Close
Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 66
    Anetar Maska e Ghost_Master
    Anėtarėsuar
    24-05-2006
    Vendndodhja
    Zvicer
    Postime
    18

Rreth nje Vizite ne Shqiperi !!

Ne fillim ju pershndes, edhe kam disa pyetje me teper per ata qe jetojn ne Shqiperi.I kam diku 8 vite qe skam qen ne Shqiperi edhe tani kam nje jave pushim edhe kam deshir ta vizitoj.Prej kisha pas qef ata qka dijn me teper se a mund te gjej ndonje banes qe mund te marr per 1 jave, e di qe ka hotele te shumta mirpo desha te provoj banese per shkak qe nuk jam vetem kam te dashuren edhe nje person tjeter dmth 3 veta.Qka me teper me propozoni qe te vizitoj,kam vendos te vizitoj edhe Muzeun ne Kruje mirpo kam deshir edhe vende tjera qe kisha mujt me udhtu edhe mu kthy prap se dmth dua te vendosem ne Tirane per 1 jave.
    Ndoshta nuk eshte pyetje e mire ,mirpo nuk jam shum i njoftuar se qe disa vite skam qen edhe ndoshta dikush ktu mund te me ndihmoj me teper
    Sidoqoft ju faleminderit

i/e regjistruar Maska e stern
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Kot thua qe seshte pyetje e mire,ke shume te drejte qe pyet dhe shume me vend
    Te them te drejten Shqiperia ka shume vende te mbrekullueshme
    Po tju jepet mundesia mos e lini pa pare SYRIN E KALTER
    Ju Pershendes nga Zemra dhe Ju Uroj tja kaloni sa me kendeshem ne Shqiperi
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

nese te bie nga Gjirokastra per te shkuar ne Syrin e Kalter, gjate rruges ke tabela drejtuese per vende te ndryshme historkie...dhe pas rruges se Syrit te Kalter...vazhdo ne Sarande drejt Butrintit i cili eshte vend me histori te gjalle, i garantuar qe nuk do te zhgenjehesh

Po te jepet mundesi shko ne Pogradec dhe shijo pershkun koran qe nuk e gjen te pakten ne Evrope ulur buze Volorekes

Sigurish cdo gje varet sipas shijes tende gjithesesi keto (dhe shume te tjera qe s'kam permendur) jane vende te bukura

Shpresoj qe ky informacion te ndihmon sadopak

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anėtarėsuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Citim Postuar mė parė nga Ghost_Master Lexo Postimin
    Ne fillim ju pershndes, edhe kam disa pyetje me teper per ata qe jetojn ne Shqiperi.I kam diku 8 vite qe skam qen ne Shqiperi edhe tani kam nje jave pushim edhe kam deshir ta vizitoj.Prej kisha pas qef ata qka dijn me teper se a mund te gjej ndonje banes qe mund te marr per 1 jave, e di qe ka hotele te shumta mirpo desha te provoj banese per shkak qe nuk jam vetem kam te dashuren edhe nje person tjeter dmth 3 veta.Qka me teper me propozoni qe te vizitoj,kam vendos te vizitoj edhe Muzeun ne Kruje mirpo kam deshir edhe vende tjera qe kisha mujt me udhtu edhe mu kthy prap se dmth dua te vendosem ne Tirane per 1 jave.
    Ndoshta nuk eshte pyetje e mire ,mirpo nuk jam shum i njoftuar se qe disa vite skam qen edhe ndoshta dikush ktu mund te me ndihmoj me teper
    Sidoqoft ju faleminderit
    te bie me mire ne hotel se sa ne shtepi private...!!!!!!!
    Vendet turistike qe ja vlen te vizitosh ne shqiperi jane te shumta,dhe mbase koha qe ke ne dispozicion nuk do te mjaftoje.........por periudha kohore qe ke zgjedhur te kufizon pak qe ti shikosh te gjitha.
    Do ti shtoja vendeve qe sygjerojne parashkruesit edhe kanionet e Osumit ........nje perle e vertete por eshte lene mbas dore
    Gjithashtu Valbona, Lura etj.
    Ka shume vende te bukura dhe te virgjera shqiperia qe per fat te keq nuk shfrytezohen.

i/e regjistruar Maska e Aksinja
    Anėtarėsuar
    16-01-2011
    Vendndodhja
    kojshi me SkėnderBeu-n
    Postime
    364
    Me qė dėshiron tė qėndrosh njė javė nė Tiran, si fillim do tė sygjeroja tė vizitosh Kalan e Petrelės, qė ėshtė diku 30 minuta larg Tiranės, pra mundesh tė shkosh dhe kthehesh brėnda pak orėve, gjithashtu atje ka dhe lokale vėrtet tė mira qė mund tė drekosėsh,
    Njė vizit tjetėr mund tė bėsh nė Kalan e Beratit , pra nė Berat, mund tė shkosh e tė kthehesh nė Tiranė brėnda Ditės, ashtu siē ke menduar pėr Muzeun e Krujės
    Do tė kėshilloja tė hartosh njė itinerar, me qė nuk paske shum dit nė dispozicion, dhe nuk mund tė bėsh dy vizita brėnda njė dite
    Secili pėr vete, Zoti pėr tė gjithė

Anetar Maska e Ghost_Master
    Anėtarėsuar
    24-05-2006
    Vendndodhja
    Zvicer
    Postime
    18
    Ju faleminderit per sygjerimet , ashtu kam pergatit se qka te vizitoj , per ate me shum pata deshir ti shihja edhe sygjerimet e juaja qe tjem me i sigurt.Po ka shum Shqipria vende te bukura per ate edhe ket jave qe kam pushim e vendosa qe ta vizitoj Shqiperin qe edhe te relaksohem dhe te kaloj bukur.
    Ju faleminderit edhe nje here !
    Nuk mund tė jesh i drejtė nėse nuk je i njerėzishem

AllahuZotijone
    Anėtarėsuar
    28-02-2011
    Vendndodhja
    Peje
    Postime
    13

Bileta udhetimi

Pershendetje,
    keni nevoje per njoftim per te udhetuar si me autobus apo me ajroplan, atehere klikoni ne www.ebemtravel.com (antarsuar pran transportit nderkomtar IATA) i keni ofertat ne tere boten, oferta shume te volitshme.

i/e regjistruar Maska e ela11
    Anėtarėsuar
    11-06-2010
    Postime
    212

Ndihme per Hotel/Restorant/Turizem.

ju lutem me ndihmoni dua nje adrese hoteli me cmim te ulet te jete afer ambasades amerikane ju lutem e dua per sot

i/e regjistruar Maska e genti1972
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    292
    pak me lart se ambasada ke nja 5-6 hotele ne krahun e majte sic shkon per sauk ...nk aj di emrat p ke sa te duash sa kalon fakultetin

M'KA IK ZARI

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga ela11 Lexo Postimin
    ju lutem me ndihmoni dua nje adrese hoteli me cmim te ulet te jete afer ambasades amerikane ju lutem e dua per sot
    Perballe me fakultetin filologjik
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •