Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 42

Tema: Aria & Pasta

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Sa per te qesh me erdhi kur pyeti nje kolege,"Mos eshte gje feste fetare 5 Maji? Lol, Habitem qe se dine se ketu ka dhe shume latine.
    Lol...kjo varet edhe nga marredheniet qe ke me fqinjin. Une psh, ruaj marredhenie te fqinjesise se mire me Meksiken, si me te afertin qe kam,keshtu qe festoj bashke me ta.
    Where does a thought go when it's forgotten?

Administratore Maska e Fiori
    Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Edhe ketu tek une me sa vura re te gjithe e duan shume daten 5 Maj. Plus degjova qe ne Shqiperi festonim diten e punetove ne kete date?!

Une planin e kisha te beja tacos, por kam ngrene shume kete fundjave, e ftuar ketej e andej, ndaj mendova per dicka me te thjeshte e si perfundim bera Mojitos. E keqja eshte kur ben dicka vete, duhet ta provosh dhe kur perfundova se beri Mojitos, kisha pire gati dy gota vete thjesht duke provuar ... ndaj goten time te bukur e piva sot ne mengjes Keshtu eshte kur ngrihesh shpejt me femije te vogel, ora 10am duket si 5 mbasdite...

Perberesit qe perdora nuk jane zgjedhjet e mia per kete pije, por rezultati doli shume i mire...
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar mė parė nga Fiori Lexo Postimin
    Edhe ketu tek une me sa vura re te gjithe e duan shume daten 5 Maj. Plus degjova qe ne Shqiperi festonim diten e punetove ne kete date?!

Une planin e kisha te beja tacos, por kam ngrene shume kete fundjave, e ftuar ketej e andej, ndaj mendova per dicka me te thjeshte e si perfundim bera Mojitos. E keqja eshte kur ben dicka vete, duhet ta provosh dhe kur perfundova se beri Mojitos, kisha pire gati dy gota vete thjesht duke provuar ... ndaj goten time te bukur e piva sot ne mengjes Keshtu eshte kur ngrihesh shpejt me femije te vogel, ora 10am duket si 5 mbasdite...

Perberesit qe perdora nuk jane zgjedhjet e mia per kete pije, por rezultati doli shume i mire...
    5 Maji eshte Dita e Deshmoreve ne Shqiperi. Ndersa e punetoreve 1 Maji.

Sa per Mojiton ( qe ne foton tende duket shume bukur), eshte pija ime e preferuar pas veres. Kam nje ndodhi te lezetshme me kete pije, por s'eshte per tu treguar ne publik.

Oh, se mos harroj, Fiori. A ke provuar fish tacos? Nqs jo, atehere te tregoj une si behen, se vertet jane te shijshme.

Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485

Te befshin mire!

* * *

Me pelqen shume ky program.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar mė parė nga MI CORAZON Lexo Postimin
    Lol...kjo varet edhe nga marredheniet qe ke me fqinjin. Une psh, ruaj marredhenie te fqinjesise se mire me Meksiken, si me te afertin qe kam,keshtu qe festoj bashke me ta.
    ahaha do kesh pare ate filmin a day after tomorrow ti, interesaxhie :P

mariachi band e kane vertet tradit te lezetshme. Nejse me shume se ne shqiptaret e festojne ata. Ketu ne philly mblidhen shqiptaret edhe bejne nje dark me teper per te ngrene. Asnjeher nuk bejne parada te tregojne kulturen tone si bejne shume shtete te tjera.
    I LOVE GOD

j&g

Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485

Me knaqi, me shkriu fare ky show.

Doja te shkruaja edhe ca gjera te tjera, por po permbahem. Kaq per sonte.

Administratore Maska e Fiori
    Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Kam provuar fish tacos por s'kam provuar t'i bej vete. Nuk do dija cfare lloj peshku te perdorja.

Sot them te bej ca guacamole ne darke. Ndonje sugjerim per muzike dhe per ndonje perberes pikant qe ju shton shijen?

Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar mė parė nga Fiori Lexo Postimin
    Kam provuar fish tacos por s'kam provuar t'i bej vete. Nuk do dija cfare lloj peshku te perdorja.

Sot them te bej ca guacamole ne darke. Ndonje sugjerim per muzike dhe per ndonje perberes pikant qe ju shton shijen?
    Per fish taco une perdor mahi mahi,kete te rekomandoj.
    Sa per guacamole limon perdor,per te zbutur 'embelsine' e avocados. Jorge Negrete.......ai meksikani,zeri I tij do shkonte per mrekulli.

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Corazon,
    Strawberry shortcake ke bere ndonjehere? Dua ti provoj nga fundjava.
    I dua te jene si te chefs nga food network, vec te dalin te bukura se per shijen s'ka problem

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •