Postuar mė parė nga Lexuesi_ Me mire thuaj ti zbukurojm me shume A e ke pa sa te trishtuara duken kur jan solo hahahahaha Si u ndryshon linja menjehere si te krijojn nje lidhje hahaha. E mor Lexues, kurgjo keto ne krahasim me ne, vetem krahet sa nuk na dalin,
Postuar mė parė nga prishtina75 E mor Lexues, kurgjo keto ne krahasim me ne, vetem krahet sa nuk na dalin, Nuk je burre ti haha :P ZaNo, Nese te thirri per kafe neser ne tiran pas ores 16:40 a do gjesh kohe te vish
Postuar mė parė nga zANė Aahahhaha.Kjo po qe ishte menyra me e bukur e 'mbrojtjes' qe me kan zene syte ndonjeher... Eh po Zane ktu sheh edhe te pa parat dhe te pa degjuarat ndonjehere,
Postuar mė parė nga Lexuesi_ Nuk je burre ti haha :P ZaNo, Nese te thirri per kafe neser ne tiran pas ores 16:40 a do gjesh kohe te vish Ca eshte ky orar palidhje?Do te thosha jo edhe pa me stimulu ti Edhe mesazhin si ja bejn burrat e morem,faleminderit...dhe te pergezoj
Postuar mė parė nga zANė Ca eshte ky orar palidhje?Do te thosha jo edhe pa me stimulu ti Edhe mesazhin si ja bejn burrat e morem,faleminderit...dhe te pergezoj Hahahahah, si moj po arrin te na lexosh edhe mendimet edhe mes shkronjave
Postuar mė parė nga prishtina75 Eh po Zane ktu sheh edhe te pa parat dhe te pa degjuarat ndonjehere, Po pra ne 16 e 40 se kisha degju ndonjeher me te thirr per kafe te thoshte 4 pa 4 edhe hahej po 16 e 40 lol
Postuar mė parė nga Lexuesi_ Hahahahah, si moj po arrin te na lexosh edhe mendimet edhe mes shkronjave Nuk jam une,eshte schauma ime ...
Postuar mė parė nga zANė Nuk jam une,eshte schauma ime ... a ti e bere reklamen a...hahhahahah .....nje kafe e ke gratis nga une ...ski nevoje hiq me pagu hahhahahah
Nese me ke keshilluar kur kam qene vete , me ke keshilluar vertete Nese me ke keshilluar ne publik, veē qe me ke turperuar
Nese marr kshilla nga ti oj shkenca athere jam keshillu me te vertet
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt