu personit tjeter te te bej add ta pranosh ti?
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •